Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 161 / 2049 oldal |
Egy egész raklappal ki volt téve a befőzős termékek mellé (ma dél körül) kérdezni se kellett.
A Koronás játék marketingese szerint már mától elérhetőek a cukrok az üzletekbe, s csupán a hirdetés került ki a csütörtöki rú-ba...
Erre gondolok én is, jó esetben feltorlódik és a 4-i elsők nyernek.
Visszavonom. Tavaly 1.-én indult, idén 2.-án a coop csoki ...
De a lényegen nem változtat, ilyenkor feltorlódik. Aki elsőnek tud vásárolni küldeni, az nyer...
De a lényegen nem változtat, ilyenkor feltorlódik. Aki elsőnek tud vásárolni küldeni, az nyer...
Ugyanúgy mint aki a coop-csoki játék tegnapi feltorlódott 10x10.000-ét...
Ahol ma 6-kor nyitott coop és valaki vette a fárdaságot és vásárolt-beküldött, az megnyerte a feltorlódott utalványokat... (Nálunk csak 6:30-kor nyitnak, így hiába lettem volna buzgó...)
Erről beszêltünk tavaly is.
Aki tud venni először az nyer...
Ahol ma 6-kor nyitott coop és valaki vette a fárdaságot és vásárolt-beküldött, az megnyerte a feltorlódott utalványokat... (Nálunk csak 6:30-kor nyitnak, így hiába lettem volna buzgó...)
Erről beszêltünk tavaly is.
Aki tud venni először az nyer...
Arra kíváncsi leszek, ki és hogyan nyeri meg a Koronás-Lidl játék első két napi nyereményét. Lidl-s dolgozó tájékoztatása alapján egyébként nem forgalmazzák, csak az akció első napjától lesz kirakva, azaz 05.04-től.
Vágási Feri 2023-05-01 :: 19:03
A screvo nem tud szabadulni a nyerő időpontoktól.
A Fődíjak esetében sem.
Ezért nem játszom velük.
A screvo nem tud szabadulni a nyerő időpontoktól.
A Fődíjak esetében sem.
Ezért nem játszom velük.
A beküldés időpontja van beírva.
Mindig a nyerő időpontot követő legközelebbi beküldő a nyertes.
Simán lehetséges, hogy az egyik órai nyereményt a következő óra elején nyerik meg.
Mindig a nyerő időpontot követő legközelebbi beküldő a nyertes.
Simán lehetséges, hogy az egyik órai nyereményt a következő óra elején nyerik meg.
Akár igaz is lehet Tigris06 megfejtése.
Lehet, hogy az első óra nyerő időpontja valahol 0 óra 5X perc körül volt, és a legközelebbi beküldő az 01:14-es volt.
Tehát ő az első óra nyertese.
A második óra nyerő időpontja is valahol 2:00 közelében lehetett, így a 2:04-es lett a legközelebbi beküldő, s lett ő a 2. óra nyertese.
A 2:53-as a 3. óra nyertese.
Lehet, hogy az első óra nyerő időpontja valahol 0 óra 5X perc körül volt, és a legközelebbi beküldő az 01:14-es volt.
Tehát ő az első óra nyertese.
A második óra nyerő időpontja is valahol 2:00 közelében lehetett, így a 2:04-es lett a legközelebbi beküldő, s lett ő a 2. óra nyertese.
A 2:53-as a 3. óra nyertese.
Ha előző órai, akkor miért a következő órába van beírva? 2023.04.20-án pl. két nyertes van 02.00-03.00 óra között, és van nyertes 01.00-02.00. között is, tehát a válaszod itt például nem igaz.
Napibetevő
Az egyik az előző órai nyeremény...
Az egyik az előző órai nyeremény...
Kekszes játéknál az hogy lehetséges, hogy egy órán belül több nyertes is van?
Meglett? Mi is írtunk, de nem válaszolnak, a La fiestánál még azt nem értem, hogy be lehet küldeni online, illetve "vagy" postán, a pályázatot de ha postán küldöm be felviszik gépre az adatokat???? Ha nem akkor gépi, vagy kézi sorsolás lesz? Vagy egy ilyen egy olyan?
Nekem zavaros az egész.
Nekem zavaros az egész.
Tárgytalan.
" alt="
">
" alt="
">
Pityesz - nem tudom mit nevezel kapcsolati űrlapnak. A kapcsolatra hiába megyek rá, nem jön fel semmi.
pityesz76
Időközben rájöttem, hogy csak annyi a gond, hogy "elég egyszerű" az űrlap... vagyis, igazából NEM tilt le az első AP után, ahogy zshajni sugallta, mindössze egyedül ennek az adatnak a megadására van szükség (se dátum, se időpont, se NAV kód, se nyugta szám, stb.).
(Halkan jegyzem meg, hogy ezek szerint akár ugyanaz a blokk pofátlanul sokszor is feltölthető... informatikus-palánták előnyben! ;-) ) persze feltéve, hogy nem ellenőrzik, és kérik be utólag a nyertes által feltöltött összes blokkot!)
Időközben rájöttem, hogy csak annyi a gond, hogy "elég egyszerű" az űrlap... vagyis, igazából NEM tilt le az első AP után, ahogy zshajni sugallta, mindössze egyedül ennek az adatnak a megadására van szükség (se dátum, se időpont, se NAV kód, se nyugta szám, stb.).
(Halkan jegyzem meg, hogy ezek szerint akár ugyanaz a blokk pofátlanul sokszor is feltölthető... informatikus-palánták előnyben! ;-) ) persze feltéve, hogy nem ellenőrzik, és kérik be utólag a nyertes által feltöltött összes blokkot!)
Jogos a felháborodás de ha a kapcsolati ürlap használata mellett
Nekik jelzitek a problémát , ahogy én tettem, lehet megoldást találnak..
Nekik jelzitek a problémát , ahogy én tettem, lehet megoldást találnak..
zshajni
Mondom magamban általában 1 db blokkot csak 1x lehet feltölteni, szóval mi itt a gond?! Aztán megnéztem az oldalt... Hát az, hogy 1 adott kasszánál a teljes nyereményjáték időtartama alatt csak 1 db vásárlást fogad el érvényesnek. Nah, ez így tényleg teljesen értelmetlen! Amatőr banda!!
Mondom magamban általában 1 db blokkot csak 1x lehet feltölteni, szóval mi itt a gond?! Aztán megnéztem az oldalt... Hát az, hogy 1 adott kasszánál a teljes nyereményjáték időtartama alatt csak 1 db vásárlást fogad el érvényesnek. Nah, ez így tényleg teljesen értelmetlen! Amatőr banda!!
Fiestát is csak 1x lehet felölteni/AP.
Profi szervezés.
" alt="
">
Profi szervezés.
" alt="
">Feltöltöttem újra az április 06-án már feltöltött blokkot és elfogadta...
Szerintem nézzétek meg a korábbi feltöltéseiteket, ha nincs köztük az első napokban feltöltött blokk akkor töltsétek fel újra.
Szerintem nézzétek meg a korábbi feltöltéseiteket, ha nincs köztük az első napokban feltöltött blokk akkor töltsétek fel újra.