Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 164 / 511 oldal |
Ildicc, én is sejtettem a Felvonulási teret, de ezt álmomban sem gondoltam volna. Ott álltunk mint a f...... és 20-30 emberrel előttem kész vége. Mindegy, nem érdekel, nem bánkódom majd elmegyünk olcsón fapadossal Rómába és kész. Valaki ki is szivárogtatta az tuti, ráadásul azt is el tudom képzelni hogy a teszt is kiszivárgott.
Hát, Viki, akkor Te még rosszabbul jártál, mert én legalább már fél 11-kor itthon voltam.
Igazság szerint sejtettem a Felvonulási teret, de akkor sem indultam volna el 8 órakor sorbanállni...
Igazság szerint sejtettem a Felvonulási teret, de akkor sem indultam volna el 8 órakor sorbanállni...
Ildicc: láttalak.
9,30 (!)-kor álltam be a sorba, tehát még ki sem hírdették, és nem fértem bele a 300-ba!!! Húsz emberrel előttem zárult. Erről ennyit.
9,30 (!)-kor álltam be a sorba, tehát még ki sem hírdették, és nem fértem bele a 300-ba!!! Húsz emberrel előttem zárult. Erről ennyit.
Már haza is jöttem a "szabadjáratról".
Amiután kihirdették, hogy hol lesz, 5 percre rá ott voltunk (Felvonulási tér), és már nem 300, hanem 3000 várakozó állt sorba.
Szerintem hiba volt ilyen frekventált helyre tenni a gyülekezőt. Persze, savanyú a szőlő...
Remélem, lesz fórumostársunk, aki pozitívabb élményekről számolhat majd be...
Amiután kihirdették, hogy hol lesz, 5 percre rá ott voltunk (Felvonulási tér), és már nem 300, hanem 3000 várakozó állt sorba.
Szerintem hiba volt ilyen frekventált helyre tenni a gyülekezőt. Persze, savanyú a szőlő...
Remélem, lesz fórumostársunk, aki pozitívabb élményekről számolhat majd be...
biztosan megreklamálnám,ha adnak ajándékot akkor olyat adjanak amit fel is lehet használni
nyerjma.hu-val két db. 5000 ft. értékű vásárlási utalvány...kedden érkezett, péntekig lehetett beváltani...
szerintetek megér egy reklamációt???
kiállítás dátuma 2004... és két évig volt érvényes...
hmmm
szerintetek megér egy reklamációt???
kiállítás dátuma 2004... és két évig volt érvényes...
hmmm
Kell rendelni egy rekesszel belépéskor.
És nem a legjobb az ár...
És nem a legjobb az ár...
Kedvenc söröm a Pilsner Urquell, szerettem volna belépni a klubba, de csak budapestiek tudnak. Szóltam nekik, gondoljanak a vidékre is.
DM - Camay fejlemény.
Jeleztem a P&G felé is a problémát. Ma válaszoltak is, elnézést kértek és türelmet kértek a kivizsgálásig, de hozzátették, hogy senki nem jelezte feléjük, hogy ilyen gondja akadt volna.
Javasoltam a hölgynek a Negatív topic elolvasását.
Jeleztem a P&G felé is a problémát. Ma válaszoltak is, elnézést kértek és türelmet kértek a kivizsgálásig, de hozzátették, hogy senki nem jelezte feléjük, hogy ilyen gondja akadt volna.
Javasoltam a hölgynek a Negatív topic elolvasását.
Rama- délután óta nem megy el az sms.... és sajnos az egész családnak, baráti körnek 30-as a telefonja, szóval nincs kinek a telefonján próbálkozzak, hogy arról átmegy-e 

