Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 164 / 246 oldal |
A kislányom szombaton a Kinder Meglepetés hajón volt a párommal a Batthyány térnél, ahol szenzációs előadásban volt részük! Aki teheti, menjen el, érdemes!
Nekem a Sportszelet nagyon pozitív! Pontos a nyilvántartásuk, a múlt héten a hosszú sor miatt át nem vett ajándék pontjait másnap már visszakaptam, tegnap sikerült úgy időzítenem az újabb beváltási kísérletet, hogy senki nem volt előttem, s ma reggel, amikor beléptem, már láttam a sikeres beváltást a bélyeggyűjtő lapoman - ezt rendesen megszervezték, lenne kitől tanulnia mondjuk a Kindereseknek...
Biztos azért, mert én azt stoppoltam le, ennek ellenére most a kiválasztás után azt írták, hogy lestoppoltam egy íránytűt.((
Borzalmas az egész
" alt="
">
Borzalmas az egész
" alt="
">van 1 takaró!!!!!!!!!!!!!!!
Ma vettem új akciós Chiot: a zacsi belsejében van felragasztva a kód
" alt="
">
Mondjuk nagyító nem árt hozzá, olyan aprócska
" alt="
">
" alt="
">
Mondjuk nagyító nem árt hozzá, olyan aprócska
" alt="
">viki: a telefonnál a csajszi nagyon rendes és tényleg megoldja a gondodat. igaz nekem 2 napba került, de megvan amit akartam. ne add fel.
Viki: én leütöttem vagy 50 takarót amig nem volt jó, ugyhogy nyugi van még ajándék, csak meg kell nézniük az ilyeneket. hidd el pár napon belül ujra lesz több takaró.
nyugi, sokan nem küldik be vagy nem irják addig jóvá a pontokat, mire lemegy az 1 hónap és a foglalások visszakerülnek!
Ne add fel Viki!! én is lefoglaltam egy takarót, de erre nincs is iránytű.. vagyis már van, de már nem izgat..
addigra ugysem irják jóvá a pontjaimat..
Ne add fel Viki!! én is lefoglaltam egy takarót, de erre nincs is iránytű.. vagyis már van, de már nem izgat..
addigra ugysem irják jóvá a pontjaimat..
25kinga: bocs, de 1 lépés előre 2 lépés hátra.
" alt="
">
" alt="
">csajok türelem. javul a kinder
" alt="
"> most már úgy néz ki rendbe lesz minden. nekem ma meglett a 2 takaró. újra lehet stoppolni. a csajszi a telefonba nagyon rendes, segítőkész, azt mondta javítják a hibákat.
" alt="
"> most már úgy néz ki rendbe lesz minden. nekem ma meglett a 2 takaró. újra lehet stoppolni. a csajszi a telefonba nagyon rendes, segítőkész, azt mondta javítják a hibákat.Ma feltöltötték a Kinderen a pontjaimat és a takarót is meg tudtam venni. Végre valami pozitív! Szerencsére 30 pontot küldtem be, így nálam nem kavart be a kvíz-nyeremény. Azért remélem majd ez is rendeződik, és fel tudjuk használni azokat a pontokat is.
A Kindertől én is kaptam e-mailt a helyesbítésről.
Őszintén remélem, a postázás ennek megfelelően történik majd!
Őszintén remélem, a postázás ennek megfelelően történik majd!
már kaptam is e-mailben választ a Kaiser-től. így megvannak a nyertes kódok
Tisztelt Vásárlónk!
Megkaptuk Kappa hűségakcióval kapcsolatos, cégünk vevőszolgálatára címzett panaszát, mely szerint az akció időtartama alatt összegyűjtött pontjai ellenében nem tudta megvásárolni a kiválasztott terméket, termékeket.
Rendkívül sajnáljuk, hogy az akcióval kapcsolatban ilyen kellemetlenség érte, hiszen üzletpolitikai elvünk és célunk, hogy valamennyi vásárlónk elégedett legyen szolgáltatásainkkal.
A hűségpont akciót, melyet erre szakosodott külföldi céggel együttműködve szerveztünk, rendkívül alapos előkészítő munka előzte meg. Az akció időtartama alatt is folyamatosan figyelemmel kísértük annak alakulását, hogy valamennyi igényelt termék megfelelő mennyiségben rendelkezésre álljon. Mindezek ellenére az utolsó hetekben partnerünk hibájából váratlanul problémák merültek fel a külföldi gyártásnál és termékutánpótlásnál. Így a megrendelt áruk nem, vagy csak a megrendeltnél kisebb mennyiségben érkeztek meg az időközben meghosszabbított pontbeváltási határidőt figyelembe véve is. Mindent elkövettünk a helyzet orvoslására, s pl. más országokból történő készletátcsoportosítással ezt a hiányt részben pótolni tudtuk, azonban így is maradtak kielégítetlen igények, amit az Ön panasza is jelez.
A külföldi partnerünk irányába történő erőteljes fellépésünkkel sikerült elérni, hogy ha jelentős késéssel is, de még kerülnek leszállításra hiányzó árucikkek, így pontjai beváltását mindenképpen biztosítjuk.
Jelen levelünk egyben elismervénynek tekinthető, mellyel – értesítésünket követően – az Ön által megjelölt SPAR egységben pontgyűjtő füzetben összegyűjtött pontjai ellenében az akciós fogysztói áron megvásárolhatja a választott terméket, termékeket:
• trolly
• utazótáska
A termék, termékek az alábbi üzletben állnak rendelkezésére:
• INTERSPAR, Miskolc
A termékek beérkezése szeptember-október folyamán várható, melyről az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén fogjuk értesíteni.
További kérdése esetén a Vevőszolgálat munkatársai az alábbi telefonszámokon állnak rendelkezésére:
06-20-823-8103
06-20-823-8102
06-20-823-7843
A pontbeváltási nehézségek okozta kellemetlenségért ismételten szíves elnézését kérjük, s reméljük, hogy a történtek ellenére továbbra is hűséges vásárlóink között üdvözölhetjük.
Bicske, 2008. szeptember 18.
Saltzer Kornél
ügyvezető igazgató
Megkaptuk Kappa hűségakcióval kapcsolatos, cégünk vevőszolgálatára címzett panaszát, mely szerint az akció időtartama alatt összegyűjtött pontjai ellenében nem tudta megvásárolni a kiválasztott terméket, termékeket.
Rendkívül sajnáljuk, hogy az akcióval kapcsolatban ilyen kellemetlenség érte, hiszen üzletpolitikai elvünk és célunk, hogy valamennyi vásárlónk elégedett legyen szolgáltatásainkkal.
A hűségpont akciót, melyet erre szakosodott külföldi céggel együttműködve szerveztünk, rendkívül alapos előkészítő munka előzte meg. Az akció időtartama alatt is folyamatosan figyelemmel kísértük annak alakulását, hogy valamennyi igényelt termék megfelelő mennyiségben rendelkezésre álljon. Mindezek ellenére az utolsó hetekben partnerünk hibájából váratlanul problémák merültek fel a külföldi gyártásnál és termékutánpótlásnál. Így a megrendelt áruk nem, vagy csak a megrendeltnél kisebb mennyiségben érkeztek meg az időközben meghosszabbított pontbeváltási határidőt figyelembe véve is. Mindent elkövettünk a helyzet orvoslására, s pl. más országokból történő készletátcsoportosítással ezt a hiányt részben pótolni tudtuk, azonban így is maradtak kielégítetlen igények, amit az Ön panasza is jelez.
A külföldi partnerünk irányába történő erőteljes fellépésünkkel sikerült elérni, hogy ha jelentős késéssel is, de még kerülnek leszállításra hiányzó árucikkek, így pontjai beváltását mindenképpen biztosítjuk.
Jelen levelünk egyben elismervénynek tekinthető, mellyel – értesítésünket követően – az Ön által megjelölt SPAR egységben pontgyűjtő füzetben összegyűjtött pontjai ellenében az akciós fogysztói áron megvásárolhatja a választott terméket, termékeket:
• trolly
• utazótáska
A termék, termékek az alábbi üzletben állnak rendelkezésére:
• INTERSPAR, Miskolc
A termékek beérkezése szeptember-október folyamán várható, melyről az Ön által megadott elérhetőségek valamelyikén fogjuk értesíteni.
További kérdése esetén a Vevőszolgálat munkatársai az alábbi telefonszámokon állnak rendelkezésére:
06-20-823-8103
06-20-823-8102
06-20-823-7843
A pontbeváltási nehézségek okozta kellemetlenségért ismételten szíves elnézését kérjük, s reméljük, hogy a történtek ellenére továbbra is hűséges vásárlóink között üdvözölhetjük.
Bicske, 2008. szeptember 18.
Saltzer Kornél
ügyvezető igazgató
Nálam is helyesbített a Kinder!
Végre javította az övtáskát oldaltáskára.
Végre javította az övtáskát oldaltáskára.
Nekem a libero pozitív!
Múlt héten kedden adtam fel a pontjaimat, és már jóvá is írták!
" alt="
">
Múlt héten kedden adtam fel a pontjaimat, és már jóvá is írták!
" alt="
">
Nekem is használt a kis "kedves" e-mailom a Kindernél, rögtön útitakaró lett a kulcstartóból.
" alt="
"> Milyen érekes nem?
" alt="
"> Milyen érekes nem?Az én Kinder problémám is rendeződött végre. Küldik az útitakarót
" alt="
">
" alt="
">actimelék jóváírták a pontjaimat
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Végre rendeződött a Kinder problémám.