sok az a borocska
ne szennyezzed tovább a levegőt
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 162 / 265 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Még egy uccsó, ti nem vagytok azon a szinten, hogy mindezt reális ÉSSZEL átgondoljátok. Viktorapátok se támogatja a magatehetetlen szocifüggőket, nem véletlenül.
Lenne bizony, az ilyeneket és még sokan másokat szívesen lelökném veled együtt. Valszeg szerinted a Föld az emberért jött létre, de cccúna nagy csalódás lesz, ha végre eljön az armageddon, dögöljön az ember, aki ide sodorta ezt az egész intelligens működést. Remélem újraéled nélkülünk, nélkületek.
s ha iszol ne fórumozz
neszaporodj ezzel a böfögéseddel a virtuális -környezetszennyezés mellett több szén-monoxidot is toltál a légkőrbe https://piacesprofit.hu/klimablog/zold-forradalom-nel
kul-osszeomolhat-az-internet-es-vele-a-civilizacionk/
kul-osszeomolhat-az-internet-es-vele-a-civilizacionk/
De szerintem zárjuk le a temat bocs h. felhoztam... Ígérem meg ennel is kevesebbet fogok szólni... Mert csak az időmet pazarlom.
De nem allat hanem ember. Egy gyerek... Lenne bárkinek szíve a kis tolokocsijaval ledobni egy hegyről??? 😨
Kinek legyen a fold megmentve???? Ha ne szülessen gyerek... Hat bakfity betegen született...
Es miert nem vállalod magad a sajat nicken??? Mert szegyelned...
Kinek legyen a fold megmentve???? Ha ne szülessen gyerek... Hat bakfity betegen született...
Es miert nem vállalod magad a sajat nicken??? Mert szegyelned...
Ja és imádom, h az emberség fogalmáról fingja nincs annak, akiről elvikeg a nevét kapta. Emberséggel elaltattok SZERINTETEK életképtelen állatokat. Szép, taps, nem kell a nyűg, legrosszabb esetbeb dögkút. Hát ez kéne az embernek is. Megszületett de minek, szülővel együtt a dögkútra. Remélem sokan elgondolkodtok amúgy, mert sokatok csak birkaként követ valamit, de önálló véleménye, döntése nincs, plána a kistelepüléseken. Ti, birkák, akartok nem birkák lenni?
Pityi, pedig majdnem aszontam jóarc vagy, bár a bor a kannás nyilván munkahelyi ártalom. Most komolyan, tegyétek a szívetekre a kezeteket, ha ez a szerencsétlen egy állat lenne, elaltatnátok lelkifurka nélkül. Mostégis mi ez a hazafiasság? Úgy h a megválasztott mocskotok pont leszarja az ilyen életképteleneket?
fura dolgokat okoz a kannás bór
Cintikém, ésatöbbi, komolyan nemértem, mit gondoltok a kis agyatokkal? Egy ember élet bármit megér a mai helyzetben? Ha igen, akkor cserébe akasszátok fel magatokat, az lesz a legjobb, legalább az ilyen szaporodásmániások egy része eltűnik. Visszafordíthatatlanul halnak ki a hasznosabbnál-hasznosabb fajok, miközben az ember csak szaporodik, mert viszket a pina és áll a fasz, sapit húzni meg képes, mert egy önző geci és/vagy tudatlan. Mi azon az elítélendő, hogy az emberi 'értékek' (?) helyett a természetet támogatom? De egyet remélek ezerszázalékosan, ti, akik gyereket/unokát nyomtatok erre a szenvedő bolygóra, ezerszeresen megszenveditek majd, hogy látjátok szomjandögleni a kikúrt undormány ivadékotokat.
https://piacesprofit.hu/klimablog/zold-forradalom-nel
kul-osszeomolhat-az-internet-es-vele-a-civilizacionk
/
ha már környezetszennyezés
kul-osszeomolhat-az-internet-es-vele-a-civilizacionk
/
ha már környezetszennyezés
Azt hiszem most mar ertem miert nincsenek beszélgetések ebben a topicban mostanság. Mert érzelmi analfabéták vannak erre felé. Csak az a gáz h. ugy érzem xia mintha Te lennél... 😐
Most elszomorítasz h. ilyen vagy...
