Jaj!

" alt="

"> ha jól számolom 14 féle hűtőmágnes van, akkor 42 bigyót kell összegyűjtenem.
http://www.royal-canin.hu/
Hűtőmágnes gyűjtő akció!
Vásároljon 3db bármilyen kiszerelésű Royal Canin fajtatápot és a csomagolás oldalán lévő tápnevet valamint a kiszerelést jelölő címkét vágja ki, majd ragassza fel a letölthető kuponra!
Töltse ki a kupont, majd küldje be "Egészséges Táplálás" jeligével.
cím: Royal Canin Kft
2040 Budaörs, Malomkő u. 7
Időtartam: július 1.- december 31.
Jaj bocsi, Coraban is vannak Kellogsosok, ott focis, Kellogsos porcelán müzlistálat adnak. (Nem szép)
törpi: Intersparban Kellogs van egyszerhasználatos fényképezőt adnak.
Cora: szokásos Unilever szatyor és szintén Milli de ott a müzlis tálat adják ellentétben a Tescossal. Coraban szintén vannak Liptonos kóstoltatól hűtőmágnessel Más nincs sehol.
más hoszteszakciót nem láttatok? Interspar esetleg?
Tescoban újra a Liptonosok, azonkívül Millisek 3 db Milli kefírért most reggeliző tányért adnak. (lapos kistányér, Guy Degrenne)
Skála Metro Samsonite akció:
Vásároljon 71cm, vagy 82 cm-es Aeris, vagy Aeris Comfort bőröndöt és megajándékozzuk egy strandtörölközővel!
2008. 06.20-tól 07. 01-ig
Hervisben nagy leértékelések vannak-cipők, pólók, stb...
http://www.scholl.hu/akcio.asp
A Scholl nyári ajándéka, hogy minden megvásárolt cipőhöz egy Scholl Pattogós Hűsítő zselét ad vásárlóinak. Érdemes sietni, mert az ajánlat csak a készlet erejéig tart.
És ez nem minden! Az első 30 vásárló, aki a megjelölt időpontban és Scholl referenciaüzletben legalább 10,000 Ft értékben vásárol, további meglepetést is kap!
A miskolci Intersparban Rama hostessek vannak. 1 kg Rama vásárlása esetén a "Sütik könnyedén" - ami a nyereményjátékban a garantált - könyvet és 2 pudingot adnak ajándékba.
Paint
a törcsi nem volt kicsi, de nem is olyan óriás mint a coccolinos. Viszont sima sárga, nincs rajta semmi felirat és elég sokminden kell hozzá.pl. 6 db jacobs 3:1-ben...
nonka a töri az mekkora volt?
Gösser akció nem tudjátok hol lesz? A takarós poharas?
Akkor az nem az én akcióm, de köszi!
Mi lesz akciós holnap a sparban? Szuperszombat keretében?Köszi!
A fogarasi úti tescoban hosstesek, gondolom máshol is:
1, Neogranormonos - két popsitörlő vásárlása esetén N. olaj vagy fürdősó az ajándék
2, Jacobs kávék vásárlása esetén (minden termék más pontot ér) bögre kanállal (a fülébe lehet tenni a kanalat), póló vagy törölköző az ajándék
3. Lipton tea kóstoló - semmit sem kell venni, de adnak egy picike hűtőmágnest is. :-)
Mikor eljöttünk, jöttek a Pannonosok is.. de a Valdornak se híre, se hamva.. (vki írta, hogy 20-21-én is lesznek).
Erre kiváncsi leszek.

" alt="

">
Ezelőtt a 89 Ft-os chipset felnyomták 209 Ft-ra és azt felezték.

" alt="

">
spisakné, ezt július 11-én pénteken újra írd majd be, légyszi!

" alt="

">
Akkor újra.
Július 12-én szuperszombat a Spar üzletekben. 50% kedvezmény az Apenta ásványvízre és üdítőkre.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások