Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 163 / 246 oldal |
És 10 pontonként részt vehetsz a sorsoláson az utazásokért!
Gia!
Szerintem se hamarkodd el a választást! Gyűjtögesd a pontokat! November 10-el szerintem megint szabadulnak fel ajándékok (akkor lesz a 2. szakasz vége)
Én sem bíztam benne, aztán tegnap mégis sikerült a takarót lefoglalnom...és már úgy néz ki, hogy a pontok is meglesznek jövő hétre
" alt="
">
Szerintem se hamarkodd el a választást! Gyűjtögesd a pontokat! November 10-el szerintem megint szabadulnak fel ajándékok (akkor lesz a 2. szakasz vége)
Én sem bíztam benne, aztán tegnap mégis sikerült a takarót lefoglalnom...és már úgy néz ki, hogy a pontok is meglesznek jövő hétre
" alt="
">Gia!
Még biztos lesz ajándék
Még biztos lesz ajándék
Kinder jóváírta a 30 pontomat!!! Kiválasztottam a lestoppolt takarót.
Úgy látszik megtáltosodtak.
Csak most már nincs mire gyűjteni, mert nincs ajándék.
" alt="
">
Na mindegy, maradt még kulcstartó.
Úgy látszik megtáltosodtak.
Csak most már nincs mire gyűjteni, mert nincs ajándék.
" alt="
">
Na mindegy, maradt még kulcstartó.
A Kinderen feltöltötték a pontjaim, és kiválasztottam egy pénztálcát.
Kinder
" alt="
"> Végre megvan a dzseki, és írták, hogy ha méretben nem jó, kicserélik
" alt="
"> Ezt nem nagyon szokták megtenni máshol.
" alt="
"> Végre megvan a dzseki, és írták, hogy ha méretben nem jó, kicserélik
" alt="
"> Ezt nem nagyon szokták megtenni máshol.Előbb megváltoztattam a korábbi Kinder takaró stoppolásomat pendrive-ra. Az e-mail elküldése után 3 percre kaptam az új stoppolásról az értesítést, és rá két percre a választ e-mailben, hogy megváltoztatták a stoppolásom.
Azt is írták, hogy ha feladom a pontjaimat, írjak nekik egy e-mailt, és akkor tartják a foglalást, 1-2 nap csúszás a határidőn túl nem számít.
Korábban is írtam egypár e-mailt a Kindernek, és akkor is nagyon gyorsan válaszoltak.
Azt is írták, hogy ha feladom a pontjaimat, írjak nekik egy e-mailt, és akkor tartják a foglalást, 1-2 nap csúszás a határidőn túl nem számít.
Korábban is írtam egypár e-mailt a Kindernek, és akkor is nagyon gyorsan válaszoltak.
KINDER nagyon pozitív!
Egyrészt sikerült elcsípni a felszabadult takarók közül
" alt="
">
Másrészt 20 percen belül válaszoltak az e-mail-emre, melyben azt kérdeztem, küldhetjük-e családtagjaimmal külön papírra ragasztva egy borítékban a pontokat...
válasz: "Nyugodtan küldhetik egy borítékban, csak egyértelműen tüntessék fel, hogy melyik pont kihez tartozik, nehogy rossz helyre kerüljön jóváírásra"
Egyrészt sikerült elcsípni a felszabadult takarók közül
" alt="
">
Másrészt 20 percen belül válaszoltak az e-mail-emre, melyben azt kérdeztem, küldhetjük-e családtagjaimmal külön papírra ragasztva egy borítékban a pontokat...
válasz: "Nyugodtan küldhetik egy borítékban, csak egyértelműen tüntessék fel, hogy melyik pont kihez tartozik, nehogy rossz helyre kerüljön jóváírásra"
A vége pozitív lett, ezért írom ide.
A nyáron nyertem egy ausztriai hétvégét a Haasszal 2 főre. Mi nem akarunk a gyerekek nélkül utazni, felvettem a kapcsolatot a szállodával, hogy vinnénk őket is.
Telefonálgatás és több e-mail váltás eredményeként sikerült elérnem, hogy a 19 hós kisfiamért nem kell fizetni semmit.
" alt="
">
Ami viszont némileg negatív, hogy megkaptuk a vouchert és onnan nekünk kellet intézni a foglalást. Mi van akkor, ha nem tudunk németül? Bár biztosan segítettek volna.
A nyáron nyertem egy ausztriai hétvégét a Haasszal 2 főre. Mi nem akarunk a gyerekek nélkül utazni, felvettem a kapcsolatot a szállodával, hogy vinnénk őket is.
Telefonálgatás és több e-mail váltás eredményeként sikerült elérnem, hogy a 19 hós kisfiamért nem kell fizetni semmit.
" alt="
">
Ami viszont némileg negatív, hogy megkaptuk a vouchert és onnan nekünk kellet intézni a foglalást. Mi van akkor, ha nem tudunk németül? Bár biztosan segítettek volna.
A 3-án véletlenül elkövetett stoppolásomat egy segítségkérő levél hatására ma már törölték is
" alt="
"> a Kinderen.
" alt="
"> a Kinderen.Bocsi, lemaradt: Kinder játék.
Ezt nevezem! 1-jén elsőbbségi ajánlottan küldtem a 90 pontot...ma már fent is van
" alt="
">
" alt="
">Nekem a Sportszelet nagyon pozitív. Tegnap a Nyugati téren senki nem volt előttem, amikor a pólóért és a sapkáért mentem. Ráadásul tegnapelőtt este 11 óra után váltottam be a pontjaimat.
A Coca-Cola is nagyon rugalmas. Beváltottam 2 feldoboxot szintén tegnapelőtt késő este és ma már hívtak is adategyeztetésre.
A Coca-Cola is nagyon rugalmas. Beváltottam 2 feldoboxot szintén tegnapelőtt késő este és ma már hívtak is adategyeztetésre.
Végre megjavították a laptopomat.
Hosszú volt ez a hét nélküle!
Hosszú volt ez a hét nélküle!
van takaró és pen kinderen!!!
Nekem is nagyon pozítiv a Kinder. 22-én adtam fel az 50 pontomat a Pendrivra, tegnap meg is jelent, kiválasztottam az ajándékot, jött a mail róla, és már csak várnom kell!
" alt="
">
" alt="
">Nekem a Kinder most nagyon pozítiv lett. 24-én adtam fel ajánlott elsőbbségivel 26 pontot, és ma fenn voltak a pontjaim, és ki is tudtam választani a takarót, amit lestoppoltam
" alt="
">
" alt="
">megint van a Dm-ben 399ft-ért kis piros neszesszer benne kuponok és termékminták. szerintem nagyon jó kis csomi
Almika, ha van egy kis időd írnál nekem bővebben a kinder hajóról? Mi is megyünk, csak nem tudom, hogy pl. az egyik 9 hónaposomat is elvihetem-e?
" alt="
">
" alt="
">a múltkori panaszom miatt most volt itt egy fickó a postától, igaz a kártérítést már kb. 1 hete megkaptam, de pozitív hogy így foglalkoznak vele