kerszem Hozzászólás - 2008. május 08. :: 20:12
Bocs, nem figyeltem.

24 órás műszak után még mindig talpon vagyok, és már kihagyok néha Amúgy köszönöm, megnyugtattál!
szednori Hozzászólás - 2008. május 08. :: 20:11
DE 18/0

Igaz,2 névre és 2 nagy borítékba téve küldtem külön a 18 kisborítékot,rendre megcímezve.Előtte rákérdeztem,hogy kockáztassak-e így,azt mondták,hogy szerintük igen.Lehet,hogy mégsem bontották ki a 2 nagy borítékot és így 2 pályázatnak vették.Az a bosszantó számomra,hogy nem tudják biztosra megmondani,csak azt,hogy attól függ,milyen kedve lesz a közjegyzőnek.Utána érdeklődni pedig nem képesek,hogy mennyi pályázatot rögzítettek
VárszegiViki Hozzászólás - 2008. május 08. :: 20:08
kerszem: már legalább 3 x elmondtuk hogy ez nem az a lista. Az majd a második lista lesz, nyugi, szerintem nyerni fogsz 30-i beküldéssel.
Ez az a lista amiket ápr. 7-8-9-én adtak fel. Akkor kezdődött, ez mindenkit megzavar.
kerszem Hozzászólás - 2008. május 08. :: 20:06
5 levelet adtam fel ápr. 30-án a DE 1000 pontos játékára. 5 különböző névvel (a család). És eggyel sem nyertem.

Az előző 1000 pontos játékot is végigcsináltam, minden hónapot, tök mindegy, mikor adom fel. Ha nem akarnak belehúzni, akkor nem húznak. Más meg kap 4, 5, 6, 7, stb... ajándékot.