Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 163 / 232 oldal |
gabi írtam....
Szeretném megkérdezni, hogy aki volt beváltani az utalványokat, leellenőrizték-e az sms-t vagy elég volt a kód bemutatása?
Azért kérdezem, mert gondolkodtam, és ha van jelentkező akkor én 50%os áron át tudnék valakinek adni 5 db utalványt. Már ha van rá érdeklődő...
Azért kérdezem, mert gondolkodtam, és ha van jelentkező akkor én 50%os áron át tudnék valakinek adni 5 db utalványt. Már ha van rá érdeklődő...
játszik most valaki??
Hali!
Tegnap én is próbálkoztam 22:2. Ja és nem tudom próbáltátok-e már:
7 explorert nyitottam tegnap egyszerre és szinte mindegyik más időpontban váltott. Megpróbáltam a legkorábban percet váltót kiválasztani de semmi. Szóval ki érti ezt?
Tegnap én is próbálkoztam 22:2. Ja és nem tudom próbáltátok-e már:
7 explorert nyitottam tegnap egyszerre és szinte mindegyik más időpontban váltott. Megpróbáltam a legkorábban percet váltót kiválasztani de semmi. Szóval ki érti ezt?
de igen ugyanaz van minden üzletben!
hááát, azt mondták hetente jönek új cuccok!!
Majd én megkérdezem, és beszámolok., úgy szeretnék cípőt. Amúgy mindegyik boltban ugyanazok a cuccok vannak?
szerintem elinformáltak téged!!!
Én végülis csak érdeklődtem az egyik eladónál, még nem vásároltam...
Szóval lehet, hogy azóta másképp gondolkodnak. Az első héten mentem be hozzájuk.
Szóval lehet, hogy azóta másképp gondolkodnak. Az első héten mentem be hozzájuk.
Nekem sem,pedig az is Dockyard üzlet volt.
nekem nem engedték!!!
miért?
miért?
Nálunk az Árkádban az egész árukészletből lehetett válogatni nem csak a Fundangoból. Dockyard üzlet. Ahogy irtam előbb, a cipőkből is. Ami tabu az az akciós.
nem! csak fundangót!!
Mammutban nem volt senki vásárolni?
büüü akkor ezek szerint más márkájú ruhát sem lehet?csak más márkák voltak, én is akartam!
Tényleg cípőt nem lehet? 

nincs cipő!
Nálunk csak más márkájú cipők voltak, a márka alényeg,ha valahol van,akkor biztosan lehet,nálunk csak Columbia volt a boltban.A két kódot hagyom,amúgy is már kitöröltem,meg biztosan kettőnknek küldték,mert azt írta ki,hogy már levásárolták.Én így is nagyon elégedett vagyok ennyi cuccal és még apu telefonján is van 7 sms.
Paint!
Az Őrs vezér téri Árkádban van cipő. Én bent voltam körbenézni, tudták, hogy utalvánnyal fizetnék, és csak az volt a kikötés, hogy akciós termékből nem vehetek. Gondolom azok a téli kiárusításból maradtak...
Az Őrs vezér téri Árkádban van cipő. Én bent voltam körbenézni, tudták, hogy utalvánnyal fizetnék, és csak az volt a kikötés, hogy akciós termékből nem vehetek. Gondolom azok a téli kiárusításból maradtak...