Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 162 / 246 oldal |
Pozitív a férjemnek, egy boltban két külön pénztárnál blokkoltatott KME-et, és mind a kettővel tudtam most regizni. Az én vásárlásommal néhány napja nem engedett.
Nekem a kinder nagyon nagy pozitív.Lefoglaltam mult héten egy iránytűt.Irtam nekik hogy szeretném ha a hosszú hétvége elött feltöltenék a pontjaimat mert szeretnék lestoppolni egy pendrive-ot.De addig nem lehet amig nem irják jóvá a pontjaim.Kb 5 perc mulva jött egy levél hogy lefoglaltam egyet
" alt="
"> Rá két percre ujjab imél amiben irták hogy lefoglalták nekem.Csak +++++++++
" alt="
"> Rá két percre ujjab imél amiben irták hogy lefoglalták nekem.Csak +++++++++Ide is beírom, mert talán itt van a legjobb helyen.
Nemrég hozta a Chipita két képviselője a PS3-t, amit a korábbi játékon nyertünk. Nagyon nagy az öröm, a gép szuper, a cég nagyon kitett magáért. Az átadásról készült fénykép, kisfiamnak még egy hátizsákot is hoztak a most játszós termékekkel, tollakkal és bögrével megpakolva.
Nagyon szimpatikus volt a képviselő, sok érdekes dolgot mondott és nagyon pozitív vélemény alakult ki bennünk a céget illetően a pozitív hozzáállásuk miatt.
Annyira aranyosak voltak, elmondták, hogy ők még azt is megnézték, hogy milyen játékos múlttal rendelkezünk, rákerestek a párom nevére.
" alt="
">
Mondtam, hogy milyen jó, hogy az enyémre nem, mert akkor pláne jót nevettek volna.
" alt="
">
Itt köszönöm még egyszer a sok cserepartnernek, főleg tesómnak és Ilonának!!!!
" alt="
">
Nemrég hozta a Chipita két képviselője a PS3-t, amit a korábbi játékon nyertünk. Nagyon nagy az öröm, a gép szuper, a cég nagyon kitett magáért. Az átadásról készült fénykép, kisfiamnak még egy hátizsákot is hoztak a most játszós termékekkel, tollakkal és bögrével megpakolva.
Nagyon szimpatikus volt a képviselő, sok érdekes dolgot mondott és nagyon pozitív vélemény alakult ki bennünk a céget illetően a pozitív hozzáállásuk miatt.
Annyira aranyosak voltak, elmondták, hogy ők még azt is megnézték, hogy milyen játékos múlttal rendelkezünk, rákerestek a párom nevére.
" alt="
">
Mondtam, hogy milyen jó, hogy az enyémre nem, mert akkor pláne jót nevettek volna.
" alt="
">
Itt köszönöm még egyszer a sok cserepartnernek, főleg tesómnak és Ilonának!!!!
" alt="
">A Mol igazán kitett magáért ! Pénteken voltam az Olimpikon partyn( júliusi játék). Minden volt, amit csak el lehet képzelni: fogadás, műsor, tombola, vacsora, torta, rengeteg olimpikon.. és mindez gyönyörű környezetben, a Szépművészetiben. Ráadásul megnézhettük az Egyiptomi és a Hodler kiállítást is. Készülök a karácsonyi koncertjükre ! :-))
atina!
Az tuti, én is meglepődtem, de sztem 1 hét sem volt, mire hozta a futár a megrendelt ajikat!
Az tuti, én is meglepődtem, de sztem 1 hét sem volt, mire hozta a futár a megrendelt ajikat!
nekem a liberoklub pozítiv.
ma (vasárnap) kaptam e-mailt, hogy jóváírták a pontokat, gyorsan rendeltem is ajándékot, talán ideér a picurkám szülinapjára
" alt="
">. (nov.6ra)
ma (vasárnap) kaptam e-mailt, hogy jóváírták a pontokat, gyorsan rendeltem is ajándékot, talán ideér a picurkám szülinapjára
" alt="
">. (nov.6ra)OMV, benzinkút - van még kivétel.
Kinderék tegnap hívták barátnőmet, a 3. reklamáló levél után, amiben már fenyegetőzött is, megjegyzem jogosan és megkapja a takarót, pedig törölték a stoppolását!
25kinga25: ezek szerint tényleg lesz még aji....
25kinga25: ezek szerint tényleg lesz még aji....
nekem azt mondta csaj a telefonba, hogy nem
" alt="
">
honnan tudod hogy lesz?
" alt="
">
honnan tudod hogy lesz?
Lesz...
lessz még aji, csak figyelj!!!
szerdán feladtam a kinderre a pontokat, tegnap már jóváírták nekem. ami jó, de kár hogy nincs több ajándék.
Tényleg nagyon rendesek voltak.
Nem hiszem, hogy mindenhol megtették volna.
Előtte pedig pont azon morfondíroztam, hogy a blokkot is elkérték és a kuponhoz tűzték. Gondoltam, ennyi erővel akár lecserélhetik a kuponokat a blokkok mellett.
De ezek után már szégyenlem, hogy gyanakvó voltam...
Nem hiszem, hogy mindenhol megtették volna.
Előtte pedig pont azon morfondíroztam, hogy a blokkot is elkérték és a kuponhoz tűzték. Gondoltam, ennyi erővel akár lecserélhetik a kuponokat a blokkok mellett.
De ezek után már szégyenlem, hogy gyanakvó voltam...
tiszta nyomozóiroda,de le a kalappal előttük!
Ma az OMV-nél tankoltunk, kitöltöttem egy játékkupont is.
10 perc múlva már javában döngettünk a pályán, mikor csörgött a telóm, hogy ott hagytam a pénztárcámat.
Amikor a pénztáros észrevette, bevitte az irodába, meggpróbáltak a tartalma alapján utolérni, de nem találtak semmi elérhetőséget benne. Aztán visszanézték a biztonsági kamera felvételét, s észrevették, hogy kitöltöttem a kupont, s azon megtalálták a számomat.
10 perc múlva már javában döngettünk a pályán, mikor csörgött a telóm, hogy ott hagytam a pénztárcámat.
Amikor a pénztáros észrevette, bevitte az irodába, meggpróbáltak a tartalma alapján utolérni, de nem találtak semmi elérhetőséget benne. Aztán visszanézték a biztonsági kamera felvételét, s észrevették, hogy kitöltöttem a kupont, s azon megtalálták a számomat.
OK
" alt="
">
" alt="
">Csatlakozom!
" alt="
">
" alt="
">aniko0205
én szeretnék veled találkozni egy ilyen coopos nyeremény átadáson
" alt="
">
én szeretnék veled találkozni egy ilyen coopos nyeremény átadáson
" alt="
">ugyhogy hajrá mindenki!
Ma voltam ( egy kedves fórumos társammal együtt) a COOP ötkarikás nyeremények bankkártya átadáson, és nagyon pozitiv volt az egész.Fotó készült stb. tudom mát többen voltak ott, és remélem még találkozok s fórumról valakivel ilyen átadás alkalmával
" alt="
">
" alt="
">