Ha esetleg érdekel valakit, van egy Totalfood-os kör alakú
mágnesem cserére.
Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 164 / 255 oldal |
Akarom mondani, mint akkora, mint egy kártyanaptár.
Van cserére szelektíves hűtőmágnesem, amit ma lehet beszerezni a szelektív gyűjtőknél. Nagyságra akkora mint egy naptár. Kérésre képet küldök. Cserébe babadolgo érdekelne!
nestles kepkeret szett (ketto db) + 1 reklam magnes cserere var, kulon-kulon es egyben is.
masik hutomagnesre
masik hutomagnesre
Én se kaptam voltarent!!!
Baba mágnesem elcserélhető.
Én se kaptam voltarent. 

Viki
Még én sem kaptam meg!
Lehet hogy nem voltunk benne a 10000beküldőbe?Bár azt kétlem!
Még én sem kaptam meg!
Lehet hogy nem voltunk benne a 10000beküldőbe?Bár azt kétlem!
Hm... akkor csak én nem kaptam meg? 

Igen,már rég.
evimamzi: Te már megkaptad a Voltarenes hűtőmágnest? Vagy ez most mi?
Voltarenes hűtőmágnest és sok másikat /kerámia és lapos is /gyümölcs,zöldség,ló,cica,kutya stb.elcserélném másik mágnesre vagy pöttyösre.
Van még egy sudokus mágnesem, kis mágnes rajta nagy papírral (talán rejtvény, be van fóliázva) cserére!
Van még: Medve jegyzettömbbel, Tescos jegyzetes, Pepsi macis mágnes, Neckermannos, Lastminute.hu-s, Univeres, Disney princess-es (4féle) is
Van még: Medve jegyzettömbbel, Tescos jegyzetes, Pepsi macis mágnes, Neckermannos, Lastminute.hu-s, Univeres, Disney princess-es (4féle) is
Evimamzi!Van egy Barátok közt mágnesem,Kertész Botond van rajta.Ha érdekel szólj.
Nestlés hütőmágnes képkeretes a DM-ben a Rizses tejpép dobozához csomagolva..
Van cserére 3 "Szárnyaljon velünk Rióba !" feliratos Bábolna hűtőmágnesem.
Új cseremágneseim: univeres, disnes princess-es
"Régiek": Medve jegyzettömbbel, Gesztenye Marcis, Tescos jegyzetes, Pepsi macis mágnes, Neckermannos, Lastminute.hu-s
Pöttyös érdekel értük
"Régiek": Medve jegyzettömbbel, Gesztenye Marcis, Tescos jegyzetes, Pepsi macis mágnes, Neckermannos, Lastminute.hu-s
Pöttyös érdekel értük

A Total Foodos mágnest már mindenki megkapta?
Van:
- KitKat hűtőmágnes
- Flora hűtőmágnes
Babakupon érdekelne!
- KitKat hűtőmágnes
- Flora hűtőmágnes
Babakupon érdekelne!
A Spárban láttam még mindig van Vegetás üzenős mágnes , majdnem akkora mint egy boríték .(800-900 ft 2 cs. Vegetával )