Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 162 / 892 oldal |
A Mecsek Fűszértnek Coopjai vannak, v. Reálok?
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Új gárda van a coopban, még újságot sem adnak, scanelve át tudná nekem vki küldeni, a fantás, illetve a kitekatos játékot?
Köszi
várj türelmesen. Nekem 3 e-mail jött, az elsőből csak egy kupont vontak le, de a következőben a többit is, sőt fel is hívtak telefonon péntek délután. (csütörtök késő este adtam le a rendelést)
Háát, szerintem holnap küldik a visszaigazolást, addig én nem utalnék Nekik. Vagy hívd fel Őket telefonon, nagyon kedvesek és segítőkészek.
Oda írtam de nem vonta le a végén. Jött a levélbe mennyit kell átutalni.
Akkor utaljak kevesebbet nekik?
Akkor utaljak kevesebbet nekik?
Egyiket a kuponkód helyére írd, a másikat a megjegyzés rovatba és , ha leellenőrizték a másikat is levonják majd. Nekem a múltkor így csinálták. (Biztosak vagytok benne, hogy több kódot is fel lehet használni egyszerre???)
Két játéknet kupont hogy tudok összevonni? Csak az egyiket vonja le?
Köszönöm meg is van!
Sziasztok!
Debreceniektől kérnék segítséget. Szükségem lenne egy alapos, normális, jó fej, szóval megbízható nőgyógyász elérhetőségére, aki megfizethető áron dolgozik. Ha valaki tudna ajánlani, kérem keressen meg! Köszönöm!
Debreceniektől kérnék segítséget. Szükségem lenne egy alapos, normális, jó fej, szóval megbízható nőgyógyász elérhetőségére, aki megfizethető áron dolgozik. Ha valaki tudna ajánlani, kérem keressen meg! Köszönöm!
Horváth Márta légy szíves jelentkezz a Lidl matrica csere ügyében.
Köszönöm!
Köszönöm!
ruha-tár kuponkódja lenne valakinek?
Tisztelt Fórumos Társak!
Arra szeretnélek kérni Titeket, hogy legyetek segítségünkre. ezzel a Generátor Rex matricákkal kapcsolatban azt szeretném kérni, hogy akinek az alábbiak közül valamelyik megvan legyen szíves jelentkezzen:
5, 55, 71, 86.
Kettő önzetlen Fórumos társunk már elfogadta a segítségkérésemet, de még ez a 4 db hiányzik. Akinek megvan és megelőlegezné ezt a 4 db matricát, de nem gyűjt az Mp3-ra kérem adja át. Azok akik már segítenek azoknak itt köszönöm meg Fedit és Mel6 személyében.
Természetesen cserével gondoltam a segítséget. Felénk már egyáltalán nem lehet ilyen Croissant kapni, tehát, ha akarnék sem tudnék hozzájutni. Köszönettel.
Arra szeretnélek kérni Titeket, hogy legyetek segítségünkre. ezzel a Generátor Rex matricákkal kapcsolatban azt szeretném kérni, hogy akinek az alábbiak közül valamelyik megvan legyen szíves jelentkezzen:
5, 55, 71, 86.
Kettő önzetlen Fórumos társunk már elfogadta a segítségkérésemet, de még ez a 4 db hiányzik. Akinek megvan és megelőlegezné ezt a 4 db matricát, de nem gyűjt az Mp3-ra kérem adja át. Azok akik már segítenek azoknak itt köszönöm meg Fedit és Mel6 személyében.
Természetesen cserével gondoltam a segítséget. Felénk már egyáltalán nem lehet ilyen Croissant kapni, tehát, ha akarnék sem tudnék hozzájutni. Köszönettel.
Keresem TH-t! Kérlek, ha olvasod, nézd meg az e-mailed! Köszönöm!
Köszi, sada! Arra gondoltam, hogy van válóperes, stb. talán van ilyen megfogalmazás erre is, amúgy a telefon lesz a megoldás, köszi.
Telefonon.
" alt="
">
Szerintem nincs külön nevük.
" alt="
">
Szerintem nincs külön nevük.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni abban, hogy ingatlan, ingatlanhitel ügyekkel foglalkozó, erre specializálódott ügyvédeket, hogy hívják mi a pontos megnevezésük.
sajna nincs rajta ilyen, azért vagyok bajban
A dobozon van rajta. 192. vagy 198 végződésű számsor.
Sziasztok !
elakadtam: vettünk egy Routert a számítógéphez kéne beüzemelni,a szolgáltatóm kéri router fizikai címét, az mi? és hol találom?
sos
elakadtam: vettünk egy Routert a számítógéphez kéne beüzemelni,a szolgáltatóm kéri router fizikai címét, az mi? és hol találom?
sos