Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 162 / 174 oldal |
Nekem sem jött össze a DE,pedig nagyon szerettem volna, de nagyon sokan bespájzoltak belőle.
Gabi77 Hozzászólás - 2008. június 10. :: 09:17
DE sokból semmi.
Picur82 Hozzászólás - 2008. június 10. :: 09:00
Megérdeklődtem telefonon a DE sorsolás eredményét és renegeteg pályázatból semmit sem nyertem.
DE sokból semmi.
Picur82 Hozzászólás - 2008. június 10. :: 09:00
Megérdeklődtem telefonon a DE sorsolás eredményét és renegeteg pályázatból semmit sem nyertem.
egyéb nyereménytárgyért pepsi cuccost nyerek neked.
Árban megfelelő ajánlatot várok e-mailban.
Árban megfelelő ajánlatot várok e-mailban.Hát a nagy semmi!
Ez van!
Ez van!mármint a nyeretlen hullámot-ez lemaradt
Én nem sírok... kezdem már megszokni, a hullámot...
az is valami
Ki a kicsit nem becsüli..
Ki a kicsit nem becsüli..

Ne sírjatok! Nekem egy rexona fürdőlepedő volt eddig a legnagyobb nyereményem...
pepsi 5/0
nagyon szomorú vagyok, mert párommal az 5-ben állapodtunk meg, hogy ha nem jön össze akkor utánna nem próbálkozom...
ugy szerettem volna egy labdát a fiamnak...
nagyon szomorú vagyok, mert párommal az 5-ben állapodtunk meg, hogy ha nem jön össze akkor utánna nem próbálkozom...
ugy szerettem volna egy labdát a fiamnak...GO-n nekem se semmi!Tesco-ra 30-at küldtem,penny-re 5-öt,spar-ra 8-at.
De a chió bosszant a legjobban!!!napi 4-5,van mikor 6-ot adok fel!talán a tütü lesz az enyém??
De a chió bosszant a legjobban!!!napi 4-5,van mikor 6-ot adok fel!talán a tütü lesz az enyém??
Macskusz Hozzászólás - 2008. május 26. :: 14:25
Nekem a Spar-GO-n, nyolcvan pályázatból semmi.
Soha semmire nem küldtem még ennyi pályázatot.
goldwoman Hozzászólás - 2008. május 26. :: 14:21
nekem is semmi a Spar-GO-n, negyven pályázatból.
pmjudit Hozzászólás - 2008. május 26. :: 13:59
A Go-n semmi.
Van aki 3 wellness hétvégét nyert.
Nekem a Spar-GO-n, nyolcvan pályázatból semmi.
Soha semmire nem küldtem még ennyi pályázatot.
goldwoman Hozzászólás - 2008. május 26. :: 14:21
nekem is semmi a Spar-GO-n, negyven pályázatból.
pmjudit Hozzászólás - 2008. május 26. :: 13:59
A Go-n semmi.
Van aki 3 wellness hétvégét nyert.
most válaszoltak a tegnapi levelemre Penny Delikát 2/0 pedig olyan nagyon szerettem volna, Tesco GO utolsó heti sorsolás szintén semmi és még a coccolinóék se hívtak eddig

Na igen... De milyen megterhelő lehet azon gondolkozni, h. mire költsem a kp. nyereményt v. hogy kinek ajándékozzam azt a tárgynyereményt, amivel nem tudok mit kezdeni????
Ja, meg hogy itthon legyek, ha ajánlottan küldenek valamit, nehogy sorba kelljen állnom a postán!!!!
Ezektől most megkímélhetjük magunkat!!!! Hurrá!!!!

Ja, meg hogy itthon legyek, ha ajánlottan küldenek valamit, nehogy sorba kelljen állnom a postán!!!!
Ezektől most megkímélhetjük magunkat!!!! Hurrá!!!!

Pedri ennél már csak az unalmasabb, hogy az általad említett témákhoz egyáltalán nem tudunk hozzászólni 

Mostanában én is csak reménykedek!

Én mostanában nem nyerek semmit
De nem baj - milyen unalmas lehet mindig a nyertesek és postán jött témához hozzászólni
De nem baj - milyen unalmas lehet mindig a nyertesek és postán jött témához hozzászólni

Penny-Delikát 5:0 nagyon reménykedtem! 

Nem biztos, hogy jó pénztárosnak lenni. Amikor x. felé blokkoltatunk hétvégén a tescoban a játékok miatt. Mindig megköszönöm, de azért olyankor nem irigylem őket.
ahha értem, gondoltam h. többel kellene próbálkozni
de jó ilyenkor azoknak akik pénztárban dolgoznak
az axe-os oldalak közül tényleg csak az egyiken jön be a játékos dolog.
de jó ilyenkor azoknak akik pénztárban dolgoznak
az axe-os oldalak közül tényleg csak az egyiken jön be a játékos dolog.
a www.axe.hu-n ott bejön a játékleírás,másikon nem