Aki gondolja, nézzen be hozzám a TeszVeszre! A nevem ott is Livus76.
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid
=13081430
Na kiderült, hogy nem kell neki a labda, mert a gyereke licitált rá, de ő már korábban licitált egy másikra. Hát mondhatom rohadtul örülök neki.

" alt="

">
Miért licitálnak az emberek felelőtlenül!?
tesz-veszen szilvi777 név alatt vannak az aukcióim.

" alt="

">
villám
köszi a segítséget

" alt="

">
most már értem, de nem tudom, hogy lehet ez
írjál neki, kérdezz rá mikor utal,s ha erre sem érkezik válasz, vagy utalás, akkor a határidő elteltével küldj fizetési emlékeztetőt, s hátha erre lép valamit
Ja az 1500 Ft az eladtam részhez van írva.
De amikor vevőként nézel meg egy terméket, a lap alján ott van, hogy kik licitáltak és mennyiért, na ott van 1600 Ft írva. Lehet, hogy így se voltam érthető, de máshogy nemtom leírni

" alt="

">
Sziasztok!
Napokon belül lejárnak a termékeim,nézzetek be átha megtetszik valami.Mindent 1Ft-ról indítottam.
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid
=10518260
villám
köszi a segítséget.
A vevő adatai megvannak, muszály neki írni, mert a bankszámlaszámot nem tudja, azt nem írtam ki az oldalra. 21-én nyerte meg a licitet. Lehet, hogy még ez nem nagy idő, csak a másik két emberke, egyből írt nekem. Ő meg még a levelemre se reagál, ma írtam neki mégegyet.
cappucci
az eladtam résznél van olyan, hogy: A vevő adatainak lekérése, odakattintva megtudod a postázáshoz szükséges címet (persze újra kéri a belépést)
mikor írtál neki, illetve mikor adtad el? nem biztos hogy fog válaszolni, ha minden adatot megadtál, ami szükséges az utaláshoz, lehet csak utalni fog
nekem is volt többször pl rá, nem írt, csak utalt (persze, ha már régebb nyerte meg, akkor ott más a bibi)
ezt az 1500 Ft, illetve 1600 Ft-os dolgot nem értem, így eben passz, nem tudok válaszolni
Lenne egy kérdésem. Licitáltak egy labdára nálam, de nem írja ki az eladtam résznél, hogy ki nyerte. Persze az emailben megküldte a tesz-vesz a nevet címet, mailt. Írtam is neki de semmi válasz. Ilyenkor mi van. Ráadásul ha megnézem az eladtam részt, ott 1500 Ft-ot ír, de ha a terméknél nézem, ott alul,ott 1600 Ft van írva. szóval most nem tudom, hogy mit csináljak. Visszalépni nem lehet a licitből, akkor végülis ő nyerte meg, csak cseszik válaszolni, vagy hogy van ez? Köszi a válaszokat.

" alt="

">
cappucci82
ismételten lejárnak az aukcióim.

" alt="

">
köszi a válaszokat

" alt="

"> ezek szerint sok oka lehet

" alt="

">
hát nekem meg így úszott el a vevőm, egy valaki több terméket akart megvenni, licitált, s aztán mire lejárt volna a licit kizárták,s így nem lett vevőm

" alt="

">
neki sem volt negája, s több 100 pozitív értékelés állt mögötte
dika77: keresés és a felhasználó keresése fülre klikk
tényleg sokat felfüggesztettek, igy nyertem meg aukciót a multkor..
meg is lepődtem..
Hogy tudom megnézni a tesz- veszen egy emberke termékeit?
Hová kell beütni a nevet? Kérlek segítsetek.
Nórika, mostanában sok sokpontos eladót kivágtak a Teszvesztől,
pl. sokan más oldalhoz igazoltak át, s elkezdték értesíteni vevőiket körlevélben, hogy ezután hol árulnak, s ha egy ilyen levél eljutott valamelyik adminhoz, akkor ....
ezeket a Zsibvásáron olvastam
ha vkinek 0 negatívja van, miért lehet felfüggesztve a teszveszen? Nem fizetett jutalékot, vagy...?
Napi Ászban megjelent Poirott DVD-ket keresek vagy cserelnek részeket. Amiket keresek: Napi Ász Poirott 2,8,10,11,12,15,21,35, megévő észeket cserélném, vagy más Napi Ászra cserélném esetleg megvenném reális áron.
Sziasztok!
A vaterán janyikne néven nagyon sok termékem van fent.
Mindennek! lejjebb vittem az árát érdemes megnézni őket. Sok új terméket raktam fel, és folyamatosan töltöm fel az újakat. Teljesen új, szép, minőségi gyermek és felnőtt ruhák is vannak 200 ft. ért is.
Ajánlatokat is várok bármelyik termékemre. A kérdezzen az eladótól linken.
Csere is, illetve utalvány ( bármilyen ) is érdekel.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások