Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 163 / 511 oldal |
Reacska: lehet hogy a többi játék nincs leszervezve, de hogy a szabadjárat tuti le volt az már biztos.
Erre is lehet "normális" magyarázat:
Én nem oly régen voltam egy Coopban, nem tudok sűrűn járni mert messze van, de épp arra felé volt dolgom, gondoltam beszerzek egy-egy pályázatnyit mindenből. Állok sorban, erre csak azt látom, hogy egy emberke módszeresen szedegeti a pénztárnál lévő blokkokat, persze először megnézte, hogy 2000Ft feletti-e. Aztán amikor ott végzett, kb 5-6 blokk már volt a kezében, akkor ment a szemetesek felé, és ott kezdett turkálni a blokkok között...
Ha ez az emberke ott lakik a lakótelepen akkor ha csak napi kétszer lemegy 5-5 percekre blokkot gyűjtögetni... és hányan csinálják igy.
Lehet hogy ez a hölgy is aki a Coopnál nyert módszeresen küldözgette be a blokkokat a Coophoz és a CBAhoz.
Én nem oly régen voltam egy Coopban, nem tudok sűrűn járni mert messze van, de épp arra felé volt dolgom, gondoltam beszerzek egy-egy pályázatnyit mindenből. Állok sorban, erre csak azt látom, hogy egy emberke módszeresen szedegeti a pénztárnál lévő blokkokat, persze először megnézte, hogy 2000Ft feletti-e. Aztán amikor ott végzett, kb 5-6 blokk már volt a kezében, akkor ment a szemetesek felé, és ott kezdett turkálni a blokkok között...
Ha ez az emberke ott lakik a lakótelepen akkor ha csak napi kétszer lemegy 5-5 percekre blokkot gyűjtögetni... és hányan csinálják igy.
Lehet hogy ez a hölgy is aki a Coopnál nyert módszeresen küldözgette be a blokkokat a Coophoz és a CBAhoz.
Ilyen pl. a Kókai B. E.-né: 2db skoda a Coop-tól, 1 db fiat a CBA-tól tavaly ősszel
Hát mivel itt a fórumon már voltak egy páran akik fődíjat vittek el, igy lehet hogy elenyésző esetekben előfordulhat a lezsírozott játék, de az esetek többségében azért csak kisorsolják
és nem 50 ezren.
nyerősboy: az eszed tokja van leszervezve.
Csak feleslegesen borzolod a kedélyeket. Egyszerűen túl sokan rákaptak és kész. Az a csoda, hogy csak annyian voltak és 50 ezren.
Csak feleslegesen borzolod a kedélyeket. Egyszerűen túl sokan rákaptak és kész. Az a csoda, hogy csak annyian voltak és 50 ezren.Legalább te megérted exkluziv.Sok ilyen játékon résztvettem és a 90%-a le van szervezve! Ilyen pl:autónyeremény.A lényeg a reklám,reklám,reklám.Vegyél amennyit tudsz.A nyereményt pedig elviszi a szervező barátnőjének az édesanyja!Nem rokon,nem családtag viszont családban marad!

A helyszínt is jobban meg lehetett volna választani, de ez a legkevesebb. A lényeg itt rejtőzik: "Tény hogy a 100 játékosból 85 le volt szervezve de 15 nem. Tehát okosan kellett volna gyerekek! Miért? Ti elhittétek hogy nincs lekenve az egész?"
A Felvonulási tér annyira forgalmas hely, hogy boldog-boldogtalan láthatta, hogy valami készül, pláne, ha direkt erre volt ráállva. Rengetegen megkaphatták már mindenféle összeesküvés nélkül is a drótot már előre, hogy ott lesz a gyülekező, így mire a rádióban bemondták, addigra be is telt 8x a keret. Ráadásul mostanra már az is hallott róla, akinek eddig fogalma se volt róla, mi is az a Szabadjárat. Így szerintem nem meglepő az embertömeg. A teszteredmények kérdéséhez nem tudok hozzászólni.
exkluzív,
ez máshol nem volt így. Én is utaztam és abszolút semmi közöm ott egyik céghez(malév, szervező cég) sem, hanem egyszerűen csak készültem a tesztre és jól sikerült
nekik épp az a lényeg,h minél többen menjenek a kiválasztás helyszínére. Kérdezném,h akkor az első utazás előtt a római teszten miért nem volt ott ennyi ember? ilyen sok idő kellett,míg rájöttek az emberek,h nem átverés?akkor rossz idő volt, azért nem ment el még 300 ember sem? Ez várható volt , én tudtam,h aki eddig nem ment el, az most biztos elmegy. Előre tudni lehetett,h sokat kell tudni a teszthez... De ennyire?
ez máshol nem volt így. Én is utaztam és abszolút semmi közöm ott egyik céghez(malév, szervező cég) sem, hanem egyszerűen csak készültem a tesztre és jól sikerült
nekik épp az a lényeg,h minél többen menjenek a kiválasztás helyszínére. Kérdezném,h akkor az első utazás előtt a római teszten miért nem volt ott ennyi ember? ilyen sok idő kellett,míg rájöttek az emberek,h nem átverés?akkor rossz idő volt, azért nem ment el még 300 ember sem? Ez várható volt , én tudtam,h aki eddig nem ment el, az most biztos elmegy. Előre tudni lehetett,h sokat kell tudni a teszthez... De ennyire?