Most elszomorítasz h. ilyen vagy...
Neszaporodj!!!
Te jó ég!!!!
Hogy tudsz ilyet mondani vagy akár gondolni is???
Ki vagy te vagy mi vagy te?
Tiszta szégyen vagy !!!
El tudod képzelni hogy mennyi átkot kaptál ezért a beírásodért?!
Te jó ég!!!!
Hogy tudsz ilyet mondani vagy akár gondolni is???
Ki vagy te vagy mi vagy te?
Tiszta szégyen vagy !!!
El tudod képzelni hogy mennyi átkot kaptál ezért a beírásodért?!
majácskám, a sarki jég olvad, a globálos felmelegedés teljesen aktuál probléma, közel 8mrd ember pusztítja a Földet, te mégis miafaszomat gondolsz kispofám? Remélem a Zunokád fogja nyögni, h te, önző geci módjára kitoltad a pinádon/faszodon, hogy továbbra is pusztítsa a bolygót. Tényleg, eskü komolyan kérdem, ti, gecik, akik szaporodtok, mi a kurvaanyátokat gondoltok, mi lesz itt 30-50éven belül? Thanos, az kéne ide, de dupla csettintéssel, csak kár h nem lehet ezt az iq-, többszörösen fogyi társadalomra irányítani. Igen, remélem felháborodtok ti önző gecizsákok, akik azt hiszik szaporodni az egyetlen szájbakúrt életcél, ha már többre nem tellett, mint a szemétből blokkokat vadászni egy 5000Ft-os nyereményjátékhoz.
neszaporodj !
" alt="
"> Te ne is !!!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Te ne is !!!
" alt="
">
" alt="
">Neszaporodj!
A neved mindent elmond rólad,szerintem te nem ember vagy! 😡🤮
A neved mindent elmond rólad,szerintem te nem ember vagy! 😡🤮
Egy ilyen tajgetosz+ egyednek miért kell 700millát gyűjteni, h az élete hátralevő részében tovább vegetáljon, plusz a kedves génszuper szülők ellássák, ezzel a többi gyerekük életét nyomorítsák meg?
Ha állatot el lehet altatni akármilyen EMBERI indokkal, akkor egy ilyen életképtelen gyereket is simán eutanáziára kellene tolni. A legrosszabb az, h a sok balfasz utalgat a 2M dolláros kezelésre, holott az a pénz sokkal több környezetmentő feladatra is fordítható lenne. Emberek, egyre gyengébb a génetek, ne szaporodjatok, mert az ivadékotok ha meg is éri a 30éves kort, majd szomjandöglik a háborúban. Ez a baj veletek, önző gecik vagytok, és kitoljátok az ilyen életképtelen senkiházikat, amot adományokból műtenek.. De minek is?
Ha állatot el lehet altatni akármilyen EMBERI indokkal, akkor egy ilyen életképtelen gyereket is simán eutanáziára kellene tolni. A legrosszabb az, h a sok balfasz utalgat a 2M dolláros kezelésre, holott az a pénz sokkal több környezetmentő feladatra is fordítható lenne. Emberek, egyre gyengébb a génetek, ne szaporodjatok, mert az ivadékotok ha meg is éri a 30éves kort, majd szomjandöglik a háborúban. Ez a baj veletek, önző gecik vagytok, és kitoljátok az ilyen életképtelen senkiházikat, amot adományokból műtenek.. De minek is?
jojo van akik igen, mert hetente emlegetik...
" alt="
">
" alt="
">
Luluanne ez jobban hangzik... szerintetek meglesz a 700 milla én úgy izgulok...
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Luluanne ez jobban hangzik... szerintetek meglesz a 700 milla én úgy izgulok...
" alt="
">Paintuci
A már megtörtént károsodást már nem tudja
visszafordítani, csak a továbbiakat megakadályozni.
Minnél hamarabb kapja meg, annál jobb.
Életben tud maradni.
A már megtörtént károsodást már nem tudja
visszafordítani, csak a továbbiakat megakadályozni.
Minnél hamarabb kapja meg, annál jobb.
Életben tud maradni.