Külföldön igy próbálják túlélni a válságot és nem úgy mint a magyar cégek:
Az eBayre amúgy mostanában meglehetősen zord idők járnak, és az üzletkötési kedv érezhetően lassult az utóbbi időszakban. Az aukciós oldal ezért január végén csökkentette jutalékait és különböző bónuszdíjait, valamint átdolgozta keresőjének működését, hogy kedvet csináljon a kereskedéshez.
van egy régi aukciós oldal, ami nemigazán üzem most, DE ha mindenki feltöltené oda a cuccait és akivel eddig kapcsolatban volt vevők és eladók irna egy emailt, hogy ott lesznek újra a "bolhapiac"
www.eeebid.hu
Egyszerű feltölteni, de nem tudom, hogy lehet egyszerűen hosszabbítani.
De ha van valakinek jobb ötlete akkor ossza meg velünk.
Nórika,
én is jártam így, a lehető legalaposabban becsomagoltam, kipárnáztam a dobozban a porcelán készletet, amit eladtam, a vevő kérésére törékenyként adtam fel, közel 2000ft volt a postaköltség. Mire odaért, több csésze és a kanna is eltört. Ilyen esetben a posta köteles kártérítést fizetni, de ehhez be kell vinni az eredeti csomagolással együtt a küldeményt, felvetetni a jegyzőkönyvet, stb. Szerintem ha nem törékenyként volt feladva, akkor nem fogadják el a reklamációt, de egy próbát azért megér.
Nórika!
Én vevőként jártam hasonlóan, igaz az bögre volt. Tényleg szuperül be volt csomagolva, mégis darabokban érkezett meg. Erről a feladó nem tehet, ilyen a posta. Semmi nem számít, dobálják a csomagokat össze-vissza. Egyébként én is pozitív értékelést adtam az eladónak. Ő nem hibázott, mint most Te sem.
teszveszen Malena86 néven sok termékem fut,1ft-os indulási árral,nézzétek meg,mexx,miss sixty,amnesia cuccok

" alt="

">
A teszveszen eladtam egy levesestálat, amit standard postai csomagként kért a vevőm. Nem egy nagy érték a tál, 150 ft-ért vette meg, de a posta ugye 930 volt. Most kaptam egy pozitív értékelést, miszerint: "Gyors, pontos, megbízható! Sajnos a tál szállítás közben összetört." Nagyon sok újságpapírba és buborékos zacskóba becsomagoltam, de ezek szerint kevés volt

" alt="

"> Pozitívat adott, mégis nagyon kellemetlenül érzem magam. Járt már így valaki? Tegyek valamit szerintetek?
sziasztok!
keres valaki 56-62-68-as kislányruhákat?
ha igen irj és küldök képeket
köszi:Zsu
Sziasztok!
Vaterán Priz01 néven van sok termékem, ha valami megtetszik, írj, megegyezünk vagy küldd el a te neved a Teszveszen/Vaterán, hátha találok valamit!
KERESEK: 92/98-as lány ruhákat és Chicco baby go kengurut!
Úgy értem oda van írva hogy mikor küldheted, tán 14 nap után? Nem emlékszem pontosan és nem is tudom most megnézni.
Nincs.
Tegnap írtam neki privit, de semmi...
Nincs odaírva? Én nem tudom megnézni mert nekem most incs cuccom eladva.
Értem Viki, szóval még nem kell küldenem. Köszi.
pmjudit: még nem telt le. Várjál. Nem lesz áthúzva ha küldhetsz, de oda is van írva mikor lehet küldeni neki.
Az lehet, hétfőn járt le az aukció, csak elfeledkeztem róla.
Mit tegyek?
letelt már az a bizonyos idő, amikor küldeni kell?
Nem jelentkezik a vevőm a Teszveszen, hiába írtam neki. Szeretnék fizetési emlékeztetőt küldeni, nem tudok, át van húzva . Miért? Mit tegyek?
babaruhák , gyerekruhák jó minőségűek 1ft-ról, mert nincs helyem tárolni őket, ma este járnak le
baloghalma - teszvesz
Ha van időtök nézzetek körül nálam a teszveszen (Nivea cd tartó, Balaton hátizsák, vadiúj márkás ruhák...)
rushcica néven vagyok
tesz-veszen ,liliom761 alatt,sokmindent leáraztam.
köszi!
http://itcafe.hu/hir/boltamarson_com.html
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások