Igazad van Paint, a Pepsi a saját csapdájába esett.
Látod, majdnem egy hétig gondolkodtak, hogy mit lépjenek. Biztos jól körbejogászkodták a dolgot.
Szerintem - a játékszab. szerint - csak ezt léphették végül, jól tették.
Akiket mondasz, hogy véletlenül is kerülhettek olyan szituba, hogy újra beküldött kóddal nyerték az egy telefonjukat, ők köszönjék meg T.J., Sz.A. és társainak.
De akkor előtte ne közölje a jó hírt, mert ha tegyük fel egy 13 éves gyerek esetét nézzük..... jól beleéli magát.....nem biztos, hogy ez túl etikus.
Meg ha nem úgy sorsolt, hogy egy kódót egyszer vett figyelembe akkor magát rúgja hátsón.
Bocsánat hogy megint gyerek példával, jövök elő, akár lehetne bárki más....
Keresztesné Krajnyik Hajnalka
Igen fozo.gabi, így hívnak!!! Jól jegyezd meg!
Nem is várok senkitől már semmit! Tudod Paint, ilyen emberektől nem kell a segítség!!! Kapok leveleket,hogy ki hogy játszott, nem egyet és nem kettőt. Nevet nem írok, mert megint bántó lenne, be is tudnám illeszteni!!!
De ami undorító, az undorító is marad. És inkább maradok tisztességes!!! Mindig nyugodtan fekszem és kelek, mert nincs mitől tartanom!!!
Sajnálom, ha úgy gondolod csalódtál bennem, hát legyen! Inkább útáljanak, mert megmerem mondani, amit más nem!!! Amúgy sem járok ide fel már. Csak úgy szoltak nekem, hogy fozo.gabi miket ír, hogy ÉN kezdeményeztem a Pepsinél a dolgokat, ez is rágalom. Elegem van, hogy csak engem tud mindenki megtalálni, mert megmondom.
Nem érdekel az egész banda, már egyszer elbúcsúztam, többet nem szeretnék ilyen helyre jönni, ahol maga a készítő sem tud rendet teremteni és csak hagyja, hogy egy-két ember vezesse az egész topikot, és mondja meg, hogy mit hogyan, és tarsanak tőle. Én nem függök senkitől, és nem is fogok.
Én a Pepsivel nem játszottam úgy ahogy mások. Én egyenesen kipróbáltam amit egy-két embertől már kaptam levélkében, hogy fogadja-e a kupakokat. De előtte már én szóltam a Pepsinek, hogy valami nem stimm. Utána mégegyszer,hogy még mindig elfogadja a kupakokat. Nem is érdekel a telefon!!! Nyerje meg az aki megérdemli!
További jó játékot kívánok mégegyszer mindenkinek.
Ui: Paint, én főleg tőled nem sajnáltam a telcsit sőt! de ez már azt hiszem nem számít. De sok szerencsét kívánok őszíntén neked!!!
Paint
A hozzáférhető játékszabályokat általában el szoktam olvasni. Mindig mindegyikben benne van, hogy a szervező fenntartja a jogot arra, hogy utólag megvizsgálja a beérkezett/kisorsolt pályázatot (akár beküldős, akár sms stb.), hogy érvényes-e.
Az esetleges érvénytelenség esetére pedig a tartaléknyertes sorsolásokat is tartalmazzák ezek a szabályok. A Pepsinél is így volt.
Telko szerintem neked ez szakmai, vagy mhelyi ártalom. A jelentgetés....
Úgy müködik a topic, itt nem örül senki hanem, veszekszik. Figyeljetek kinek ez, kinek az a csalás.
...és én most elmondok valamit, eddig nem akartam mert vártam mi lesz: A humános csaj mondta.... " sose nyerjek semmit az életben ha nem igaz" a kiskapuról tudtak!!!!!! ....és azért hagyták nyitva mert aki eldobja a kupakot más megtalálja ne vesszen kárba, küldhesse be más, nyerhessen vele más. Nem értem a logikáját, talán nem lenne elég kupak?

Csak itt az volt a bibi, ha már beküldték akkor is beküldhető volt, és nem gondolták, hogy az emberek ennyire élelmesek lesznek. A Cocás kupaknál, néha jártam, úgy már beküldték, inkább jártam volna úgy most is így. Ők sem hülyék tudják, hogy itt a majálisok, fesztiválok ideje és rengeteg dolgot eldobálnak. 1-szer megvették, kétszer minek....
Telko szomorú, hogy így megváltoztál, és lehet most a gyerekeid szemébe tudsz nézni, de akkor is ha felnőnek tudj.
Gabi nem olyan bántó lélek. ...és hogy mi a csalás mindenki tegye helyre magában. A Pepsi meg most az egész ország területéről fog anyázó levelet kapni. Olyat még a játékos 8 évem alatt nem tapasztaltam, hogy valakit felhívnak nyertél, azt utána mégsem. Én próbálom magam mindjárt jól felidegesíteni, és hétfőn jól felhívni őket, hogy kivel is szórakozzanak. Te is telko úgy játszottál a Pepsivel, csak nem nyertél.
Szerintem arra meg várhatsz legközelebb ki segít majd neked, nyerni szavazásos játéknál. Szerintem....
Egyébként, ha ez a szavazásos dolog szerinted nem csalás, akkor nem vádoltalak, csak leirtam az igazat!
Na hát most jól megkaptam...
Mindenkinek más a kiskapu...
Azzal én sem tudtam tudok egyetérteni, ha valaki halomra nyeri magát igy telefonnal.
A szavazós játéknál akkor sem normális ha 1eseket osztogatsz más képére, főleg azért, mert nem azért teszed, mert talán nem tetszene, hanem mert nyerni szeretnél, vagy azt szeretnéd, hogy más nyerjen.
Hajni!
alias telko!
Nem érdekel az emailben irt fenyegetőzésed. Nekem véleményem volt, mint ahogy neked is van és te is leirtad én is leirtam...
Nem tudom mit jelent az amit irtál, hogy ezért még megüthetem a bokám, de tessék...
Én is örülök az új nyerteseknek! Jó olvasni, hogy nekik is összejött.
Tény az is, hogy pár emberke miatt, akik viszont nem kapják meg a telefonjukat, szomorú vagyok.
A szavazásos játéknál nem irtam semmi hazugságot, szóval nem hinném, hogy ez rágalmazás lenne telko! Ezek is tények.
Nem érthetünk mindenben egyet!
Végre úgy működik a nyertes topic, ahogy kell. Őszinte öröm érződik a telefon-nyertesek beírásaiban. És együtt lehet velük örülni.
Nem véletlenül nem voltak korábban ilyen beírások. Aki az x-dik telefont nyerte, nem merte beírni. De akkor is lehetett látni a listán. És valóban, nem csak telko látta.
Szerintem ez így igaz,ahogy Telko írta! Mindenki észre vette,hogy pl.Tomka hányszor nyert,és sokan nem hagyták annyiban.Ez az én véleményem.
A másik, mivel én írtam le egyedül, hogy szóltam, nyilván mindenki engem támad, aki fél, csak nem tudom mitől...
De előttem már sokkal többen jeleztek a pepsinél, hogy gondok vannak és leveleket is kaptak az ország egész tájáról. Ha ennyire vádaskodni akarsz, akkor vedd fel a kapcsolatot a pepsivel és kérdezd meg a hölgytől, hogy hány ember volt előttem...
Nem csak az én szemem szúrta a sok egyforma név, nem vagyok egyedül az országban!!!
fozo.gabi!
Ebből elég volt. Nem szégyenled magad? Rágalmazol? Úgy szóltak, hogy jöjjek, mert csalással vádolsz! Már tényleg elegem van az ilyenekből! Nem csaltam soha!!! Amit kértem, kértem. Senkinek nem volt kötelező szavazni rám!
Igen, a gyermekeim szemébe bele merek nézni. És kikérem magamnak, hogy a gyermekeimről beszélsz.
Talán észre kéne venned, hogy nem az a bajom, hogy valaki egy-kettőt nyert, hanem az, hogy undorító módon csalással nyert 15-öt is!!!
És lám, most olvasom, hogy mindját több nyertes van a forumban!
Ennek őszíntén örülök
Nem egy ember fog elvinni több 10-et, hanem mindenki megkapja ahogy az illik és kell.
Ez beküldős játék, nem szavazós!
Azon kívül, nem tudom ki csinálja ezt az oldalt, de a helyébe, ezt bizony nem hagynám, rágalmazás, rágalmazás hátán. Ebből nagy buli lesz!!!
Egy Ip-ről lehetett 1x szavazni! Hogy is tudott volna előtt mögötte többször leszavazni???? fozo.gabi, jó lenne, ha tudnád miről beszélsz! Ő segítséget kért. Mindenki eldönthette, hogy segít-e neki vagy sem.
Mivel jó helyen dolgozom, mentem az összes beszólásokat ami itt megy. Mert valóban undorító!
És nem telko nyomta fel a pepsinek a nyerteseket.
Jobb lenne gabi, ha meggondolnád mit írsz!
megjegyzés: az a DVD ára 25.000,-Ft. nem 80-90.000,-Ft.
fozo.gabi
Az nem csalás volt. És ha rágalmazol így egyenesben valakit vele, az igen borzalmas lehet. Adva volt, hogy 1-est és 5-öst adj valakinek, ha jól emlékszem arra a játékra. Ez benne is volt a pakliban, nem csalás volt!
Így nyertek hála többen, ha erre is jól emlékszem. És egynek is örült, nem kellett neki 20 db.
Felháborító, hogy ilyeneket olvasok itt, egymást rágalmazzátok, mindenféle hülyeséggel, mert nem tudtok normálisan gondolkodni. Ez nem kiskapu volt, hanem egyenesen csalás. Egy kupak egyszer küldhető be, érthető! A másik meg szavazás volt, a kettő között oltári nagy különbség van, amit a mai napig is csináltok, hogy gyere és szavazz rám!!! Akkor ezek szerint itt mindenki csaló??? Undorító!!!

Ritta!
Az egy másik ügy volt.
Telko jött, hogy őt kirabolták, és jaj őneki most nagyon szüksége van arra, hogy nyerjen, és szar anyagi helyzetben van stb.... Jött a szavazásos dolog, amikor is mindenki arra buzdított, hogy csaljon a szavazás alatt, csak azért, hogy ő nyerhessen! Nyert is! Meg is kapták a nyereményt, az is szerintem ért egy 50ezret, vagy már nem is tudom. Az nem volt gond.
És most a pepsinél nem azokra gondoltam, akik vagy 20 telefont nyertek, hanem akik egyet vagy kettőt, azért hogy valakinek örömet okozzanak...
De a lényeg, hogy akkor telko nagyon örült, most meg teljesen más véleményen van a pepsi kiskapuval kapcsolatban...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások