Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 165 / 265 oldal |
Hátizsák nem elég?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
zshajni
Bocsi, de épp eltapsoltam a kuponomat a dm-ben.
Tehát lépj be a dm kártya oldalán:
https://www.dm.hu/activebeauty/
Nézd meg a kuponjaidat és aktiváld akár mindet, v csak azt, amit használni is fogsz. Pl. 200 pont/600 Ft jár, ha bmit veszel náluk, akár csak 10 Ft-ért is.
Bocsi, de épp eltapsoltam a kuponomat a dm-ben.
Tehát lépj be a dm kártya oldalán:
https://www.dm.hu/activebeauty/
Nézd meg a kuponjaidat és aktiváld akár mindet, v csak azt, amit használni is fogsz. Pl. 200 pont/600 Ft jár, ha bmit veszel náluk, akár csak 10 Ft-ért is.
Egy csomó mindent szabálytalanul, saját módszerük szerint csinálnak, a hatóság impotens, nem tud ellenük sok mindent tenni, de a jogilag megfogható dolgok miatt érdemes panaszt tenni és fizetnek. Inkább kifizetik azt a néhány büntetést, a többséget pedig szívatják, mert a többség nem perel.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot (250,- Ft/perc...), annyit mondtak, hogy akkor is 25 euro a fizetendő pluszban, ha a csomagtérben utazik a túlméretes bőHönd. Tavaly októberi szabályváltozás. Előtte még tán náluk is az volt, hogy a gép gyomrában simán mehetett.
Most vagy veszek utólag prájöritit a 4 jegyhez, vagy veszek 2 kisebb bőröndöt/táskát. Az etáska oldalon már láttam is 3.490,- Ft-ért táskát. Kérdés, hogy ideér-e csütörtök reggeli, ha ma megrendelem... Meg elnézek itt Szegeden táskás boltokba, tán a Pepco-ban is vannak olcsón ilyesmik.
Most vagy veszek utólag prájöritit a 4 jegyhez, vagy veszek 2 kisebb bőröndöt/táskát. Az etáska oldalon már láttam is 3.490,- Ft-ért táskát. Kérdés, hogy ideér-e csütörtök reggeli, ha ma megrendelem... Meg elnézek itt Szegeden táskás boltokba, tán a Pepco-ban is vannak olcsón ilyesmik.
zshajni!
Létezik 40-es bőrönd, s mivel ők találták ki, ha rákeresel, az is a neve: Wizzair kabinbőrönd.
üdv
Létezik 40-es bőrönd, s mivel ők találták ki, ha rákeresel, az is a neve: Wizzair kabinbőrönd.
üdv
sada - hogyan/hol kell aktiválni a dm kedvezményeket?
Szerintem vmit félreolvastál, uis nem az a lényeg, hogy hol utazik a kofferod, hanem hogy van vagy nincs. Wizzair nem enged egy útnál csak 40-es csomagot (ilyen méretű koffer sztem nem létezik). Tudsz vinni egy hátizsákot ennél a méretnél, és ennyi. Ha pedig veszel egy priorityt, akkor hamarabb szállhatsz fel, és vihetsz egy 55-ös pakkot is. Nekem még soha nem vették el a kofferom (repültem kb. 10x velük), szóval erre számíts.
Szerintem akkor is annyi, van kalapja, nincs kalapja... Lényeg, hogy fizess!
Keress rá a neten, hátha...
Keress rá a neten, hátha...
Én NEM akarom a fedélzetre vinni... Tavaly, amikor Ryanair-rel mentünk a beszálláskor elvették a bőröndöket és egy kiskocsira dobták, majd berakták a gép csomagterébe. Mi pedig Bárszelónában megvártuk, míg előjön a kis szállítószalagon. Ennyi.
Ezt kellene kideríteni, hogy akkor is +25 euro a díj, ha azt mondom, hogy "Köszi, jó lesz a csomagtérben, nem akarom felvinni a gépre.".
Ezt kellene kideríteni, hogy akkor is +25 euro a díj, ha azt mondom, hogy "Köszi, jó lesz a csomagtérben, nem akarom felvinni a gépre.".
Vágási Feri!
Olvastam már erről a problémáról, úgyis azt fogják mondani, a fedélzeten nincs hely, a pénzt mindenhogy lenyúlják.
De: Ha megjöttetek, mindenképpen vissza kell perelni, sőt, ha bármi más probléma adódik, dokumentáld azt is, mert még kártérítésre is igényt tarthatsz.
Van egy erre szakosodott ügyvédi cég, minimális sikerdíjért dolgoznak, majd megadom az elérhetőségüket. Nekem már kétszer is kijártak a WizzAir-től 450 eurót fejenként.
Most koncentráljatok az utazásra, érezzétek jól magatokat, sok szerencsét és NYUGTÁVAL dicsérd a napot! üdv
Olvastam már erről a problémáról, úgyis azt fogják mondani, a fedélzeten nincs hely, a pénzt mindenhogy lenyúlják.
De: Ha megjöttetek, mindenképpen vissza kell perelni, sőt, ha bármi más probléma adódik, dokumentáld azt is, mert még kártérítésre is igényt tarthatsz.
Van egy erre szakosodott ügyvédi cég, minimális sikerdíjért dolgoznak, majd megadom az elérhetőségüket. Nekem már kétszer is kijártak a WizzAir-től 450 eurót fejenként.
Most koncentráljatok az utazásra, érezzétek jól magatokat, sok szerencsét és NYUGTÁVAL dicsérd a napot! üdv
A tesco clubcard oldalán is vannak kuponok.
Kedves Gyerekek!
Csütörtök este indulunk a facebook-os nyereményjátékos útra Barcelonába. (R. Kelényi Angelika - Barcelona, Barcelona)
Most küldte meg az írónő a beszállókártyákat. Wizz Air-es géppel megyünk.
