Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 163 / 319 oldal |
Tery: miért nem kérsz meg valakit hogy segítsen? A bögréknél is ment a dolog. Most a játékoknál is nem mindenki olyan nagy spíler hogy meg tudja csinálni. Én sem. kedves fórumostársam csinálta meg helyettem. Összetartó társaság vagyunk, én is segítek ha kell.
Mondjuk ez a játék abszolute nem fair. (bár pár cucc bejött nekem is )de szerintem csak az otthonlevőknek és a "laza" munkahelyeseknek szól ez az új játék.Aki dolgozik,és a munkahelyén a főnök nem engedi a netezést az lemarad mindenről.
Igen savanyú az a bizonyos nem is titkolom. De valszín többen így vannak vele. Na mindegy sok sikert mindenkinek.
Igen savanyú az a bizonyos nem is titkolom. De valszín többen így vannak vele. Na mindegy sok sikert mindenkinek.Vajon mennyit tehetnek fel egy-egy ajándékból? Azért sikerült egy illatszett. 

Jövő hétfőn pontban nyolckor kezdjétek nyomnia a gombot.Addigra bejelentkezve, az esedékes kódot beirva készenlétben kell állni.Nem hisztek nekem, pedig öreg tülekedő vagyok, még az átkosban tanultam.
arpi001
a napszemüvegről kép az ajándékok között ott van, meg tudod nézni
a napszemüvegről kép az ajándékok között ott van, meg tudod nézni
ezt nem hiszem el...
azt hittem, hogy szokás szerint majd csak valamikor 10 körül fogják frissíteni a honlapot, és ezért most teljesen lekéstem a dologról...
na nem baj...majd gyűjtöm tovább a pontjaimat a jövőheti rohamra
ja...a napszemüvegről tudna valaki valami képet, infót küldeni? köszi
azt hittem, hogy szokás szerint majd csak valamikor 10 körül fogják frissíteni a honlapot, és ezért most teljesen lekéstem a dologról...
na nem baj...majd gyűjtöm tovább a pontjaimat a jövőheti rohamra
ja...a napszemüvegről tudna valaki valami képet, infót küldeni? köszi
Nem nagyon megy ez a színpróbás játék.....
Van köztetek olyan aki elvállja?
Az írjon erre a címre: marusz666@freemail.hu
Előre is köszönöm
Van köztetek olyan aki elvállja?
Az írjon erre a címre: marusz666@freemail.hu
Előre is köszönöm
A mini parfüm kb fél évvel ezelőtti horecas ajndék volt 

köszi
Sohaj
illatszett 3 pont
napszemcsi 2 pont
mini parfüm 3 pont
illatszett 3 pont
napszemcsi 2 pont
mini parfüm 3 pont
Súgja meg valaki légyszi mi volt a háromféle ajándék? Kösz
Köszi Viki! 

a heti nyerteseket hol lehet megtalálni?
exklusiv: 4 ml. Itt nézd: http://perso.orange.fr/parfums.collections/images/mos
chino_couture_2004.jpg
chino_couture_2004.jpg
Viki
Igen csak ez a három aji volt benne, de nem tudom, hogy lehetett-e vásárolni, nem próbáltam, mert nem tetszenek túlságosan. Kódot szerettem volna feltölteni, de csak 8- tól 23-ig lehet, gondolom vásárolni is csak akkor.
Igen csak ez a három aji volt benne, de nem tudom, hogy lehetett-e vásárolni, nem próbáltam, mert nem tetszenek túlságosan. Kódot szerettem volna feltölteni, de csak 8- tól 23-ig lehet, gondolom vásárolni is csak akkor.
Kiürült a bolt. De jó, hogy felkeltem időben.
A parfüm hány milis lehet?
A parfüm hány milis lehet?kovacsgabe: és éjfélkor is csak ez a 3 cuccos volt fent vagy volt más is? Mondjuk szerintem a parfüm nem rossz ~ mondja ezt egy parfüm mániás. 

Köszi. Ez tényleg érdekelt.
sada
Én éjfél után 10 perccel jártam a honlapon és már "fel volt töltve". Azért remélem később tesznek még bele vmit, mert ez eddig nem nagy durranás.
Én éjfél után 10 perccel jártam a honlapon és már "fel volt töltve". Azért remélem később tesznek még bele vmit, mert ez eddig nem nagy durranás.
Én nem akarok bankrabló lenni, én shoppingolni szeretek.