Előbányásztam a két korábbi blokkot, holnap az egyiket megpróbálom ismét feltölteni (ha már eltűnt a rendszerből...).
Ha azt írja ki, hogy ezekkel a nyugtaadatokkal már páHáztak, na akkor lösssssz gond...
Penny - Pepsi
Kb egy hete töltöttem fel blokkot, most nem enged be a rendszer.
Hibás felhasználónév vagy jelszó!
Jelszóemlékeztetőt kértem, nem ismeri fel az e-mail címemet. Mintha nem is regisztráltam volna.
Újra kellett regisztrálnom, de a korábbi feltöltés eltűnt... Ha rányomok a korábban feltöltött kódjaimra, csak a most feltöltött kódot adja be...
Hihetetlen.
És a nagyfiJam nevén páHázott blokkal is ez van, ő is eltűnt a Szaknévsorból...
KicsiGila
Nekem kijavították a pontokat, de csak a szabályok szerint. Ahol nincs kiszerelés az 60 pont.
askm
Most a Metro számlát nem akarják elfogadni, mert nem olvasható állítólag a pdf számla.... Ahham, persze
KicsiGila
Én is öt termékről töltöttem fel blokkot - 6 lett volna egy blokkon, de feltöltésnél derült ki, hogy csak 5-t lehet hetente :-( , és ráadásul a várt 460 pont helyett csak 300-t írtak jóvá. :-(
Próbáltam megnézni miért ennyit kaptam, mert ez van a GYIK-ben:
"A profilodba belépve tudod nyomon követni, hogy aktuálisan hány pontod van, illetve múltbeli beváltásaidat is megtekintheted."
De nem találom, hol lehetne megnézni? :-(
Sió Kupa!
Húsvét előtt vettem a CBA-ban 1L-es 100%-os multi italt. Alapból 100 pontot kellett volna kapnom, de csak 60-at írtak jóvá.
Írtam nekik üzenetet, erre ezt a választ kaptam:
"... A jsz értelmében csak akkor írható jóvá a magasabb pontszám, ha a blokkon a megvásárolt termék pontosan beazonosítható és szerepel rajta a termék kiszerelése..."
Visszaírtam nekik, hogy CBA-s blokkra nem fér ki már a kiszerelés jelölése, de elég lenne ránézni a fogyasztói árára, mert ott tisztán látszik, hogy egy terméket vettem 800+ forintért...
Várom a válaszukat
Johnny-X!
Engem a nyerteslista annyira nem is érdekel (azért rá szoktam nézni 😅). (Bár nem ismerem a játékosokat, de elég jó a memóriám, és a sokszor ismétlődő neveket akaratlanul is megjegyzem. 🙄 És ilyenkor még szomorúbb vagyok, hogy én miért nem nyertem.)
Amúgy meg úgy vagyok vele, ha nem értesítenek, úgyse nyertem.

" alt="

"> Azért a legtöbb játéknál csak ellenőrzés után írják ki a neveket, ritkább, amikor először a név, a nyertes meg még nincs értesítve.
De azért előfordult már, hogy rákérdeztem e-mailben, értesítették-e már a nyerteseket, mert mondjuk hiányos volt a lista, és ugye tartaléknyertes még lehet az ember.
Vágási Feri
az oldalon ,legfelüt "Termékek "
pieceofluck
Arról nem is beszélve, hogy több, akár már hetek óta lezárult játéknál elég hiányos a nyertes lista... (pl. Nescafé, Lidl Mizo, ...) Lehet, hogy csak én látok rémeket, de ez akár azt is jelentheti, hogy még a meghirdetett (= egyre kevesebb és kevesebb!) nyeremény sem mind(ig) kerül kiosztásra. Tudom, az adminisztrációban nincs minden játékszervező a toppon (vagyis lehet, hogy a nyertes már megvan, csak nem írták ki a nevét), de hát na! ...
Penny MT jsz-ban nincs pontos lista...
Nézegesd a legördülő menüben...
Nem elég, hogy a nyeremények értéke csökkent, de nyerni is nehezebb – legalábbis nekem nem sikerül mostanában, igaz nem is vásárolok annyit, mert horror árak vannak. 😑
jojó
Korábban is volt róla szó...
Infláció az van, de ez a játékokokon sajnos nem.látszik.
Egyre silányabb játékokat szerveznek... Hol van már mikor 5-10 autó volt a fődíj....

" alt="

">
Baba játék nyeremény

" alt="

">
Napibetevő
meddig ? köszi

" alt="

"> ma még + 5% nyugdíjas kedvezmény is

" alt="

"> szupi
jojó
A Tescoban most csak 149 Ft Clubcarddal!
nahát

" alt="

">

" alt="

">
Belvita 40g 299 Ft vegyél kettőt csak 199 Ft db-ja
A SIÓ KUPA sem teljesen precíz!
Hétfő reggel, első próbálkozás, azt üzeni:
Hetente csak 5 termék tölthető fel!
(Miközben nem engedi, hogy nyugtámat feltöltsem)
Mivel nem nyertem MediaMarkt utalványt a DentaStix-el,így vettem magamnak egy JBL hangszórót!
Köszi szervezők! 😡
ALDI-Szentkirályi
Már elérhető, DE:
E-mail címmel, jelszóval történt regisztrációmat nem látom, ha a "Bejelentkezés facabook fiókkal" opciót választom!!
Az okot értem: Facebook regisztrációhoz használt régi e-mail nem ugyanaz, mint amit a nyereményjátékok (zöméhez, nem mind!!) nyugtabeküldésére alkottam.
Ám akkor miért "azonosított"? Miért nem utasította el a belépést?
xvx
Nem lehet, hogy ugyanaz a gond, mint nemrég egy hasonló esetben (szibilla-nál), hogy többször nyomott rá a küldés gombra? (Tehát Te magad vagy az előző feltöltő is?) Mondjuk emlékeim szerint az EcoFamily-ben le lehet gyűjteni a profil alatt a feltöltött kódokat, szóval viszonylag gyorsan ellenőrizheted...
Itt jegyezném meg (mint negatívumot), hogy eddig azzal volt sokaknak/sokunknak gondja, hogy "túl egyszerű" egy játék, és boldog-boldogtalan pályázott millió talált blokkal, most meg (talán erre válaszul) a nyereményjáték szervezők mintha átestek volna a ló túloldalára, és rettenetesen túlbonyolítják a játékokat. NAV kód, óra-perc adatok (ha elírod, ugrott az esélyed a fődíjra), pontos termék megnevezést kérünk, de nincs minden ám a JSZ-ban, meg anyámtyúkja, nem vagy-e robot, töltsd fel ide, majd pár nap múlva küldünk SMS-ben értesítőt a hülyetelefonodra, aztán ezekkel az adatokkal like-old az oldalunkat, kommenteld be amoda, és aki mindezt teljesítette, azok közül sorsolunk, de csak hónap 10-e után, és 20-a előtt, mert addig sajnos nincs pontgyűjtési időszak...
Direkt kevertem össze mindent, ami épp csak eszembe jutott, de értitek, ugye?!?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások