Vágási Feri 2019-11-07 :: 15:35
2:18-nál:
https://youtu.be/_8Js2uOsdH4
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 164 / 275 oldal |
Egy Iphone volt a harmadik úgy emlékszem azt mondták mikor a csaj megnyerte az utalványt.
Az első 100 ezre C&A úti, a második egy full nonem porszívó, de állítólag 120 ezret ért. A 3at nem vártam meg.
Hajni es milyen ajandekok voltak?
A hagyományokhoz híven, a Nyíregyházi Állatpark idén is megrendezi a 100Ft-os napot.
2019 november 30-án szombaton, 09:00-15:00 között látogass ki a Nyíregyházi Állatparkba, gazdagodj élményekkel, és ha megteheted, hozz magaddal egy ajándékot!
2019 november 30-án szombaton, 09:00-15:00 között látogass ki a Nyíregyházi Állatparkba, gazdagodj élményekkel, és ha megteheted, hozz magaddal egy ajándékot!
Rádió 1 kitelepulest ne sajnálja senki, aki nem tudott eljonni. Hostess lányok folyamatosan félreinformaltak (menj a másik oldalra regisztrálni - ott nem is rádió 1 játékra lehetett, állj ide, mert jön ide a szerkesztő és innen választ, de közben a 3 játékból 1x sem).
Sokkal korrektebb lett volna egy sorsolas, mintsem vki vmi alapján vhol ráddbök.
Sokkal korrektebb lett volna egy sorsolas, mintsem vki vmi alapján vhol ráddbök.
Én is
" alt="
">
" alt="
">Hat kivancsi vagyok lesz e belole vmi.
Paintuci
Ez csak természetes,hogy vki jelzi,hogy....
Talán hétfőtől lehet várni ,nem igazán fognak sietni vele !
Ez csak természetes,hogy vki jelzi,hogy....
Talán hétfőtől lehet várni ,nem igazán fognak sietni vele !
(Illetve rosszul fogalmaztam szóljon már, hogy a többiek tudják elkezdték küldözgetni....)
(Aki kap jysk utalványt szóljon.. hogy elkezdték küldözgetni...)
Aktiváljátok dm, otp, stb kuponjaitokat!
https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/levente-kezeles
ere-120-milliot-utalt-meszaros-lorinc-sma-ii/cfxd3d6
?fbclid=IwAR24IS1Jpjlrg48b5Dza86L4hM3V4GPh8NguWfPhiA
0l4m90Ray6FxqdJYw
Erre mondja az én körzeti dokim, jöhet a következőőőő....
Szóval következőőőőő....
ere-120-milliot-utalt-meszaros-lorinc-sma-ii/cfxd3d6
?fbclid=IwAR24IS1Jpjlrg48b5Dza86L4hM3V4GPh8NguWfPhiA
0l4m90Ray6FxqdJYw
Erre mondja az én körzeti dokim, jöhet a következőőőő....
Szóval következőőőőő....
Egyébként Pisti amikor ide költözött kérdezte, hogy bírok aludni a repülőzajtól, kérdeztem milyen repülőzaj, én nem hallom. Gondolom már megszoktam.
Elkezdtem figyelni, és tényleg... van h. tíz perc alatt elmegy 3 is... este.
Nappal néha olyan sűrűn mint a 4-6os.
" alt="
">
...és gondolom le is száll épségben. Mert ugye hallanánk róla ha nem.
Elkezdtem figyelni, és tényleg... van h. tíz perc alatt elmegy 3 is... este.
Nappal néha olyan sűrűn mint a 4-6os.
" alt="
">
...és gondolom le is száll épségben. Mert ugye hallanánk róla ha nem.
Valóban... és szomorú..
De elmúlt 40 évtizedben én ezt látom hallom:
Nem sikerült a vizsgám, ...nem adtál elég pénzt...
Azért mert vkinek van jogsija még nem biztos h. tud vezetni, illetve nem biztos h. alkalmas rá. Sokan belátják és inkább nem vezetnek.
Ez olyan mint a szülőnek lenni... nem mindenki alkalmas arra sem, de még a tanári pálya is ilyen.
Ezekre születni kell.
Meg én kérek elnézést, vannak pasik akik vagánykodnak. Én is ültem már ilyennek mellett.
Volt kollégám fordul a szokásos bevett vagány ívelt kanyarral, Csepel Rákóczi útra ha jól tudom... az a neve.
Gyomja a gáz, jön oldalról a fickó, majdnem belénk.
Kérdeztem mivel nekem nincs jogsim kinek volt elsőbbsége, nem nekünk, mai napig azt mondja a fickó lámpája nem világított nem látta.
Egyébként nem, de mivel az egy kereszteződés és Bp. elég világos volt ahhoz, hogy ha én láttam h. jön akkor neki is kellett volna.
Megijedtem...
