Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 164 / 182 oldal |
Ja, és hogy mit is nyertek ők. Köszi!
Gratulálok a mai nyerteseknek! Igaz, nem tudom, kik ők.. Valaki megírhatná e-mailben, vagy ide, mert nem tudom megnyitni azt az oldalt... Köszönöm! :-)
Erre a túlterhelésre gondolhattak volna, nem most kezdték! Épp ezért szégyen

mi ujság ma? sok nyereményt osztottak?
Kissé túlterhelt a szerverük, ennyi az egész. Biztos nehezen viseli a rendszer, hogy hirtelen ilyen sok a látogató 

Akkor jó, nem bennem van a hiba. Amúgy én nem számolom már az üziket, mert lassan regényt lehetne írni belőle. Kezdem kicsit unni!
Nálam is ezt csinálta és egy óra alatt kaptam legalább 7 angyali üzit, persze mást nem!
strachatella, nekem kétszer csinált ilyet.... fogalmam sincs. Ráadásul szerintem csak az üzinek örülhetünk
Meg kéne tőlük kérdezni, mert szerintem rossz a rendszerük!
Meg kéne tőlük kérdezni, mert szerintem rossz a rendszerük!
Ez jó! Bejött a három angyalka, de alul cerbona volt, aztán gratulált, hogy nyertem egy angyali üzit, amit január 31-ig postáznak. Na, ilyenkor mi van?
petimano, nekem is!
Én már írtam nekik.... szerintem írjál te is... ne nézzenek már minket .....!
Én már írtam nekik.... szerintem írjál te is... ne nézzenek már minket .....!
Nekem 309.és310-es hibát ir ki.
aztán behoz mindent.
aztán behoz mindent.
Na most még hibát is kiír! Sz.. a játékuk!!!
Én azt sem értem, hogy ha tovább akarok játszani több órát kell várnom, mire megjön úrja az oldal... vagy újra kell indítanom

Én ma már az 5. angyali üzin vagyok túl, kicsit nekem is elegem van, de ha meg nem próbálkozok, akkor tuti nem jön össze.
SZiasztok!
Én ma már 2szer is nyertem angyali üzit....de már teljesen elvagyok keseredve.Napok óta itt ülök órákig és semmi mást nem nyerek az angyali üzin kivül
Én ma már 2szer is nyertem angyali üzit....de már teljesen elvagyok keseredve.Napok óta itt ülök órákig és semmi mást nem nyerek az angyali üzin kivül

a gyűjtőzokni mire jó??? És mikor kerül oda bele valami???
hello
én még mindig nem nyertem semmit...
mi ez az angyali üzenet??
én még mindig nem nyertem semmit...
mi ez az angyali üzenet??
Nyertem! Sok-sok angyali üzit és egy cerbona ajándékcsomit! HURRÁ 

Nyertem! Nyertem! Egy angyali üzit...
Sziasztok.