A pORbléma most jön:
Azoknak az utasoknak, akik korábban WIZZ Priority nélkül foglaltak, és kézipoggyászuk meghaladja a 40 × 30 × 20 cm-t, a kapunál a túlméretes csomagra 25 euró többletdíjat kell fizetniük. Amennyiben a poggyász mérete nem haladja meg az 55 × 40 × 23 cm-t, és az ülés feletti poggyásztartó rekeszben van elegendő hely, felviheti a csomagot a fedélzetre. Ha nincs elég hely, a poggyász a repülőgép csomagterébe kerül. Az utasok személyes tárgyaikat kivehetik a poggyászból, mielőtt az a csomagtérbe kerül.
Természetesen nincs prájöritink és a jelenlegi bőröndjeink is nagyobbak, mint 40 X 30 X 20... Az 55 X 40 X 23-ba beleférne mindkettő.
Ez annyit jelent, hogy oda-vissza 100 euro-t bukunk, ha nem találunk hipp-hopp kisebb bőröndöket.
A kérdésem: Mi nem szeretnénk felvinni a bőröndöket az utastérbe, teljesen jó, ha az csomagtérbe kerülnek.
Mi a tapasztalat, ha azt mondjuk, hogy a csomagtérbe tegyék a ("nagy") bőröndöket, azaz nem akarjuk felcipelni az utastérbe akkor is elkérnek 25 euro-t fejenként?
Tavaly Ryanair-rel mentem, akkor nem volt gond a mostani ("nagyobb") bőröndömmel, berakták a csomagtérbe és kész. Persze a Ryanair-nél akkor ez bele is fért a méretbe. Vagy csak nem foglalkoztak vele...
Csütörtök este indulunk a facebook-os nyereményjátékos útra Barcelonába. (R. Kelényi Angelika - Barcelona, Barcelona)
Most küldte meg az írónő a beszállókártyákat. Wizz Air-es géppel megyünk.
A pORbléma most jön:
Azoknak az utasoknak, akik korábban WIZZ Priority nélkül foglaltak, és kézipoggyászuk meghaladja a 40 × 30 × 20 cm-t, a kapunál a túlméretes csomagra 25 euró többletdíjat kell fizetniük. Amennyiben a poggyász mérete nem haladja meg az 55 × 40 × 23 cm-t, és az ülés feletti poggyásztartó rekeszben van elegendő hely, felviheti a csomagot a fedélzetre. Ha nincs elég hely, a poggyász a repülőgép csomagterébe kerül. Az utasok személyes tárgyaikat kivehetik a poggyászból, mielőtt az a csomagtérbe kerül.
Természetesen nincs prájöritink és a jelenlegi bőröndjeink is nagyobbak, mint 40 X 30 X 20... Az 55 X 40 X 23-ba beleférne mindkettő.
Ez annyit jelent, hogy oda-vissza 100 euro-t bukunk, ha nem találunk hipp-hopp kisebb bőröndöket.
A kérdésem: Mi nem szeretnénk felvinni a bőröndöket az utastérbe, teljesen jó, ha az csomagtérbe kerülnek.
Mi a tapasztalat, ha azt mondjuk, hogy a csomagtérbe tegyék a ("nagy") bőröndöket, azaz nem akarjuk felcipelni az utastérbe akkor is elkérnek 25 euro-t fejenként?
Tavaly Ryanair-rel mentem, akkor nem volt gond a mostani ("nagyobb") bőröndömmel, berakták a csomagtérbe és kész. Persze a Ryanair-nél akkor ez bele is fért a méretbe. Vagy csak nem foglalkoztak vele...
Aktiváljátok a dm kuponjaitokat, meg az otp kedvezményeket!
Én nem. Én a tavaszt és az őszt szeretem.
Na nem a nyálkás, szürke ködös őszt, hanem a tarka, napsütéses, de nem forró őszt.
Na nem a nyálkás, szürke ködös őszt, hanem a tarka, napsütéses, de nem forró őszt.
...es most megint lehet várni a nyarat kb. 7-8 hónapig mert nekem mar április majus is nyár... 😎 ...es most jöttem rá 41 ev utan Erikak zárják a nyarat... 👀 😥
Ki szavaz arra kezdődjön ujra???? Tudom akiknek gyerkoceik vannak az mast ereznek... 😐
☀☀☀☀☀
Ki szavaz arra kezdődjön ujra???? Tudom akiknek gyerkoceik vannak az mast ereznek... 😐
☀☀☀☀☀
Köszi, de ezt már megtettem, eredmény:0
(Csak azért kérdeztem, hátha valakinek ismerős a szám.)
(Csak azért kérdeztem, hátha valakinek ismerős a szám.)
Írd ba a google-be!
Sziasztok!
Nem tudjátok honnan hívhattak, kié lehet a szám:+3670xxxx361 ?
Csütörtökön 2x is hívtak, 1x késve vettem fel, másodszor süket volt a vonal, nem ismerős valakinek ? (az egészet nem akartam kiírni.)
Nem tudjátok honnan hívhattak, kié lehet a szám:+3670xxxx361 ?
Csütörtökön 2x is hívtak, 1x késve vettem fel, másodszor süket volt a vonal, nem ismerős valakinek ? (az egészet nem akartam kiírni.)
Peridot játék? Megint vegyünk sok vizet, PET palackban?
Erre csak ennyit mondok:
https://www.youtube.com/watch?v=Ll22B4VcGPQ
Erre csak ennyit mondok:
https://www.youtube.com/watch?v=Ll22B4VcGPQ
kiminoel köszönöm szépen!
" alt="
">
" alt="
">