Most látom, hogy az mieinkből a nagy mintákat kiszedték. Azt már tudtam, hogy a benzinkutasok lopnak, de még a gyógyszertárosok is?

De hisz azt mondom, hogy én TEGNAP kb. délben váltottam ki, és mindkét helyen 10-et kaptam.
sada
A múlt hetibe még nekem is tíz volt. Szerinted hogy vettem észre hogy most kevesebb krém volt benne??
Szerintem ez nem patikus v. postás függő, hanem ember függő...
De mostmár mindenki tudhatja, minek kell benne lennie és reklamálhat, ha mégsincs benne:
1 nagyobbacska doboz (2 flakonnal), 3 pici doboz, egy falkon, 2 zacsi + 2 zacsi egy ismertetőbe ragasztva.
Én még nem jutottam el a patikába a kuponokkal,de biztosan megdézsmálják őket,nálunk van patikus a családban és amit érnek azt viszik,pl a termékmintákat az ujságokból.

MSZP-st. Kiültek a térre a XVII kerületben és oda gyűjtögették a népet maguk köré és osztogattak. Pénteken voltak. Lehet, most pénteken megint megnézem, csak tőlem a politika annyira távol áll.
Húú és milyet osztogattak nálatok?
paint: hülyeség volt bedobálni. Másképp kellett volna osztani. Nálunk az utcán osztogattak annak, aki odament az asztalukhoz és csípi őket, meg rájuk szavaz és egyebek....Lehet hogy egy ellendrukker taposta halálra szegény mágnest.
Ma megyek reggel dolgozni mit látok a földön lapul egy hütőmágnes, olyan Józsefvárosos, széttaposva, félbeszakadva, koszosan, GYILKOSOK..... Felvettem de már menthetetlen volt....

Sok barbár ki az adófizetők pénzén készített gyönyörű mágnessel ezt tették.
Ok, értettem.

bolya, Dervic
Nem ilyen krémeket szoktak osztogatni.
Hogy mit kapsz, az attól függ, mennyi az értéke a vásárlásodnak (amit te és a tb együtt kifizettek).
Az ajándékokhoz ilyen érték sávok tartoznak.
bolya
Én is ott jártam, és benne volt mind a 10 minta.
Most voltam a család La Roche csomijaiért (3db) mindegyikben ugyanaz volt:
1 kis tubus lipikar tusfürdő (15ml)
1 kis tubusos lipikar testápoló (15ml)(ez a kettő egybe csomagolva)
2 redermic termékminta (2*1,5 ml) (prosiba ragasztva)
1 Effalcar termélminta (2ml)
1 Hydraphase XL temékminta (1,5ml)
1 kis tubus Kerium (15ml)
1 kis doboz Effalcar K (5ml)
1 kis doboz Rosaliac (5ml)
1 kis doboz Active C XL (5ml)
egy tájékoztató (14oldalas kis könyv) a termékekről
Beírom ide is, mert érdekes...
http://index.hu/homar/index.php?p=1841&more=1&c=1
&tb=1&pb=1
Ja, csak rám néznek és azt mondják-ennek sűrgősen krémre van szüksége
Dervic
Te legalább krémeket szoktál kapni, én mindig cukorkákat kapok 2 marékkal, még akkor is ha fogfájásra kérek fájdalomcsillapítót

de, igen.Azaz.Lehet benne valami, mert amikor ott vásárolok, akkor ilyen krémeket szoktam kapni.Vagyis a szoktam az túlzás, de kaptam márnem egyszer.
Majd holnap mesélem mennyit adtak nekem.
Szerintem kilopták belőle a dolgozók és azt osztogatják a törzsvásárlóknak. Az az osztogatós patika Szegeden nem?
Pedig én csak holnap tudom beváltattni, szintén a Sasba.Basszus, akkor lehet, hogy nekem már csak 2 jut?

Most váltottam ki 2 La Roche kupont a szegedi Sasba és ebbe már csak 4 krém van, a múlt hetibe még 6 volt.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások