nekem-4212ft

" alt="

">
TH
írtam mailt

" alt="

">
cappucci: igen,tartozásod van,de amíg nem éred el az 1500ft-ot,addíg nem kell fizetned.
Természetesen

" alt="

">
Írj nyugodtan.
TH
írnék neked mailt ezzel kapcsolatban, segítenél értelmezni a dolgokat?
Nézd meg az Egyenlegtörténet-et.
Ha nem jogos, írj nekik.
Egy terméket adtam el márc. 30-án, de azt is 1 Ft-ért azt meg úgy tudom ingyenes, a többi meg még márc. 30-a előtt volt. SZóval nem értem.
TH
köszi, hát én nem fizetek nekik semmit, azt mondták, hogy ingyenes, akkor meg mire föl. Most gyors töröltem az összes cuccom, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz.

" alt="

">
cappucci!
Nekem is - -al jött januárban...tartozás.
Tesz-veszről kaptam egyenlegértesítőt, és -104 Ft, ez most mit jelent, nekem kell fizetni, vagy ők tartoznak, vagy mi.
Ja és már nincsenek tesz-veszen cuccaim, átköltöztem a zsibvasar.hu-ra cappucci néven.
Sziasztok!
A teszveszen Maya1978 néven vagyok fent.

" alt="

">
Mindennek levittem az árát, a listázási díj miatt vasárnap indítottam utoljára az aukcióimat, nézzetek körül!
Csere is érdekel!!!!!!!!
Menekülőknek írom, hogy április 01-től ez az oldal is ingyenes, sem jutalék, sem listázási díj!!
http://www.toplicit.com
A vaterán boszi6 név nem ismerős valakinek ...
Vége lett egy aukciónak

" alt="

">
frugirl néven. sok uj cuccot tettem fel.esetleg csere is érdekel. nézzetek szét.
Sziasztok!
Nagyobb darab plüssállatokat tettem fel az oldalamra, 10-db-ot 1 Ft-os kikiáltási áron. Minimál ár nincs. Esetleg, ha valakinek van kislánya és szeretne élethű kiscicát simogatni, akkor egyet biztos talál

" alt="

">
Pesten akár házhoz is visszük, ha esetleg valakinek megtetszene és megnyerné. Üdv: Zsuzsa (tesz-veszen: strasserp)
Sziasztok!
A vaterán janyikne néven nagyon sok termékem van fent.
Mindennek! lejjebb vittem az árát érdemes megnézni őket. Sok új terméket raktam fel, és folyamatosan töltöm fel az újakat. Teljesen új, szép, minőségi gyermek és felnőtt ruhák is vannak 200 ft. ért is.
Ajánlatokat is várok bármelyik termékemre. A kérdezzen az eladótól linken.
Csere is, illetve utalvány ( bármilyen ) is érdekel.
http://www.zoom.hu/szirena/internetes-csalo-44033.htm
l
Szia "sarkane"!!!
Igen járt én igaz csak 3850 ft-ot utaltam egy teszveszes tiszta pozitív eladónak és elfelejtette küldeni a csomit...és végül is segítséggel sikerült a pénzem visszakapni de a múlt hetem pokol volt

" alt="

">
Kinéztem a teszveszen egy aukciót. Értéke + a postaköltség kb. 11ezer Ft. Csakhogy az eladónak eddig egy értékelt eladás volt, az is negatív. Vásárlása pedig csak 2, de az pozítiv.
Félek így belevágni a vételbe. Mi van ha utalás után nem érkezik meg az áru? Járt már így valaki?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások