zsanett és Bublesz
köszönöm a segítséget!
akkor ha heti játékra nem használhatom fel, akkor nem tartogatom tovább és lejátszom

(én voltam hülye, hogy eddig nem tettem..

)
Arzén
Az maxpak od nem az amit a 3.napon kaptál ajándékba?
Mert azt nem tudod felhasználni heti játékba...
Tibiii
Írtam neked levelet!
Olvasd el lédszi,lehet megint elkerulte figyelmedet.
Köszi
bocsi, most látom csak,h a rohadt billentyűzet- pluszt akartam nyomni és 3 lett belőle, sorry...ezentúl ellenőrzök enter előtt.
szóval a lényeg, hogy van 1 db maxpack (angol) v pack+(francia beállításnál)-om és mégse engedi felhasználni a heti játékra. Arra, ami most február 13-20-ig van, Love at first sight.
én már minden lehetséges helyen próbálok mobilt nyerni, winiven, pantene-nel és most itt is, mert a kinyitós mobilom kb 20°-os szögben tartva mutatja csak, hogy mi van a képernyőn, utána elkékül és semmi

arzena
nem igazán értelek. mid van? pack3??? honnan vetted???
kicsit több,mint egy hónapja vagyok még csak fent a prizee-n, és most elakadtam...nem értem, ha van egy db pack3-om, akkor miért nem enged a heti játékkal játszani, ahhoz az kell,nem?
vhogy nem engedi érvényesíteni a kiválasztást, olyan, mint ha csak játékot választhatnék...
tud vki segíteni?köszi szépen!
Zsanettnak van igaza! Akkor lehet megkapni a kaparóst, ha pont 7,77 a bubzod! Ezért érdemes ezt a játékot a legvégére hagyni. Ha túlléped kaparóssal tudsz csökkenteni!
Pont 7,77 volt és nem adott játékot.
Szerintem csak akkor kapod meg a titkos játékot, ha épp 7.77 a bubz végződés és akkor játszol a coctail játékkal.
nem tudjátok, a 7,77-nél ami titkos játékot ad ugy is hozzá tudok jutni, hogy nyertem ajándékot és lecsökkent a buzzom száma?!
mert probáltam ugy, hogy túl léptem. Játszottam kaparost, hogy csökkenjen a pénzem de igy nem adta meg a játékot.
Köszi, öt éve nem faxoltam külföldre

Mivel külföldi szám, ezért 00 -t kell először beírni. (06 csak belföldi hívásnál kell)
Már 2 hete nem tudok a prizeen játszani, valaki leírná milyen formátumba kell a faxot elküldeni. Kell a 06, vagy rögtön a 33 4 26 23 90 11 kell beütni?
Gia: értelek, de a postával sajnos nem tudunk mit kezdeni.
Ha a Prizee kitalál valamit a nagyobb nyeremények külföldre postázására, akkor talán változhat valami, pl. +2 Bubzért elküldenék neked ajánlva/futárszolgálattal. Legalábbis ez az én elképzelésem

Ezek után én már a februáriban sem bízom!!
én is nyertem már pár dolgot a prizeen, eddig mindig ideért. általában a kiküldéstől számított 2 hét múlva.
Gia: február 1-én küldött ajándék még nekünk sem jött, január 29-ei már igen.
Január 10-én elküldött bélyegzős tollat, január 23-án elküldött digitális kanalat, és február 01-én elküldött színesceruzákat a Prizeetől NEM KAPTAM MEG! UUUUUUUUtálom a magyar postát!!!!
Azt hiszem törölni fogom mérgemben az összes regimet, ezért kár időt ölnöm bele.
Hát ha arra gondolsz, amire én, akkor ha jobban megnézed, az nem megy sehova. És csak az ilyen ütközésből marad hátra, szóval inkább bug, mint titkos valami

Lenne 1 kérdésem.
A fast and furax játéknál mész néha 1 csilag van a montitoron... ijen fény törés,nem mindig csak nagyon ritkán
Nem lehet hogy az vmi titkos biz basz jele lenne?
Válaszokat köszönöm!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások