Ilyet sem tapasztaltam még! Vásároltam a DM-ben a ma este két Dove terméket. Itthon töltöm fel - illetve tölteném: piros alapon figyelmeztetés, hogy ezt a kódot már feltöltötték. "Csak" vásárlás pontos időpontja, NAV kód, AP kód kellett... _ ja és a nyugta természetesen a kezemben és nem készült fénykép róla.
Írtam nekik, kíváncsi vagyok a válaszra és a reakcióidőre, mivel vészesen közelít a határidő. Ti tapasztaltatok már ilyet?
Szomorúan jegyzem meg ("Negatív tapasztalat"), hogy nincs "teccik---nemteccik" értékelő/vélemény-nyilvánító felület a hozzászólások alatt.
Talán nem csak én hiányolom.
Kocka hasad van?

" alt="

">
:

" alt="

"> edzek én szalag nélkül is

" alt="

"> ennyi pénzt nem adok érte !
A 3ezerért terméke(ke)t kapsz, amit felhasználsz.
1.
Jó a 3ezer, mert így kevesebb a beküldött kósza blokk.
2.
Nyerni 250ezret lehet v okosórát, az edzőszalag a vigaszdíj.
(Egy átlagos edzőszalag 4-8 ezer Ft.)

" alt="

"> Nívea terméket használhatod

" alt="

"> /nyeremény az is már

" alt="

">
Rossmann-Nivea “csak” hRom ezerert kell vasarolni es edzoszllag nyerheto Na vegre! Vagymeg se?):
Kométa most értesített, hogy nyertem heti nyereményt.
A baj az, hogy én csak a Lidl.ben játszó blokkokkal jatszom. De a Tesconál sorsolták ki a nevem.... felhívtam őket. Utána néznek....
A rendszer szerint is jó helyre töltöttem
Na gyerééékek! Tiszteletben tartom mindenki véleményét,ízlésvilágát, DE ma arra jártam és megnéztem a MOL os Alfa Romeós cuccokat. SILány vackok!!! Komolyan -azért legyen már egy határ!
Eredménycentrikus vagyok.
Ha működik a dolog és jönnek az eredmények, akkor csinálom.
De már évek óta semmi. Pedig küldözgettem játékonkènt 8-10 páHázatokat, különböző stílusban.
Enerdzsi drinket ráadásul nem is iszom, passzolgatom el jóárasítva a kollégáknak, amivel bukom a bótot.
Mondja ezt vki, akinek a szövege már többször is nyert (saját v barát nevében),
Én feladtam a Monstert... Esélytelen.
Azért megnézném a "Panel" munkáját.
Minden páHázatot elolvasnak vajon (vagy margarinon)?
Ténylegesen mi alapján döntenek? Mi az, ami teczik nekik?
Kik a "Panel" tagjai? Milyen arcok?
Pedig milyen jó lett volna, ha találkozunk Lalival, a fiam Alonso pólóban én meg Verstappenesben...
Keredett volna HAM szeme.
Amaguska (Nestlé + Decathlon):
Szerintem ha van printscreen-etek, nyugodtan írjatok a szervezőknek, és csatoljátok a képet. Ha "normálisak", nem azt fogják mondani, hogy valami informatikai hiba miatt került tévesen kisorsolásra a férjed.
Amúgy ahogy nézegettem, van olyan nap, ahol a hivatalos nyerteslistán is több név szerepel (ugye naponta elvileg csak 1 utalványt sorsoltak), szóval simán lehet, hogy mások is hasonló cipőben járnak, mint Ti, és tényleg megbolondult a sorsolást bonyolító számítógép, többször is kiküldve a valóságban csak 1 db napi nyereményt...
A fene tudja a Monsternál mi a cél, de sokak számára megnyugvást jelenthet, aki már nyert náluk, még nyerhet...
Taylor Renáta instan. Tény igazatok van de akinek nincs ilyen "élménye" az ne is jelentkezzen ilyen játékra? Mert én azt hittem itt az a cél hogy olyan emberek nyerjenek akiknek nem adatik meg az ilyen élmény soha az életben pl
Terpii
Honnan tudod róla az infókat ? Eléggé "tucat" neve van ..
De én is azt gondolom, ha igazad van, akkor az élményeiből biztosan tud olyan sztorit kanyarítani, ami elég érdekes lehet....
Talán épp ezért tudott vmi nagyon ütőset írni.
Számomra érdekes hogy a Monster fődíjat pont olyan hölgy nyerte aki kb mindig kint van forma egyes futamon több külföldi futamon is és már nem egyszer találkozott Hamiltonnal.
Nescafe Decathlon utalvány
Férjem meg a játék elején kipörgetett egy Decathlon 10e Ft nyereményt, nem jött meg róla a nyereményértesítő, de le is fényképezte a pörgetést. Már éppen írni akart nekik, amikor megjött az emlékeztető az adategyeztetésről, ebben persze nem szerepel a nyeremény. Feltoltotte a blokkot, megadta a kézbesítési címet, majd semmi. Ra is kérdezett, h minden rendben van-e. Először azt mondtak h igen, a 2. Kérdésnél meg kitaláltak, hogy csak egy kukta 20%os utalványt nyert. Más is járt így?
még 20% kedvezménnyel is drága
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások