Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 164 / 232 oldal |
Én a nyugatiban láttam cípőt, vagy az csak kp-val lehet? A két kódért reklamálj.....
Paint,cipő nincs és persze hogy rá lehet fizetni,én is ráfizettem 4000 ft-ot tegnap,miután 2 kódunkat nem fogadta el a rendszer.
De balatonos fürdőlepcsi is érdekel a pólóért.
Amúgy cípőt is lehet venni az üzletben? Vagy csak ruhát......és lehet utalvánnyal+ráfizetéssel (kp) fizetni vegyesen?
Van egy zöld alapon rózsaszín fehér betűvel írt, Fundango pólóm cserére. Senkinek nem tetszett itthon a színe. XXL-es egyszer felpróbált.
Cserébe nyerőperces csokispapírt, és pallmall kávéscsészét szeretnék, vagy egy biztos 2000 ft-s beküldést meg valami apróságot pl: hűtőmágnest. 1-2-t.
Cserébe nyerőperces csokispapírt, és pallmall kávéscsészét szeretnék, vagy egy biztos 2000 ft-s beküldést meg valami apróságot pl: hűtőmágnest. 1-2-t.
Megjavult a gépem. A fene se érti. Este bekapcsoltam, most meg jó.
De amit akartam. délután beküldtem egy kódot sms-ben csak úgy vaktában és nyertem egy utalványt
Sajna a következő már nem nyert
De amit akartam. délután beküldtem egy kódot sms-ben csak úgy vaktában és nyertem egy utalványt
Sajna a következő már nem nyert

Ja! annyit eszünk, hogy mire bemegünk a boltba leváltani a nyereményeket 6 számmal nagyobb ruhákat kell venni.

7-ből semmi
Te jó ég! Hogy néhányan mennyi csokit vesztek!
Mire megeszitek kigömbölyödtök.
Én is etetem a párom Nestlés csokival, rá ráfér a hízás.

Mire megeszitek kigömbölyödtök.
Én is etetem a párom Nestlés csokival, rá ráfér a hízás.

én is számoltam és óraváltás után 54 mp-el küldtem
2-ből egy nyert
innocence:
akkor lehet csak mákunk volt
akkor lehet csak mákunk volt
vagy csak rendes mindenki és bevállik az időkéréses módszer,viszont az azt jelenti hogy olyan viszi a sok utalványt aki fórumos
játszhattok 6-0 

Ne adjátok fel!!!Úgy látszik lankad a lelkesedés
HÍZZUNK
Aztán jöhet a műzlis,cerbonás nyereményjáték is
HÍZZUNK
Aztán jöhet a műzlis,cerbonás nyereményjáték is

Köszönöm!
gratulálok nektek. Megyek, veszek csokit
gratulálok nektek. Megyek, veszek csokit
akkor 15:20-ig küldöm
BBarbi
Én számoltam a váltás után az 1 perceket,ami néha nem 1 perc volt
Én számoltam a váltás után az 1 perceket,ami néha nem 1 perc volt
silver
köszi
Tudod nem szabad feladni.tegnap rengeteg kódom elment,talán volt 15 is,és nem nyertem ,de ma
köszi
Tudod nem szabad feladni.tegnap rengeteg kódom elment,talán volt 15 is,és nem nyertem ,de ma

Silver, Mel6
a régi módszerrel nyertétek?
a régi módszerrel nyertétek?