Játszottatok az üvegajtóval? Mert mi igen és a párom 3x is elérte a 800 pontot, de csak egy öngyújtót és egy tollat kap....azt is több reklamáló e-mail után, és közölte a "kedves" illetékes, hogy nem küldenek több ajándékot, mert ez csak egy gesztus volt a részükről, hogy egyáltalán játszhattunk. És ahogy látom már le is vették a játékot....nevetséges ez a cég. Mi meg pont tőlük akartuk kérni a teljes házfelújításhoz az anyagokat....azt hiszem keresek egy normális céget. Senkinek nem ajánlom őket!!!
Juditzita: meséljek egy érdekeset? A párom is nyert két tehenet még jó régen. Kb. 1 hónapja összetalálkozott az autóval, aki pont tőle kérdezte meg a címünket, mert hozta a tehénkéket. Erre a párom el is kérte és csak úgy adott neki a srác két hűtőmágnest is....persze nagyon örültünk ennek, de szerintem éppen valakié landolt itt. Ráadásul mikor is volt a játék? ..... Ennyit erről a cégről is.
Juditzita: meséljek egy érdekeset? A párom is nyert két tehenet még jó régen. Kb. 1 hónapja összetalálkozott az autóval, aki pont tőle kérdezte meg a címünket, mert hozta a tehénkéket. Erre a párom el is kérte és csak úgy adott neki a srác két hűtőmágnest is....persze nagyon örültünk ennek, de szerintem éppen valakié landolt itt. Ráadásul mikor is volt a játék? ..... Ennyit erről a cégről is.

A Bakoma-tól nyert perselyről még mindig semmi
hír!
hír!
Felhívtam a DM ezzel foglalkozó ügyeletesét. Megnyugtatott, hogy az emailom hatására megnézték a pályázatom és beérkezett. Hiszi a piszi. Rákérdeztem, hogy mégis hány pályázat volt a nevemen, válasz: 1. Nos: 3-at adtam fel. Elnézések közepette azt magyarázta, hogy kevés idejük volt a pályázatok összeszedésére ezért már hamarabb elkezdték. De a dobozra nem tudott magyarázatot adni. 

Én vidéki vagyok, de az eset hasonló! Bementem a DM-be, hogy bedobjam a Camayt (3-án), doboz sehol! Megkérdeztem a hölgyeményt, hogy nem lehet bedobni? De be lehetett még tegnap, ma már nem! Mutattam neki, hogy 5-ig lehet, erre azt felelte, hogy akkor majd utánuk küldi!
Na, gondoltam, erre is keresztet vethetek!
Na, gondoltam, erre is keresztet vethetek!

A Coraban az ügyfélszolgálatnál első szóra cserélnek, visszavesznek mindent.
Viszont nem árt figyelni, mert van néhány bunkó ember, aki séta közben rendesen bekajál: látszik az elhagyott csokipapírokról, bontott üdítőkről, banánhéjról, joghurtos poharakról...
Én már találtam a cipősoron "ottfelejtett" szakadt papucsot is. Lábon vitte ki a "kedves" vevő az új cipőt.
Viszont nem árt figyelni, mert van néhány bunkó ember, aki séta közben rendesen bekajál: látszik az elhagyott csokipapírokról, bontott üdítőkről, banánhéjról, joghurtos poharakról...
Én már találtam a cipősoron "ottfelejtett" szakadt papucsot is. Lábon vitte ki a "kedves" vevő az új cipőt.
dm doboz téma: nálunk se volt már doboz, a pénztáros egyszerűen betette a pénztár alatti pultra hogy majd ő bedobja nekem, nem mentem vissza másnap hogy megtette -e mivel úgyis azt csinálnak a doboz tartalmával amit akarnak!
Ha viszont nyerünk vele, eltemetem a kételyeimet.
Ha viszont nyerünk vele, eltemetem a kételyeimet.De azt hogy bizonyítom, hogy pont ezt a dobozt vettem most, és nem 2 hete áll a kamrámban? Mindegy, ezért most nem megyek vissza, csak bosszantó. Meg azért is írtam be, hogy más ne járjon így. ezután én is jobban odafigyelek.
Ditke 62
Ha nem túl régen vetted,akkor visszaviheted a blokkal..bár 3 napon belűl cserélnek dolgokat,nem?Megmagyarázhatod nekik,hogy azért pár nap alatt ennyire nem tud bepenészesedni.....
Ha nem túl régen vetted,akkor visszaviheted a blokkal..bár 3 napon belűl cserélnek dolgokat,nem?Megmagyarázhatod nekik,hogy azért pár nap alatt ennyire nem tud bepenészesedni.....
ditke, ha másnap visszaviszed akkor a penésszel bizonyitod, mivel az nem 1 nap alatt alakul ki, én cicakajával jártam igy, gond nélkül visszavették, (coraban), ki volt lyukadva a fémdoboz és büdős volt,
És hogy bizonyítom?