Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 165 / 511 oldal |
Fogyasztóvédelem,megérne 1 emil-próbát...vagy vidd vissza a boltba,ha még megvan a blokk,és az árú,ill. nincs túl messze!
Fúj!
Pocsék élmény lehetett! A kidobott pénzről nem is beszélve... 
Pocsék élmény lehetett! A kidobott pénzről nem is beszélve... 
A Corában vettem néhány doboz gyümölcslevet, aminek lecsavarható/visszazárható kupakja volt. Itthon mikor inni akartam, akkor vettem észre, hogy valaki már előttem a boltban felbontotta
. Csupa penész volt
Nem gondoltam hogy vásárlás előtt még a kupakokat is ellenőrizgetnem kell
. Csupa penész volt
Nem gondoltam hogy vásárlás előtt még a kupakokat is ellenőrizgetnem kell
én is hasonlóképpen jártam a DM-ben (Bp. Szt. István krt.) a Camay-el. Bár doboz nem volt, szombaton leadtam a pénztárosnak, azt mondta majd beküldik... mivel siettem, nagyon nem foglalkoztam a dologgal, otthagytam
A P&G-nek is megírom a tapasztalataimat, eddig ez eszembe se jutott.
Végülis ők adják a nyereményeket, nem hiszem, hogy örülnek az ilyesminek.
Végülis ők adják a nyereményeket, nem hiszem, hogy örülnek az ilyesminek.Bimbula: én az Europarkban szerettem volna bedobni. De úgy látszik nem egyedi eset.
love: elhiszem neked, hogy többször postáznak, de hol volt a doboz?
Szerintem a játék végéig akkor is ott kell lennie ha boszorkányok potyognak.
love: elhiszem neked, hogy többször postáznak, de hol volt a doboz?
Szerintem a játék végéig akkor is ott kell lennie ha boszorkányok potyognak.Reácska!
Véletlenül nem a Mammutban lévő DM-ben voltál, mert én ott ugyanígy jártam március 5-én?
Véletlenül nem a Mammutban lévő DM-ben voltál, mert én ott ugyanígy jártam március 5-én?
szalika
Írtam.
Írtam.
Sziasztok!
Bocsi, de nem úgy van, ahogy gondoljátok! A DM-ben kihelyezett dobozokból rendszeren ürítik a bedobott pályázatokat, és postázzák! Nem kidobják, hanem postázzák! Hogy miért kétszer? Sajnos nem az üzletek döntik el, hogy mikor van kedvük postázni a pályázatoket, hanem a központ! Higgyétek el!
Bocsi, de nem úgy van, ahogy gondoljátok! A DM-ben kihelyezett dobozokból rendszeren ürítik a bedobott pályázatokat, és postázzák! Nem kidobják, hanem postázzák! Hogy miért kétszer? Sajnos nem az üzletek döntik el, hogy mikor van kedvük postázni a pályázatoket, hanem a központ! Higgyétek el!
Luci: nehogy azt hidd hogy a DM jobb. Sajnos az összes bedobos játék egy rakás sz*r.
Nincs olyan logisztikájuk, hogy az összes boltból összeszedjék. Már ahhoz is mázli kell, hogy az üzletvezető beküldi-e vagy berúgja a sarokba.
Lásd: CBA, Spar, DM, Rossmann stb. Mindegyiknél megtapasztaltam a totális fejetlenséget, a dobozok boltban maradását, stb.
DM - Camay. Március 4-én levitetem magam a DM-be, hogy bedobjam a pályázatokat. Körbejárom a boltot kétszer, egy árva doboz sincs. Végül megkérdem az egyik alkalmazottat, hogy hol van a doboz. Válasz: már elpostázta pénteken mivel vasárnap amikor vége a játéknak nincs posta.
Jó és az enyémmel mi lesz? Majd hétfőn postázza.
Nekem ez magas. Ha hétfőn úgyis postáz mi a fenének postáz kétszer?
Szerintem jó esetben is kukában végezték.
Írtam a DM-nek, múlt héten amikor éppen nem voltam elérhető keresett valaki, de nem adott meg számot a férjemnek. Azóta nem hívott.
Azt nem fogom fel, hogy miért nem lehet egy szerencsétlen postafiókot bérelni
Aki akarja bedobja, aki akarja beküldi, de a postafiók szerintem hosszú távon még olcsóbb is lenne, nem beszélve a sok reklamációról amit a nem elvitt dobozok miatt kapnak.
Nincs olyan logisztikájuk, hogy az összes boltból összeszedjék. Már ahhoz is mázli kell, hogy az üzletvezető beküldi-e vagy berúgja a sarokba.
Lásd: CBA, Spar, DM, Rossmann stb. Mindegyiknél megtapasztaltam a totális fejetlenséget, a dobozok boltban maradását, stb.
DM - Camay. Március 4-én levitetem magam a DM-be, hogy bedobjam a pályázatokat. Körbejárom a boltot kétszer, egy árva doboz sincs. Végül megkérdem az egyik alkalmazottat, hogy hol van a doboz. Válasz: már elpostázta pénteken mivel vasárnap amikor vége a játéknak nincs posta.
Jó és az enyémmel mi lesz? Majd hétfőn postázza.
Nekem ez magas. Ha hétfőn úgyis postáz mi a fenének postáz kétszer?
Szerintem jó esetben is kukában végezték.
Írtam a DM-nek, múlt héten amikor éppen nem voltam elérhető keresett valaki, de nem adott meg számot a férjemnek. Azóta nem hívott.
Azt nem fogom fel, hogy miért nem lehet egy szerencsétlen postafiókot bérelni
Aki akarja bedobja, aki akarja beküldi, de a postafiók szerintem hosszú távon még olcsóbb is lenne, nem beszélve a sok reklamációról amit a nem elvitt dobozok miatt kapnak.Moreno*, nem bizti, hogy a Francia Intézetnél el tudsz érni valamit.. én megpróbáltam felvenni velük a kapcsolatot, három levelet írtamm, három különböző e-mail címről, különböző tárgy-megjelöléssel, a visszajelzés szerint mindet olvasatlanul törölték.. ráadásul elvileg az Air France volt a sorsolás szervezője, a Francia Intézet csak a helyszínt biztosította. Talán azt a nőt érdemes felhívni, akinek itt megadták a telefonszámát.. vagy a Jusztot.. a TV ügyvédje az ilyen esetekkel igen szívesen foglalkozik.. de legalábbis jogi tanácsot ad.
Volt év elején egy DM, Rossmann Bref Fresh Surfer játék. WC illatosítót kellett venni, és a blokkot (+név, cím) bedobni a bolti gyűjtőládába. Na hát én vettem. Vettem a DM-ben és a Rossmannban is. A játéknak már vége, a DM-ben már másnap nem volt ott a doboz, de tegnap jártam az Árkádban a Rossmann-nál, ott még mindig kint van a doboz, igaz a kosarak alatti polcon, a sarokba becsúszva. Hát, szerintem negatív.
Bár a sorsolás 22-én lesz, nem tudom, hogy a doboz tartalma részt vesz-e a sorsoláson. Múlt héten mindezt megírtam a Rossmann-nak is, de nem történt semmi.
Bár a sorsolás 22-én lesz, nem tudom, hogy a doboz tartalma részt vesz-e a sorsoláson. Múlt héten mindezt megírtam a Rossmann-nak is, de nem történt semmi.

Hát én lennék az egyik ember, akit kihúztak az Air France játékon, de nem voltam ott.
(Amúgy jellemző: úgy volt, hogy elmegyek, de aztán közbejött valami, így nem tudtam. Pedig ez lett volna lassan 10 éves játékos pályafutásom egyik legnagyobb nyereménye. Az már természetesen az én hülyeségem, hogy a meghatalmazással való képviselésre nem jelentkeztem egyik kedves fórumos társamnál.)
Azért csütörtökön meg fogom kérdezni a Francia Intézetet, hogy hogyan is volt ez a sorsolás. Lehet amúgy az utolsó pillanatban módosítani a játékszabályokon? Ezt majd megkérdezem a szerencsejáték felügyelettől is. Nem zavarna ez az egész, ha betartották volna az általuk kreált szabályokat. Miért nem az ott levők között húzták ki a nyerteseket? Az is nagyon igaz, amit Rea ír, hogy először a fődíjat kell(enne) húzni.
Valószínűleg veszett fejsze nyele, de azért holnap kicsit aktiválom magam.
(Amúgy jellemző: úgy volt, hogy elmegyek, de aztán közbejött valami, így nem tudtam. Pedig ez lett volna lassan 10 éves játékos pályafutásom egyik legnagyobb nyereménye. Az már természetesen az én hülyeségem, hogy a meghatalmazással való képviselésre nem jelentkeztem egyik kedves fórumos társamnál.)
Azért csütörtökön meg fogom kérdezni a Francia Intézetet, hogy hogyan is volt ez a sorsolás. Lehet amúgy az utolsó pillanatban módosítani a játékszabályokon? Ezt majd megkérdezem a szerencsejáték felügyelettől is. Nem zavarna ez az egész, ha betartották volna az általuk kreált szabályokat. Miért nem az ott levők között húzták ki a nyerteseket? Az is nagyon igaz, amit Rea ír, hogy először a fődíjat kell(enne) húzni.
Valószínűleg veszett fejsze nyele, de azért holnap kicsit aktiválom magam.
Az ilyen cég jobb ha nem szervez játékot.
Reacska
Igen, az tény, hogy ha nem a fődíjjal kezdik, aki nyert X. díjat, már esélye sincs a fődíjra ....
Igen, az tény, hogy ha nem a fődíjjal kezdik, aki nyert X. díjat, már esélye sincs a fődíjra ....
Reacska
Szerintem úgy akarták húzni, hogy először a 3., aztán a 2. és a végén a fődíj. Csakhogy a nő azt mondta, hogy na akkor most kihúzzuk először a harmadik díjat, az órát. A kiírásban az óra a második díj. Mindegy lenne a sorrend, de ez sehogysem volt sorban .... De főleg az zavar, hogy miért nem tudja a lebonyolító, hogy mi hogy van pontosan ...
Szerintem úgy akarták húzni, hogy először a 3., aztán a 2. és a végén a fődíj. Csakhogy a nő azt mondta, hogy na akkor most kihúzzuk először a harmadik díjat, az órát. A kiírásban az óra a második díj. Mindegy lenne a sorrend, de ez sehogysem volt sorban .... De főleg az zavar, hogy miért nem tudja a lebonyolító, hogy mi hogy van pontosan ...
Erről amit írtál jutott eszembe, hogy vannak cégek, akik előbb a 3-ik díjat húzzák.
Szerintem ez baromság, mindenképpen az első díjat kéne először húzni, így teljesül az, hogy a fődíj sorsolásán mindenki résztvesz. A kikánál is volt ilyen.
Szerintem ez baromság, mindenképpen az első díjat kéne először húzni, így teljesül az, hogy a fődíj sorsolásán mindenki résztvesz. A kikánál is volt ilyen.Szerintem jól jártak, hogy nem mentem el, mert tuti ordítoztam volna. 

Reacska
Igen, ez a másik fele.
Nekem meg nem lett volna elszúrva az egész napom, ha tudom, hogy fölösleges odamenni.
Egyébként először húzták az órát, mint 3. díj. Mondjuk mindegy lenne a sorrend, csak látszik, hogy nagyon fel voltak készülve.
A repülőjegy pedig átalakult Bp-Párizs-Bp-ről Bp-Európa bármely városa-Bp-re.
Igen, ez a másik fele.
Nekem meg nem lett volna elszúrva az egész napom, ha tudom, hogy fölösleges odamenni.
Egyébként először húzták az órát, mint 3. díj. Mondjuk mindegy lenne a sorrend, csak látszik, hogy nagyon fel voltak készülve.
A repülőjegy pedig átalakult Bp-Párizs-Bp-ről Bp-Európa bármely városa-Bp-re.
Én azért nem töltöttem ki az Air France játékot, mert nem volt időm elmenni.
Jó nagy büntetést érdemelnének.
Jó nagy büntetést érdemelnének.