Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 165 / 246 oldal |
Eddig nem volt sapi, csak azt írták, hogy a tengerentúlról érkezik, várjunk rá...
1,5 hét és már jóvá is írták a Libero pontjaimat!
Eddig nem volt?
VAN SAPI A SPORT-ON!!!!!
" alt="
">
" alt="
">Ma írtak a kinderék:
A www.kinderuticelozz.hu oldalon az elmúlt héten technikai hibát észleltünk, mely javításra került. Stoppolása, kiválasztása nem veszett el.
Ön az ......ajándékot választotta ki, melynek pontértéke levonásra került pontegyenlegéből. Az ajándék 5 héten belül postázásra kerül.
Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Üdvözlettel, 2Republic kft.
A www.kinderuticelozz.hu oldalon az elmúlt héten technikai hibát észleltünk, mely javításra került. Stoppolása, kiválasztása nem veszett el.
Ön az ......ajándékot választotta ki, melynek pontértéke levonásra került pontegyenlegéből. Az ajándék 5 héten belül postázásra kerül.
Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Üdvözlettel, 2Republic kft.
libero a vártnál gyorsabban dolgozik, 1 hét alatt (megrendelés-kiszállítás) megérkeztek az ajándékok. nem mellékes, hogy tuti minőségben!
" alt="
">
" alt="
">Én meg most kaptam tőlük választ a feltett kérdésemre
" alt="
">
" alt="
">A Liberónál ma is dolgoztak. Ma töltötték fel a pontjaimat.
Tegnap nálunk jártak a Chio-s hostessek. 6 zacskó Somrerost vettem, és 3 kaktuszt kaptam és 3 esélyt a nyerésre. Pedig úgy emlékeztem, hogy 3 zacskó után jár a kaktusz és nyereményszelvény, de nálunk 2 után adták.
" alt="
">
" alt="
">párom vett ma 3 rublikás gépi lottószelvényt,600ft-ért. egy kettes lett rajta,meg 2 szám 4-4-el mellette. Jó lett volna ,ha annyit sem téved a gép,de így is jól jött
" alt="
">
" alt="
">anyu is mesélte,hogy több újságot is kapott
" alt="
">
" alt="
">famil frostnál vásároltam, kaptam blikket is és nem volt lekaparva
" alt="
">
" alt="
">Nincs mit.
Köszi!
08.27.-én Ma írták jóvá.
Én 1-én adtam fel a liberot, de semmi, te mikor adtad fel?
Libero jóváíra a pontokat kb 2 héttel ezelőtt adtam fel.
" alt="
">
" alt="
">A komlói tescoba simán beváltották ma az actimel kupont.
" alt="
">
Már csak arra leszek kiváncsi, hogy a pontok jóváírásra kerülnek-e?
" alt="
">
Már csak arra leszek kiváncsi, hogy a pontok jóváírásra kerülnek-e?
ma sikerült vennem Kaisers szalámit 200ft-ért!!!!!!!!!!!!!igaz,4 dkg-os de a játékhoz tökéletes!
" alt="
">
" alt="
">Ne izgass sada!
" alt="
">
Már így is elegem van a helyettesítő postásoktól! Ez is megkérdezi, miközben 3 cm-ről vizsgálja a neveket a ládákon, hogy nem segítenénk neki? Persze hogy igen! Következő kérdés: XY? A fiam neve. Kb. 5 cm-es betűkkel van kiírva mindhármunk teljes neve a postaládánkra. Ez a levél már be sem fért volna a begyömöszölttől
" alt="
">
" alt="
">
Már így is elegem van a helyettesítő postásoktól! Ez is megkérdezi, miközben 3 cm-ről vizsgálja a neveket a ládákon, hogy nem segítenénk neki? Persze hogy igen! Következő kérdés: XY? A fiam neve. Kb. 5 cm-es betűkkel van kiírva mindhármunk teljes neve a postaládánkra. Ez a levél már be sem fért volna a begyömöszölttől
" alt="
">