Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 164 / 284 oldal |
Paint, te komolyan gondolod amit leírsz? Egy pepsi soha nem fog elnézést kérni senkitől ! Legalább 150 bejelentés ment már az elején!!!

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Naná. 

Paint!
Akkor szerinted még az is lehetséges, hogy mindenki megkapja a telefonját?
Akkor szerinted még az is lehetséges, hogy mindenki megkapja a telefonját?
Hát jobban teszi majd a Pepsi ha benyeli a saját hülyeségét, és lapít mint sz*r a fűben, mert a fogyasztó védelemnél lehet nyerni, és hamar mennek a dolgok. 1-2hét. (tapasztalat)
Ha csinál egy normális programot a parasztja mert már tényleg nem tudok mit mondani rá, akkor nincs rizikófaktor, se ilyen, se olyan, hogy már beküldték, és nem kapja meg, meg újrasorsolás. Az elején le kell ülni, hívni kell egy normális programozót aki ért is vmit a dolgokhoz, és csinálni egy programot, hogy mi a "csaló gazemberek" (egyesek szerint) még véletlenül se tudjunk semmi féle kiskapun, ki be járkálni. Ha 1 hónap múlva meg tudta csinálni, akkor az elején is.
Minyának igaza van, aki nyert kapja meg, aztán csináljon egy újrasorsolást. Biztos telik rá, ha nem akarja odaadni kárpótoljon pénzzel azt veszek magamnak. De nehogy már mert nem értik a dolgukat majd én bünhődjek. Én gyarló földi halandó vagyok, aki arra megy amerre lehet, vagy megy mások után akik talpraesetebbek. A Pepsi nem volt elég talpra esett. Majd most megtanulja, hogy kell jó játékot csinálnia a jövőben.
Minyának igaza van, aki nyert kapja meg, aztán csináljon egy újrasorsolást. Biztos telik rá, ha nem akarja odaadni kárpótoljon pénzzel azt veszek magamnak. De nehogy már mert nem értik a dolgukat majd én bünhődjek. Én gyarló földi halandó vagyok, aki arra megy amerre lehet, vagy megy mások után akik talpraesetebbek. A Pepsi nem volt elég talpra esett. Majd most megtanulja, hogy kell jó játékot csinálnia a jövőben.

annyira jo ez a topic.
pont kiegesziti a meccs izgalmait igy szunet alatt.
ja meg valami: a pepsi egy szoval nem mondta meg hivatalosan hogy akit eddig kiertesitettek az nem kapja meg a telefont. talan jobban is teszi.
amugy pontosan nem tudom de gondolom jo par millardos uzletag ez a kola biznisz, de lehet jobb lenyelni egy ilyen szamukra minimalis bekat mint hogy fogyasztovedelemi ugy illetve per legyen belole.
a baj a nyerteslista, ez az egesz orszag errol szol, szolt es szolni is fog.
csak ugye a kozeletben sehol sincsenek ugynevezett "nyerteslistak" mert hogy is nezne ki hogy o meg o ellop tobb milliardot
emberek magyarorszagon vagyunk!!!
pont kiegesziti a meccs izgalmait igy szunet alatt.
ja meg valami: a pepsi egy szoval nem mondta meg hivatalosan hogy akit eddig kiertesitettek az nem kapja meg a telefont. talan jobban is teszi.
amugy pontosan nem tudom de gondolom jo par millardos uzletag ez a kola biznisz, de lehet jobb lenyelni egy ilyen szamukra minimalis bekat mint hogy fogyasztovedelemi ugy illetve per legyen belole.
a baj a nyerteslista, ez az egesz orszag errol szol, szolt es szolni is fog.
csak ugye a kozeletben sehol sincsenek ugynevezett "nyerteslistak" mert hogy is nezne ki hogy o meg o ellop tobb milliardot
emberek magyarorszagon vagyunk!!!
NEM LEHETNE TÖRÖLNI EZT A TOPICOT?????????????
Azért járunk erre az oldalra , mert betegségünk a játék szenvedély.
Nem azért, hogy öljük egymást.
Aki nem tud más sikerének örülni, húzódjon be a sarokba, és ne kiabáljon.
Az itt elpocsékolt energia heelyett, iinkább fognánk össze és
keresnénk az új játékokat. Előbb utóbb mindenkit meglátogat Fortuna... csak türelem és kitartás kell.
ENNYI, NE ÖLJÜK EGYMÁST!!! Ha valaki sárga májú igyon Mira vizet, és hallgasson. Duzzogva borítékoljon, és majd ha csenget a postás elmúlik a rossz kedv
KÖSZI!!!!! Kriszta
Azért járunk erre az oldalra , mert betegségünk a játék szenvedély.
Nem azért, hogy öljük egymást.
Aki nem tud más sikerének örülni, húzódjon be a sarokba, és ne kiabáljon.
Az itt elpocsékolt energia heelyett, iinkább fognánk össze és
keresnénk az új játékokat. Előbb utóbb mindenkit meglátogat Fortuna... csak türelem és kitartás kell.
ENNYI, NE ÖLJÜK EGYMÁST!!! Ha valaki sárga májú igyon Mira vizet, és hallgasson. Duzzogva borítékoljon, és majd ha csenget a postás elmúlik a rossz kedv
KÖSZI!!!!! Kriszta
ani-ha: A Pepsi játéka évek óta ilyen. Látszik hogy most jöttél a falvédőről.
Kérdezz meg bárkit aki valaha játszott a pepsivel, ne engem. Mindig is olyan játékai voltak ahogy egy kód többször volt küldhető.
Kérdezz meg bárkit aki valaha játszott a pepsivel, ne engem. Mindig is olyan játékai voltak ahogy egy kód többször volt küldhető.telko
én azt olvastam te már elköszöntél,vagy nem???
Ennyire szeretsz minket,hogy nem tudsz itthagyni?
Biztos hiányozni fogunk és sajnálnánk ha elmennél
én azt olvastam te már elköszöntél,vagy nem???
Ennyire szeretsz minket,hogy nem tudsz itthagyni?
Biztos hiányozni fogunk és sajnálnánk ha elmennél

Reácska
Talán te vagy Sz.A?
Nem szálltam rád. Szerintem.
Korábban írtam, hogy nekem egyértelmű volt: egy kód 1x, tehát nem fáj semmi, az főleg nem, hogy nem küldtem be többször.
Akár volt jelzés a pepsi felé, akár nem, előbb-utóbb maguktól is léptek volna. Akkor is, ha a nyerteslista nem publikus, mivel a céljuk a fogyasztás ösztönzése volt.
Azt is beírtam, hogy a pepsi az elvett telefonokat rendezze a nyereményjátékon kívül az érintettekkel, ha esetleg pert veszít. Felőlem nyugodtan összefoghattok, nekem csak az a fontos, hogy a játék az elejétől tiszta most már és nemcsak jún-tól.
Talán te vagy Sz.A?
Nem szálltam rád. Szerintem.
Korábban írtam, hogy nekem egyértelmű volt: egy kód 1x, tehát nem fáj semmi, az főleg nem, hogy nem küldtem be többször.
Akár volt jelzés a pepsi felé, akár nem, előbb-utóbb maguktól is léptek volna. Akkor is, ha a nyerteslista nem publikus, mivel a céljuk a fogyasztás ösztönzése volt.
Azt is beírtam, hogy a pepsi az elvett telefonokat rendezze a nyereményjátékon kívül az érintettekkel, ha esetleg pert veszít. Felőlem nyugodtan összefoghattok, nekem csak az a fontos, hogy a játék az elejétől tiszta most már és nemcsak jún-tól.
Nem, nem vagyok "jogi ember" (a tisztviselő az? jogi diploma nem kellene?) és még csak okosnak sem hiszem magam. Pusztán a stílus erősen kifogásolható. Mondhatnék egy analógiát: jogilag ezek szerint nem rágalmazás, amit mondtál, mert ilyen a törvény. És az a sok nyertes sem használt tisztességtelen eszközöket. Mert ilyen a játékszabály.
(Néha helyesírást sem ártana ellenőriztetni, ha már belekötünk így egymásba.)
(Néha helyesírást sem ártana ellenőriztetni, ha már belekötünk így egymásba.)
Paint: pont azt próbálom írni,hogy azt nem veheted biztosra ,hogy nem küldték be.ez a rizikófaktor a talált dolgoknál.
Bakka aranyos,igen, de én nevet nem írtam!!! Mint mások, bocsika
Jogi ember lennél? Akkor tudnod kéne,hogy név nélkül nem lehet tudni én kire gondoltam... bocsika
Viszont az én nevem elhangzott, ez már nem mindegy! Talán a jogszabályt is olvasni kéne, ha ennyire okos vagy!
Jogi ember lennél? Akkor tudnod kéne,hogy név nélkül nem lehet tudni én kire gondoltam... bocsika
Viszont az én nevem elhangzott, ez már nem mindegy! Talán a jogszabályt is olvasni kéne, ha ennyire okos vagy!
ani-ha: leszállnál rólam?
Ez kérés! Meg Tomkáról is. Ha lesznek olyanok akik nem kapják meg a mobiljaikat azok a hozzád és Ajához hasonló "becsületes" játékosok miatt nem fogják megkapni, akiknek csak az fáj, hogy nem vehettek részt a buliban. Aja ezt meg is írta.
Csak kezdőként és naívként hiheted azt, hogy ennek az ügynek ilyen simán vége van. Jelentem nincs vége.
Már több mint 80 ember jelentkezett nálam és nem fogjuk hagyni, hogy a Pepsi és a Human Telex a fogyasztókkal etesse meg a saját elb*szott programját.
Ez kérés! Meg Tomkáról is. Ha lesznek olyanok akik nem kapják meg a mobiljaikat azok a hozzád és Ajához hasonló "becsületes" játékosok miatt nem fogják megkapni, akiknek csak az fáj, hogy nem vehettek részt a buliban. Aja ezt meg is írta.
Csak kezdőként és naívként hiheted azt, hogy ennek az ügynek ilyen simán vége van. Jelentem nincs vége.
Már több mint 80 ember jelentkezett nálam és nem fogjuk hagyni, hogy a Pepsi és a Human Telex a fogyasztókkal etesse meg a saját elb*szott programját.
De ha a gyerek gyereknapon talál öt kupakot, és beküldi amit már beküldtek.... vagy nem gyerek, akárki, bárki, valaki.....
A Cocánál tavaly sokat találtam, és pár be volt küldve. Itt a Pepsinél honnan tudjam hogy már be volt küldve? Most már tudom, mert a kupaknaplóban jelezték.... Most már!!!! 1 hónap, jó reggelt!!!!! vagy már estét!!!!!
A Cocánál tavaly sokat találtam, és pár be volt küldve. Itt a Pepsinél honnan tudjam hogy már be volt küldve? Most már tudom, mert a kupaknaplóban jelezték.... Most már!!!! 1 hónap, jó reggelt!!!!! vagy már estét!!!!!
ha találok egy kódot vagy cserélek bármit ,benne van a pakliban,hogy már felhasználták.én ezért szoktam lehetőleg nem cserélni ,hanem venni a kupakos dolgokat,pont azért,hogy ne történhessen ilyesmi. mert a Pepsinek tényleg az lenne a lényeg,hogy mindenki megvegye a termékét,ezáltal nőjőn a fogyasztás. nekem felnőttként eszembe sem jutott ez a többszöri beküldési lehetőség,remélem gyerekeknek még úgy sem jut eszükbe. tehát: ha mindenki megvásárolja és beküldi,majd elrakja a kupakot akkor csalódottságról akkor beszélhetünk max. ,ha nem nyerek. de egy bizonyos "befektetés" után azt mondom,állj,ez nem az én játékom! így kerülhető el a szerencsejáték függés is!
Hát ja.... na most jól levagyunk szedve, brühüm brühüm, Hüpp hüpp, brühühühüm
Ez aranyos. Kb. akkor regisztráltam és kezdtem olvasni a fórumot mikor ez a hozzászólás elhangzott:
"telko Hozzászólás - 2006. május 29. :: 18:24
Én egyáltalán nem nyertem telefont. De igazából már nem érdekel. Én most már csak az igazért fogok törekedni és a csalókat leszedni!"
És most ezt olvasom:
"telko Hozzászólás - 2006. június 10. :: 20:10
fozo.gabi!
Ebből elég volt. Nem szégyenled magad? Rágalmazol? Úgy szóltak, hogy jöjjek, mert csalással vádolsz!"
Már akkor írtam, hogy a bizonyíték nélküli vádaskodás az rágalmazás. Ha úgy tetszik az illető most visszakapta, 1:1. Talán nem kellene ekkora hévvel kikérnie magának...
"telko Hozzászólás - 2006. május 29. :: 18:24
Én egyáltalán nem nyertem telefont. De igazából már nem érdekel. Én most már csak az igazért fogok törekedni és a csalókat leszedni!"
És most ezt olvasom:
"telko Hozzászólás - 2006. június 10. :: 20:10
fozo.gabi!
Ebből elég volt. Nem szégyenled magad? Rágalmazol? Úgy szóltak, hogy jöjjek, mert csalással vádolsz!"
Már akkor írtam, hogy a bizonyíték nélküli vádaskodás az rágalmazás. Ha úgy tetszik az illető most visszakapta, 1:1. Talán nem kellene ekkora hévvel kikérnie magának...
De ha sokat nyersz felnyomunk, és a pokolban az üstbe visszahúzunk.
ani-ha lehet vki nem tudta megtenni, hogy más néven fusson. Ha nem lett volna nylista, nem itt tartanánk.
ani-ha lehet vki nem tudta megtenni, hogy más néven fusson. Ha nem lett volna nylista, nem itt tartanánk.
Telko de ha már kipróbáltad akkor játszottál. Csalódni meg megtanultam majd elmúlik. Szemet szúrt a sokat nyerő "taktikázó" játékos, aki húzta magával a keveset nyerő "taktikázó" játékost. Meg sokan sajnáljuk a keveset nyerő "taktikázost..." Akkor az kell az embereknek taktikázzál, csaljál, lopjál, hazudjál, csak ne nyerj vele sokat. ...és akkor elnézzük.