Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 162 / 9334 oldal |
Erika=Erik.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
sada kedves !
Humor óráról felmentettek? (26-ai beírásom és arra reagáló e-mailes számonkérés)
A gyengébbek kedvéért egy elírásról van szó a Maxxon-tól, ezért nem lehet eldönteni, hogy "nő vagy férfi". Stimmt? Jézusom!
Amúgy meg ne írogassál már nekem privátban! Kösssz.
Humor óráról felmentettek? (26-ai beírásom és arra reagáló e-mailes számonkérés)
A gyengébbek kedvéért egy elírásról van szó a Maxxon-tól, ezért nem lehet eldönteni, hogy "nő vagy férfi". Stimmt? Jézusom!
Amúgy meg ne írogassál már nekem privátban! Kösssz.
Kicsit feldobom a hangulatot ! Kapott már valaki pelenkát ?
Vanish semmi. A Mizo-t még holnap küldik, szeptemberben nyertem. Finish nekem még ma sem jött.
Tesco Vanish
Én is várok
Én is várok
Tesco Vanish nyereményt vár még valaki?
Már nekem is úton van a Screvo- Elmex ajándékcsomagom. (Packeta csomagpontra érkezik)
A nagy számok törvénye alapján gondoltam én is, hogy ilyen játékosok lesznek a fődíjasok között is, nekem úgy lett volna logikus.
Van aki 1 este 3-t is nyert, nagy számok törvénye.
Ja, így igen, köszi! Hát én akkor most sem nyertem. Egész idő alatt 1 napi jött csak össze.
Én még nem!
A lap tetején vannak, mert még nincsenek ellenőrizve.
Ti már látjátok a fődíj és az extra nyerteseit?
Nagyon is reális: rengetegen játszottak.
Elvi akadálya nem lett volna:
"Egy játékos maximum 1 db főnyereményt, 1 db heti nyereményt, 1 db extra nyereményt és 5 db napi nyereményt nyerhet."
A fő- és extra nyeremény nyerteseinek neve még különben sem publikus.
Elvi akadálya nem lett volna:
"Egy játékos maximum 1 db főnyereményt, 1 db heti nyereményt, 1 db extra nyereményt és 5 db napi nyereményt nyerhet."
A fő- és extra nyeremény nyerteseinek neve még különben sem publikus.
A Pick-nél szinte csak olyanok nyertek fődíjat, vagy különdíjat, akik addig nem nyertek semmit. Véletlen lenne?
Rita21, Arika10 nagyon köszönöm a válaszotokat! 🥰
TanteFanny és/vagy Lavazza (nem gyorsasági) nyertességről van valakinek infója? Mikor értesít stb? Köszönöm előre is a választ!
Gloria91!
Még nem.
Még nem.
Már genderek is vannak a nyertesek között
" alt="
">
11.17. Kasza Bence Erika - Szeged
" alt="
">
11.17. Kasza Bence Erika - Szeged
Trixxi, köszönöm szépen. Utólag jött az értesítés, rögtön nem írja ki.