Felajánlás:Megint nyertünk mozijegyeket,ugyanoda.
"Játsszatok velünk és legyetek ott az Üstökös a Mumin-völgy fölött című film díszbemutatóján!
Az előzetes megosztói között 10 db családi (4 fős) belépőt sorsolunk ki a mese vasárnapi díszbemutatójára, amely délelőtt 10.15-kor kezdődik a Mi Mozink Lurdy Házban!"
https://www.youtube.com/watch?v=Pb1HJmDn3lQ
Ha érdekel,akkor ismét lehet mozizni,aki kéri írjon 2*4 jegy,párom holnap dolgozik,így mi mégsem tudnánk menni
1 db tolle játszós sarokfület felajánlok, holnap még beküldhető ha valakinek egy hiányzik. Tegnap már nem kaptam nyerős sarokfülest, előtte meg úgy néz ki elszámoltam magam mert egy megmaradt

" alt="

">
Bp Örsön/környékén tudom átadni még ma vagy holnap, elvinni most nem tudom sehova a városba.
Páros tiszteletjegy a pénteki Syma csarnokban rendezendő Nyugdíjasexpora, illetve külön páros tiszteletjegy a szombati Nyugdíjasexpora. Kispesti személyes átvétellel!
a kölyökpark kupon megtalálta gazdáját

" alt="

">
Kölyökpark nyereményjátékon vettem részt és 2014. január 20.-ig szóló duplázó kupont kaptam amit felajánlok mert mi már nem tudjuk használni.
10 éven aluli gyerekkel felhasználható:
Egy gyereket fizetsz be, és kettő játszhat az egyik általad kiválasztott budapesti Kölyökparkban. (Mammut 2, Pólus, Árkád, Sárkány Center).
Sziasztok! Nagy sietségben lemaradt,ma volt.
Törpi, érdekelne a jegy. Ment privi.
1db belépőt keresek magamnak vasárnapra a hó showra.
2 családi jegyem lenne MIKULÁS MENTŐAKCIÓ 3D - hivatalos magyar szinkronos
premier előtti gálavetítésre, amelyre 13:30 órától kerül sor a MM LURDY Mozi 10-es termében. Akit érdekel írjon a részletek miatt. Mi is megyünk,de mivel nálunk nincs gyermek,így plusz 2 gyermek is be tud jönni velünk. Akit érdekel írjon
Van Tesco kuponok
Tesco tele pontgyűjtő
Elmű kuponok sokféle
Barkácsoli áruházba 2*500 kupon 5000 felett lehet beváltani
válaszborítékért
2 db jegy a Hírességek Süti és Borkóstoló Fesztiválja rendezvényre
11.22 18:00-23:00ig a 2 jegy eredeti ára 15000ft. Mit adnál érte? 1 jegy áráért is odaadom
Debreceniek figyelem, Péntekre Ákos koncertre van 2 jegyem, Sajnos nem tudok menni.
-10 % kupon - ha kell valakinek internetes vásárláshoz a
K2 Sí&Snowboard Központ-hoz
Személyes vásárláskor automatikusan megadják mindenkinek a kedvezményt 2013.11.21-24.
Simba matricát keresett valaki a múltkorjában.
Ha még tudod használni, jelentkezz légyszi!
Egy db-ot találtam a fiókban.
Sziasztok,
A komornyik c. filmre, ma estére átadó 6db jegy!
(sajnos közbejött vmi)
Lurdy ház, este 7 óra, 6-tól lehet átvenni a jegyeket!
Akit érdekel, az írjon!

" alt="

">
a mozis jegyek ELKELTEK. :-)
Az 1 db páros jegy A komornyik című filmrre 19 óra, a Mi Mozink Lurdy mozi még megvan, a 20 órás Allee-s elkelt.
Családi jegy (4 fős) A komornyik című film premier előtti vetítésére.
Helyszín: Budapest, MiMozink Lurdy Ház
Időpont: 2013. november 19. 19:00
Ma estére az alábbiak szerint vannak nyereményjegyeim A komornyik (színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma, 132 perc, 2013) című filmre, melyeket szívesen felajánlok.
1 db páros jegy - 19 óra, a Mi Mozink Lurdy mozi
1 db páros jegy - 20 óra Cinema City Allee
Alexandra könyvkupon. 6000 Ft feletti online rendelésnél 500 Ft kedvezmény. Még ma felhasználható.
A kód: M4LK1P8N
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások