Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 165 / 761 oldal |
elkeltek
4 fős elkelt
Khumba 3D című animációs film premier előtti filmvetítésére (november 2. szombat 16.00 óra Lurdy-ház mozi) felajánlok 1db 4 fős jegyet és 1darab 2fős jegyet
Kedves Harhaly!
Én szeretném kérni a mozijegyeket. Kérlek írj (janyikne@freemail.hu), vagy tedd nyilvánossá az e-mail címedet.
Köszönöm
Én szeretném kérni a mozijegyeket. Kérlek írj (janyikne@freemail.hu), vagy tedd nyilvánossá az e-mail címedet.
Köszönöm
Sziasztok!
Khumba (színes, magyarul beszélő, 85 perc, 2013) című animációs film premier előtti filmvetítésére (november 2. szombat 16.00 óra Lurdy-ház mozi) felajánlok 3 fős jegyet.
Khumba (színes, magyarul beszélő, 85 perc, 2013) című animációs film premier előtti filmvetítésére (november 2. szombat 16.00 óra Lurdy-ház mozi) felajánlok 3 fős jegyet.
Elműs kuponok, Tescos kuponok válaszborítékért.
Frances Ha A vetítést október 30-án tartják 20:30-kor a MOM Park termében
elkelt
2 db jegy Last Vegas című film premier előtti vetítésére, melynek helye és ideje: Mammut I. 5. terem, 2013. október 29. 19:00
A Khumba családi jegyek szép számmal elkeltek. :-)
Sajnos a mai jelenkezőknek már nem tudok pozitív váalszt adni.
Sajnos a mai jelenkezőknek már nem tudok pozitív váalszt adni.
Felajánlok egy 4 alkalmas body art bérletet a forró jóga angyalföld helyre okt 31ig érv. Részleteket mailben.
Mozijegyek elkeltek
Floriol elkelt
Átadó 2 fős jegy bemutató előtt, a Nyár királyai am. filmre 2013. október 30. 19.00 órára az Eurocenter moziba.
Kedves Jadviga0624!
Írtam neked mailt a jegyek miatt atiska26@freemail.hu e-mail címről!
Köszi,
Erika
Írtam neked mailt a jegyek miatt atiska26@freemail.hu e-mail címről!
Köszi,
Erika
Floriol blokkot kér valaki?
Khumba (színes, magyarul beszélő, 85 perc, 2013) című animációs film premier előtti filmvetítésére (november 2. szombat 16.00 óra Lurdy-ház mozi) felajánlok több családi (4 fős) jegyet
Már megvan az első jelentkező.
Ma délben felajánlom segítségem az első jelentkezőnek az Activia beváltásban.
15 db Spar Óceánmánia matricát felajánlok.