Társulok az előttem szólóhoz.

Mára elég volt a kaparásból.

Semmit nem találtam.

Még angyalit sem.És még állandóan kiléptett..

A nyerteseknek gratulálok.

Sziasztok.

Joészakát mindenkinek.

én sem nyertem még,de unokaöcsém regisztrált megkapta az első sorsjegyet és mindjárt nyert egy könyvet.
nem szabad feladni,még van ídő lehet nyerni
sok sikert mindenkinek!!
petimano
Szintén ezt csinálja velem is. Iszonyú dühös kezdek lenni.

jó nektek. én még semmit nem nyertem, nemhogy cerbonát, de még angyalit sem. mindig ugyanazok a képek jönnek elő.
hogy tudtok nyerni bármit is? engem baromira érdekelne, miután már kb. 1 hete kattintgatok és még mindig semmi.
Gratulálok a nyerteseknek! dandi, ez már a 2. cerbona, ugye? Nagyon egészségesen fogsz élni.

Sziasztok.

Ez nálam azt jelenti,hogy még az intrnetkacsolat is megszünt.

Elöröl kellet mident kezdenem.

Nekem legalább 12 angyalim volt ma

Mit jelent az hogy "kiléptetnek" ?
szia petimano!
Engem is többször kiléptettek, de ha a vissza nyilra kattintassz, akkor visszakerülsz a regisztrált előző helyre. Legalábbis nekem többször sikerült visszakerülnöm, mintha misem történt volna.
Sajnos 2 angyalin kívül semmit sem nyertem ma.

Sziasztok.

Engem már megint kiléptettek.

Amikor már megkaptad a sorsjegyed a 10. kattintásért, akkor ha nem kaparod le, akármelyikre (nem csak a sorsjegyre) kattintasz, újat ad, de nem lehet így nyerni.
A Bricoval meg lehet nyerni. Én is azzal nyertem a hőfúvót

de a Bicostore-ral semmi esély, csak időpocsékolás, azt már értem hogy miért nem nyertem idáig, csak szelektáltam a sorsjegyek között és így sem nyerek
Lényegében igen. Úgy nem lehet nyerni. Mindig le kell kaparni, és újra összegyűjteni a 10 pontot.
Az is visszalépős módszernek számít, ha tisztességesen összegyűjtöttem a 10 pontot és pl a Bricostore sorsjegyet kapok amit nem szeretnék lekaparni és új sorsjegyet kérek a sorsjegyre kattintva?

De az előző nyereményeimet is rendesen nyertem, gondolhattam volna, hogy így nem működik. Én süsü, mennyit nyerhettem volna, mi? :-))
Én sem visszalépős módszerrel játszottam. Nem a visszát nyomtam, hanem újra a sorsjegyet...
dani
Sógi Hozzászólás - 2006. december 04. :: 12:01
............... Ja és nem a visszalépő modszerrel játszottam.
ördöglakat: köszi!
Én próbáltam úgy, hogy ha láttam, hogy nem egyforma, akkor újra ráklikkeltem. Na, ez nem jött be! Így nem lehet nyerni!
Most NYERTEM egy Cerbona csomagot tisztességes gyűjtögetéssel! Juhéééééééééééééééé! :-)))
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások