szibilla
Jártam már úgy! Szerencsére annak a játéknak volt
"Beküldött kódjaim" rovata.
Sajnálatos dolog, hogy nem gyakori megoldás (kötelezővé kellene tenni).
Az sem lenne rossz, ha volna lehetőség abból a nyilvántartásból törölni elemeket.
(Láttam már olyant)
[A minap is utólag vettem észre: nem felel meg a pályázat feltételeinek a beküldött nyugta. Majd bosszankodom ha kisorsolnak vmit, ellenben A pótnyertessel....]
Johnny-X
Kérted és a többiek megnyugtatására megosztom a választ. Egyikünk "tippje" sem jött be: "lehetséges, hogy többször kattintott a pályázat beküldés gombra, mert kicsit lassan dolgozza fel a beküldött adatokat.
Megnéztük és ez a pályázat az Ön adatival lett feltöltve."
Valószínűleg én voltam túl gyors/türelmetlen a feltöltés során és ez ilyen csúnyán visszaköszönt :-)
Ha megnyertem volna a 700ezres téfaut, kivettem volna egy nap szabit és személyesen felvittem volna a blockot Pestre vagy ahová kérik...
This is the way.
Igaz, mostanában nem volt rá szükség, hogy blokkot postázzak, de ha kellett, akkor csak ajánlva (elsőbbségi nélkül).
Ha hiszitek, ha nem, én még a Füles ÉK megfejtéseit is ajánlva adtam fel. Persze most se nyertem. 😑
Egyébként a rejtvényeket csak simán, vagy már inkább E-mailben szoktam (ha lehet úgy is), az legalább ingyen van. Csak egy megjegyzés: többször nyertem ez utóbbi beküldéssel.
Ha eladok valamit, azt se vállalom simán feladva, hiába kicsi és mondjuk belefér egy borítékba.
De én ilyen aggódós vagyok. 😅
A 27.625 Ft az eltűnt ajánlott levél után járó "kártérítés", semmi köze az értéknyilvánításhoz.
Az értéknyilvánítás a biztosítással feladott küldeményeknél van, ott pedig a biztosított értéket fizetik ki.
Tehát az a bűnös aki nyer és beküldi a blokkot ...aha..
Neked mindenre van valamilyen fonak nezeted mert annyira okos vagy Arrol van szo h ha eltunik mar sokaknsk tunt el es azokat nem vigadztalja h Neked nem - orulj neki
Komolyabb nyeremények (tv-k, e-roller, stb.) blokkját is egyszerű elsőbbségi levélben küldtem be mindig és soha semmi problémám nem adódott ebből.
Nem biztatok senkit, hogy csinálja utánam, ez mindenkinek a maga döntése, de nem kellene sötétebbre festeni az ördögöt, mint amilyen.
A postai erteknyivanitas ami messze nem azonos a korrekt karrendezessel mert szamtala megtortent eset alapjan a posta minden aljassagra kepes h adott esetben ne kelljen fizetnie 700 ezres erteknel 27 625 ft Ugyhogy tapsoljatok meg hallelujazatok hangosan a blokkbekuldetoknek! Tenyleg megerdemelnek egyesek h egy komolyabb nyeremenyuk blokkja pistai bekuldesnel eltunjon mert akkora oportunistak nepiesen nem fagyi nyalok!
Jó tanácsot adtál Jelica . Meg is akartam kérdezni a posta ugyfélszolgálaton a tarifákat de lehetetlen elérni Őket mert gondolom kevés az ügyfélszolgálati munkatárs. Viszont az igÁztató meg 2 helyettese 20 millkát vissz haza -havonta.
szibilla
Én nem találkoztam még ilyennel, de azért majd ha jön válasz a szervezőktől, és nem titkos, oszd meg velünk is, légyszi! Én amúgy (jojóhoz hasonlóan) valószínűbbnek érzem, hogy a blokk/kód újra feltöltése lesz a megoldás...
...de időnként elgondolkozom, hogy adott helyen dolgozó pénztáros milyen "jó pozícióban is van", egy-egy nyereményjátékban. Mert ugye a nagy díjak megnyerésére az esély kb. csak blokk darabszámtól függ (tudom, leegyszerűsítettem). És kis odafigyeléssel egész jó kis mellékest lehet(ne?) összeszedni. Már ha valakinek van hozzá ideje + energiája + esélye + affinitása.
Kíváncsi vagyok, hogy ez az eset melyik volt?!
Ha egy 700.000-es tv-ért küldeném, akkor kötnék rá értékbiztosítást is...
Akkor nyilván nem 10.000 a postai kártérítést...
Fordítva gondolod, nem a te beküldésedet veszi át valaki...
Hanem a te általad vásarolt blokkol jatszik a pénztáros, mert ő tud másolatot csinálni magának..
Az más kérdés, hogy a másolatot elfogadják-e... Sokszor igen.
A blokkmásolatnál nem mindent a csalókra kellene kihegyezni. Egyébbként kíváncsi lennék ha Én miskolcon y boltban x napon zórak perckor vásárolt blokk feltöltéssel nyerek akkor erről ki tud ezekkel a kardinális adatokkal blokkot fabrikálni? Ráadásul nyertesként Én vagyok beregisztrálva több hozzám kötődő alanyi jogú adattal Név-Lakcím Telefonszám Imail cím Tehát hogyan veszi fel a csaló az Én nyereményemez? Biztosan nem vagyok eléggé fantáziadús-nagyképűen kreatív de érdekelne.Arra is kellene gondolni,hogy ha a postai úton elvész a blokk komoly kár érhrti a tisztességesen játszót is Pl az Unilevernél most 700 ezres TV ket sorsolnak és ők a beküldetés élharcosai. Ha elvész a Blokkod max kb 10 ezret fizet a posta ha tértivevényesen adtad fel kb 1200 ért.
Sokszor hallani, hogy elfogadják a másolatot.
Pl. a magyartermék egyik fődíjasa is ilyen volt..
De remélem igazad van!
jelica
Tud nyomtatni másolatot, de azon látszik, h másolat.
A szervező eredeti blokkot kér.
Szervezők megnézhetnék kinek a nevére lett töltve, az áruházláncnál meg utána kérdezhetnek, az ott dolgozóknak....
Meg lehetne oldani.... Kérdés, hogy hajlandóak-e....
Simán csinál eredetivel megegyező másolatot....
Valószínű tud a játékról, azt hitte nem játszol vele...
Hiába töltené fel, ha nincs nála a blokk.
szibilla
próbáld ismét tölteni !
Érdekes ,mert a Nav kód más minden blokknál,
csak olyan tudta /ná feltölteni aki a blokk adatait ismeri /esetleg a pénztáros,de nem szeretném gyanúsítani .
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások