Sziasztok, a rossmann-henkel beküldésénél volt esetleg valakinek még gondja? Nekem nem fogadja el az sms-t pedig úgy küldöm, mint a többit, ha van valakinek ötlete írjon kérem, köszi

" alt="

">
Van 2db 1500 ft Jateknet.hu kuponom, az egyiket aki beváltaná egy
1390 Ft -os Uno kátyára és elküldené nekem a másikat odaadnám ajándékba.
Ha AP is kellett a pályázathoz, akkor nem.
Leszakadt a Rossmann blokkom az Ap-nál, szerintetek elfogadják,ha véletlenül nyerek vele?
(Hatvanban vettem)
Szeretném, ha írna vki priviben, aki játszik a Palomával. Szeretnék kérdezni. Köszönöm!
Ha valakinek megvan és tudná nélkülözni az alábbi könyveket, kérem írjon: Biológiai összefüggések logikai vázlatok (Dr Németh Endre)
Biologika
Köszi!
"közös háztartás"
ez közös címet is jelent.
bejcsi
Itt van:
29/B. § (1) A családi kedvezmény ugyanazon kedvezményezett eltartott után egyszeresen, azonban a jogosulttal közös háztartásban élő házastárssal, élettárssal - amennyiben a gyermeket nevelő egyedülálló családi pótlékát az élettársak egyike sem veszi igénybe - az összeg vagy a kedvezményezett eltartottak megosztásával közösen is érvényesíthető (ideértve azt az esetet is, ha a családi kedvezményt a jogosult egyáltalán nem tudja érvényesíteni). A családi kedvezmény megosztása az adóbevallásban, munkáltatói adómegállapításban a 29/A. § (3) bekezdés c)-d) pontjában nem említett jogosultak esetében független attól, hogy az adóelőleg megállapításánál mely jogosultnál történt annak figyelembevétele.
OFF!!!
Valaki tudna abban segíteni, hogy családi kedvezmény megosztható-e, ha a házastársak nem azonos lakcímre vannak bejelentve?????Konkrétan a címre vonatkozóan nem találtam kitérést...
Elnézést, de hétvégén nem vagyok gépnél.
Haribohoz, ahol érdeklődtem:
info@wonderduck.hu
a wellnesst már 25-ért is odaadnám, és pontosítok: nem kizárólag hétvégére érvényes, hanem természetesen bármelyik 3 napra.
"Balatonfüredi négycsillagos wellnesshétvége-utalvány eladó. Értéke:
82 000 Ft. Érd.: temptercat[kukac]gmail[pont]com
A csomag tartalma:
- szállás 2 fő részére 2 éjszakára Silver plus kétágyas szobában
gazdag svédasztalos büféreggelivel és büfévacsorával, magyaros és
nemzetközi, valamint mediterrán ételkülönlegességekkel, diétás-,
reform- és ínyencválasztékkal,
- wellness részleg, azaz gőzfürdők: tepidarium, caldarium, sókamra,
frigidarium, Kneipp taposó, külső-belső élménymedence, pezsgőfürdő,
gyermekmedence, közvetlen vízparti finn szauna és fitness terem
korlátlan használatával,
- péntek-szombat délutánonként 15:00-16:00 között Silver Coffee
Moments: kávé, tea és házilag készített sütemények kóstolója.
Érvényes: 2012. 01. 31-ig"
Klikkelj a nyertesekre, excel táblázatban van a lista.
http://eletmodkozpont.hu/upload/game/Mondd_el_a_v
elemenyed_nyerteslista.xls
Ti honnan tudjátok hogy nyertetek maggi levest? Nekem az oldal nem adja ki a nyerteseket!!!
Valaki nem ismeri huszakek néven a vaterán aukciózó hölgyet?
Sziasztok!
Egy jó ismerősöm, aki már többször vásárolt itt a segítségemmel, szeretne családi Aquaworld belépőt vásárolni. Szerintem a két fős is érdekelné. Ha van Valakinek eladó, legyenszíves jelentkezzen az e-mailcímére!
Köszi!
enciivanyi@gmail.com
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások