Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 163 / 9365 oldal |
Tatabányai Fórumost keresek ? Írjál légyszi ? Köszi !
" alt="
"> na nekibuzdulva, nem adtam fel és rájöttem, h jobban le kell kaparni. Beleszaladtam, h az F-E betűnek látszott.
" alt="
">Köszi Gloria! Ezeket a kombinációkat kipróbáltam, sőt az 5/S verziót is, hátha. A többi jól látszik. Sajna ma lejár a határidő válaszolni esetleg holnap fognak.
Timotka! Nekem is volt ilyen, végül rájöttem hogy az O betű és a nulla szinte teljesen ugyanúgy néz ki. Az én kódomban mindkettő volt, úgyhogy játszottam vele kicsit, de végül sikerült feltölteni.
Rossmann sorsjegynél nem fogadja el a kódot több verzióban sem. Magam kapartam le. Volt másnál is probléma?
20 % kupon
anyóka
Spárban,Interspárban vettem -205 kuponnal ,de láttam az EcoFamilyben ia.
Spárban,Interspárban vettem -205 kuponnal ,de láttam az EcoFamilyben ia.
Nekem is a teloszámot nem akarja elfogadni, pedig több alakzatban is be írtam
" alt="
">
Köszönöm a válaszodat Samidala )
" alt="
">
" alt="
">
Köszönöm a válaszodat Samidala )
" alt="
">Nekem tegnap a telefonszámot nem akarta elfogadni, de végül az általuk mintaként mutatottal ellentétben +36 kezdéssel elfogadta.
Sziasztok.
A NÍVEA feltöltés nektek műxik ?
A NÍVEA feltöltés nektek műxik ?
anyoka èn Tescoban tudtam venni.
Fit Krémkása hol kapható ?
Nem
A Persil játékokba jó a 2999 Ft-os vásárlás?
Az Orlennél mikor indul a 3. játék a zöld autóért?
Egyik cég sem válaszol egyik platformon sem
" alt="
">
Az Orlennél mikor indul a 3. játék a zöld autóért?
Egyik cég sem válaszol egyik platformon sem
" alt="
">BOBHERCEG
nagyon köszi
" alt="
">
nagyon köszi
" alt="
">jojónak:
8595054908966 Vaníliás
8595054908966 Vaníliás
Fit Zab krémkása vonalkodjait beírná, aki vásárolt már ? Köszönöm szépen
" alt="
">
" alt="
">Gondolom azért játszik, mert most nem a "vegyél 2 db-ot" téma van, hanem összeghatár. Abból meg édesmindegy nekik, mit veszel.
Jól látom, hogy azt látom... hogy a spar babánál a szilárd szappan is játszik???
sziasztok!
Ha valaki megy a FeHoVa kiállításra írna nekem privátban? Kérnék egy apró szívességet.
Ha valaki megy a FeHoVa kiállításra írna nekem privátban? Kérnék egy apró szívességet.