Hogyan lehetett volna bármit is okosan csinálni, ha az egész le volt szervezve? Akkor minek csődítettek oda annyi embert? Egyszerűbb lett volna, ha szétosztják maguk között a szervezők az utazási lehetőséget-ahogy tették is- és nem nézik teljesen hülyének az embert. Még meg sem kellett volna hirdetni a játékot! Az egész röhej volt. Dühítő, hogy mindenhol hülyének nézik az embereket...
nyerősboy
az okosan nálad mit jelent? mit kellett volna tenni??
az okosan nálad mit jelent? mit kellett volna tenni??
nyerősboy
csak most voltál host, vagy a prágai tesztnél is? mert arra kíváncsi lennék,h arról a hétvégéről mi a véleményed....
csak most voltál host, vagy a prágai tesztnél is? mert arra kíváncsi lennék,h arról a hétvégéről mi a véleményed....
Nyerősboy: ne kamuzzál. Ha így is lett volna, amit én is valószínűsítek, akkor nem írtad volna be ide az tuti, meg megnyúznának a szervezők az biztos. Na mindegy erről ennyit.
Sziasztok! Én host voltam a Malév szabadjárat játékon! Tény hogy a 100 játékosból 85 le volt szervezve de 15 nem. Tehát okosan kellett volna gyerekek! Miért? Ti elhittétek hogy nincs lekenve az egész? A tea remélem azért izlett! 

szabadjárathoz: szerintem a szervezés jó volt. az más kérdés, hogy a helyszín és valószínűleg a tesztkérdések is előre kikerültek, és biztos nagyrészt a szervezők ismerősei utaztak, nem létezik, hogy azokra a kérdésekre ennyien tudták szinte hibátlanul a választ saját kútfőből.
amúgy hihetetlen volt az az embertömeg ami ott volt.
amúgy hihetetlen volt az az embertömeg ami ott volt.
Air France szintén negatív: én még az előző, Valentin-napi játékukon nyertem, legalábbis a gép ezt írta ki (2 egyforma kép jött fel, kiírták, hogy akkor miénk a 2 jegy, és majd ha vége a játéknak emilben értesítenek a részletekről).
Persze az emil azóta sem érkezett meg. Felhívtam a központi számukat, ott kaptam egy nevet és telefonszámot aki a marketinggel foglalkozik, de persze sosem vette fel a telefont.
Ennyi... úgy látszik, hogy az Air France játékaival nem igazán érdemes játszani.
Persze az emil azóta sem érkezett meg. Felhívtam a központi számukat, ott kaptam egy nevet és telefonszámot aki a marketinggel foglalkozik, de persze sosem vette fel a telefont.
Ennyi... úgy látszik, hogy az Air France játékaival nem igazán érdemes játszani.
Sziasztok!
Mi is nemrég értünk haza. Mi már negyed tízkor ott voltunk a párommal és mi voltunk a 285-ös és 286-os számúak. Vidékiek vagyunk és úgy voltunk vele, hogy lehet, hogy ez lesz az egyik helyszín, hát megnézzük. Szerencsénk volt. Egyébként szerintem is nagyon rosszul volt ez megszerveze.
A másik... A teszt 30 kérdésből állt és olyan jók lettek a tesztek, hogy 27 pont alatt nem jutott be senki...
Nagyon érdekes volt, mert olyan emberek is bejutottak, akikből nem néztem volna ki, hogy akár 20 pontot is meg tudnának írni, nem mintha én olyan hűűűű de okos lennék. Csak feltűnő volt, mikor a 6 fős lánytársaságból mind a 6 bejutott.
Mindegy...
De szerintem az egész nagyon furcsa volt...
Mi is nemrég értünk haza. Mi már negyed tízkor ott voltunk a párommal és mi voltunk a 285-ös és 286-os számúak. Vidékiek vagyunk és úgy voltunk vele, hogy lehet, hogy ez lesz az egyik helyszín, hát megnézzük. Szerencsénk volt. Egyébként szerintem is nagyon rosszul volt ez megszerveze.
A másik... A teszt 30 kérdésből állt és olyan jók lettek a tesztek, hogy 27 pont alatt nem jutott be senki...
Nagyon érdekes volt, mert olyan emberek is bejutottak, akikből nem néztem volna ki, hogy akár 20 pontot is meg tudnának írni, nem mintha én olyan hűűűű de okos lennék. Csak feltűnő volt, mikor a 6 fős lánytársaságból mind a 6 bejutott.
Mindegy...
De szerintem az egész nagyon furcsa volt...
60 km-ert autóztunk ma fehérvárra,bevásároltunk,de első utam a Kinder VB beváltóhelyre vezetett,volt ugyan listájuk a postai beküldésről,de az ajándékuk,9-10-ig elfogyott.menjünk vissza holnap,na persze.Jó szervezés.
Bánkódni nem is szabad - csak a fiam nehezményezte, mikor hazaértünk, hogy nem lett szabad hétvégéje