Ennél jobban már csak akkor... amikor tavaly Bp. Baross meci kicsit lejjebb lévő zebra, átvált zöldre de ez egy olyan lámpa nem érsz át, már piros. ...és nem csak én nem érek át...
Egyik autó áll, a másik szintén amelyik nagyobb autó volt és takarta a harmadikat akit én nem láttam, és ő sem láthatott. Zebra harmadánál ha nincs jó reflexe és satu, akkor bakfity.
Mondtam bocsi, én vagyok a hibás, zöldön indultam el, nem érek át..
DE mint kiderült álló autót nem előzünk...
" alt="
">
...és hányszor van az h. álló autó mögött kikanyarodik?
Meg gyalogosok is egy piroson elindul megy a többi...
A "kedvencem" sorompó le és átmegy motorral mert ki tudja kerülni... gyalog... kisebb autóval, legfurább: ....rokkantkocsival...!!!!
" alt="
"> úgy meg büntetném életbe nem fizetné ki.
Meg mindenki siet... Hova a fenébe siet mindenki, miért van mindig mindenki késésben... ? Nem értem én ezt.
De elmúlt 40 évtizedben én ezt látom hallom:
Nem sikerült a vizsgám, ...nem adtál elég pénzt...
Azért mert vkinek van jogsija még nem biztos h. tud vezetni, illetve nem biztos h. alkalmas rá. Sokan belátják és inkább nem vezetnek.
Ez olyan mint a szülőnek lenni... nem mindenki alkalmas arra sem, de még a tanári pálya is ilyen.
Ezekre születni kell.
Meg én kérek elnézést, vannak pasik akik vagánykodnak. Én is ültem már ilyennek mellett.
Volt kollégám fordul a szokásos bevett vagány ívelt kanyarral, Csepel Rákóczi útra ha jól tudom... az a neve.
Gyomja a gáz, jön oldalról a fickó, majdnem belénk.
Kérdeztem mivel nekem nincs jogsim kinek volt elsőbbsége, nem nekünk, mai napig azt mondja a fickó lámpája nem világított nem látta.
Egyébként nem, de mivel az egy kereszteződés és Bp. elég világos volt ahhoz, hogy ha én láttam h. jön akkor neki is kellett volna.
Megijedtem...
Ennél jobban már csak akkor... amikor tavaly Bp. Baross meci kicsit lejjebb lévő zebra, átvált zöldre de ez egy olyan lámpa nem érsz át, már piros. ...és nem csak én nem érek át...
Egyik autó áll, a másik szintén amelyik nagyobb autó volt és takarta a harmadikat akit én nem láttam, és ő sem láthatott. Zebra harmadánál ha nincs jó reflexe és satu, akkor bakfity.
Mondtam bocsi, én vagyok a hibás, zöldön indultam el, nem érek át..
DE mint kiderült álló autót nem előzünk...
" alt="
">
...és hányszor van az h. álló autó mögött kikanyarodik?
Meg gyalogosok is egy piroson elindul megy a többi...
A "kedvencem" sorompó le és átmegy motorral mert ki tudja kerülni... gyalog... kisebb autóval, legfurább: ....rokkantkocsival...!!!!
" alt="
"> úgy meg büntetném életbe nem fizetné ki.
Meg mindenki siet... Hova a fenébe siet mindenki, miért van mindig mindenki késésben... ? Nem értem én ezt.
Közutakon sokkal veszélyesebb.
Csak Magyarországon és csak októberben 50-en haltak meg.
Csak Magyarországon és csak októberben 50-en haltak meg.
..hat ezt nem tudtam...
Gondolom mert messze van lebegsz egy csőben aminek szárnya van alattad meg 7-8 órán keresztül csak a víz. A halál torkaban vagy egy hajszál híján es csak egy kis pálinka segíthet enyhíteni gondolataid arról... Mi történne ha...
Lehetne kötni egy meleg zoknin kívül még vmi biztosítást is. A postán... 😁
Hogy a fene egye meg ezt a postát... 😁
Gondolom mert messze van lebegsz egy csőben aminek szárnya van alattad meg 7-8 órán keresztül csak a víz. A halál torkaban vagy egy hajszál híján es csak egy kis pálinka segíthet enyhíteni gondolataid arról... Mi történne ha...
Lehetne kötni egy meleg zoknin kívül még vmi biztosítást is. A postán... 😁
Hogy a fene egye meg ezt a postát... 😁
Miért?
És miért pont Amerikába nem?
Ausztráliába vagy Afrikába lehet?
És miért pont Amerikába nem?
Ausztráliába vagy Afrikába lehet?
A postán nem lehet utasbiztosítást kötni Amerikába utazóknak
" alt="
">
" alt="
">
(Gondolom páran foglalkoztok biztosítással, dolgoztok postán, akár köthetjük Nálad is. Küldj egy linket. 😉)