Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 162 / 284 oldal |
És mikor lesznek fennt az új nyertesek?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Egyébként akik megtalálták a kiskaput ÜGYESEK voltak , és szó nincs a csalásról. Csak a programíró volt figyelmetlen.
Már megtették.
Ha újra sorsolnak azok helyett akik "csaltak" akkor a játák 90%-át újra kell sorsolni.
Szvsz. nincs.
Júniusi nyeremény már van?
Az okos érvek már mind elhangzottak, többször is, elég visszaolvasni.
Talán az, amelyik "rágalmazásnak látszó" sor volt...
Talán az, amelyik "rágalmazásnak látszó" sor volt...
Végülis egyszerűbb törölni a másik hozzászólását, mint érvelni. Visszaélni az admin jogokkal. Na, remélem, a 3 hozzászólásomból legalább 1 bent marad
Egyébként fenntartom, hogy szeretném tudni, hogy a hozzászólásom melyik része miatt kellett törölni?!
Egyébként fenntartom, hogy szeretném tudni, hogy a hozzászólásom melyik része miatt kellett törölni?!Nem tudom, hogy az előző hozzászólásom a fórum mely szabályát (vagy szabályait) sértette... Az is lehet, hogy nem is sértettem szabályt, csak kiskaput használtam, vagy leleményes voltam. Különös.
Köszönöm, hogy minden előzetes értesítés nélkül töröltétek az előző hozzászólásomat. Na, ennyit ér ez a topik
Ha valaki megmondja a frankót, törlik...
Ha valaki megmondja a frankót, törlik...
looser mondta az igazat: Nem a "magyar mentalitás" és az "emberi butaság" győzött, hanem a kapzsiság és a mértéktelen pofátlanság veszített.
ani-ha
Nem csak elfogadták a többszöri beküldést, de akár többször is lehetett nyerni ugyanazzal a kóddal. Ráadásul a kupakot nem kellett leadni.
A szabályzatra nem emlékszem, mi volt benne. Arra sem, hogy láttam-e egyáltalán.
E-mailben keringtek a hosszú kódlisták....
Ismétlem: Ez a régi játék!!!!
Nem csak elfogadták a többszöri beküldést, de akár többször is lehetett nyerni ugyanazzal a kóddal. Ráadásul a kupakot nem kellett leadni.
A szabályzatra nem emlékszem, mi volt benne. Arra sem, hogy láttam-e egyáltalán.
E-mailben keringtek a hosszú kódlisták....
Ismétlem: Ez a régi játék!!!!
Paint: ha nincs net hozzáférése, akkor nem is tudta többszörösen beküldeni.
Mivel sms-ben nem működött. 
Mivel sms-ben nem működött. 
Aki becsületesen nyert,az meg fogja kapni.
Csak azokat sorsolják újra akikről az ellenőrzés során kiderül hogy csaltak. Aki becsületesen nyert,az meg fogja kapni.
Látom már sokkan nyertek már a pepsivel is remélem én is ilyen szerencsés leszek !!
Általában én szeretek keresgélni, és találgatni itt-ott ezt azt.
Ezért nem nyitogatom a palackot, mert még kijön a szellem belőle, hanem szeretném olcsóbbá tenni a játékot a találgatásos guberálos módszerrel.
Ezért nem nyitogatom a palackot, mert még kijön a szellem belőle, hanem szeretném olcsóbbá tenni a játékot a találgatásos guberálos módszerrel.Ha te bontod fel a palackot, akkor nincs gond.
A kárpotlás is jogos lesz, mi van ha vkinek nincs net hozzáférése, hogy olvassa el a jszabályt? A palackon nincs semmi....
" alt="
">
" alt="
">Még annyit: Ha korábban tényleg voltak olyan játékai a pepsinek, ahol elfogadták a többszöri beküldést, akkor ez némi magyarázat lehet arra, hogy a programot így írták meg először.
Viszont az meg a szabályból derül ki, hogy most nem ilyen játékot akartak (terveztek) csinálni.
Ennek tükrében a próbálkozó játékosokat is más megvilágításban látom, végül is a hivatalos játékszabályt nem kötelező elolvasni a részvételhez.
De az újrasorsolás akkor is jogos, ezt fenntartom.
Viszont az meg a szabályból derül ki, hogy most nem ilyen játékot akartak (terveztek) csinálni.
Ennek tükrében a próbálkozó játékosokat is más megvilágításban látom, végül is a hivatalos játékszabályt nem kötelező elolvasni a részvételhez.
De az újrasorsolás akkor is jogos, ezt fenntartom.