Paint
Ezek:
mel6 Hozzászólás - 2006. június 19. :: 09:12
Sohaj
illatszett 3 pont
napszemcsi 2 pont
mini parfüm 3 pont
Milyen ajándékok voltak a boltban? Én szerintem későn néztem...

Én örülök, hogy van bolt és lehet vásárolni. Az sem idegesít nagyon, hogy kevés a darabszám, bár igazán lehetne több ajándék. Így legalább én is "nyerek" valamit a Pall Mall-tól, mert az előző játékukban semmit nem sikerült. Nem volt szerencsém. Itt viszont lehet 8-kor vásárolni és szerencsére itthon szoktam lenni ilyenkor.
Tery: én meg azért írtam, mert mondom hogy segítünk, csak szólj és megszervezzük, megvesszük a cuccost Neked.

VarszegiViki
én azért írtam,mert már kora reggel elfogytak a "boltból" a megvehető cuccok. tehát mire én 4 felé gép elé kerülök otthon már sehol semmi.
ez itt a feneség. De nem baj! majd hétfőn kiküldöm kávézni a főnököt 8 órakkor

Én el sem hittem, h. ilyen hamar kiűrült a "bolt" már örülök, h. múlt héten elvittem egy tatyót,...bár már van...
törpi
Vagyunk így egy páran, nekünk találták ki a sorsolt ajándékokat...
törpi nem vagy egyedül,bár akkor se biztos hogy sikerülne

:8
akkor én így csak akkor tudok vásárolni,ha szabadnapot veszek ki,na annyit azért nem ér.
törpi,
éjfél után már fel volt töltve, nyolctól lehetett vásárolni és nyolc óra tízkor már kifogyott. Tényleg röhejes.
reggel amikor felkeltem,nálam még az volt kiírva,hogy a bolt üres,most akkor vajon mikor töltötték fel? múlt héten is üres volt és most is számomra a bolt,mire munkából hazaértem,hát ez röhej
nekem is segítsetek légyszi megszerezni az extra pontokat!
Szívesen segítek én is a színkavalkádos játékban, de nem mindig vagyok netnél...
Mel: lehet az a napszemcsi csak egy TG napszemcsi, de legalább a parfüm nem csalódás, mert azt tudjuk milyen.
Várszegi Viki
akkor én most nem voltam szent

Nyilván mindig magadnak kell először. Minden szentnek maga felé hajlik keze.

ha valaki illatszettet szeretett volna és lemaradt róla, írjon!Van 2 db cserére!
Hát nem tudom itt bejön-e az,hogy másnak kérni ajándékot. Én pl úgy jártam, megkértek kérjek napszemcsit az illetőnek, majd utána hiába voltam belépve magamnak is akartam kérni, aztán azt írta ki, elfogyott...szóval így jártam .Írtó gyorsan elfogyott a napszemcsi!
én szívesen segítek Tery, ha gondolod
meg azoknak is, akiknek nem sikerült a szín vagy a rallis játék.
csak küldjetek mailt, meg azonosítókat
Tery abszolút egyetértek.

Legalább változó időpontokban raknák fel a 10 perc alatt elfogyó tárgyakat...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások