Megint megpróbáltam.
Átment?Lehet,hogy a levelezőm bolondult meg.
Evimamzi! Abszolút nincs tele az email fiókom! Nem tudom miért nem tudod átküldeni!

Nicika!
Nem megy át a kép!
Nincs tele a postafiokod?
Dobj légyszi egy képet és írd meg összesen mennyi cserét kérsz érte?
Nekem van 4darabos képes sportban megjelent mez alaku hűtőmágnesem.
Cserébe darabjáért 3 pöttyöst vagy másik mágnest szeretnék.
Sziasztok!
Van 7 db Fővárosi Gázművek-es lap hűtőmágnesem. ( még ki sem bontottam őket a csomagolásból )
Méretük eléggé nagy: 10 * 12 cm
A belső részét ki lehet szedni ( 7 * 8,5 cm ), ezen van a gázművek-es minta.
A külső része egy keret marad, amelybe pl. fényképet lehet tenni, és ezzel együtt a hűtőre rakni.
Sötétkék színűek. Képet tudok küldeni.
Cserébe szeretnék Danone fedőfóliákat vagy Szentkirályi címkéket! Várom az ajánlatokat

Van Neckermannos és Lastminute.hu-s mágnesem! Pöttyöst szeretnék érte.
Medve jegyzettömbbel, Gesztenye Marcis, Tescos jegyzetes, Pepsi macis
mágnesem is van persze, de a föntiek frissek

Képes sportban megjelenz mez alaku hűtőmágnest elcserélném más mágnesre vagy pöttyös csomira./ 4 féle/
szabcsina én írtam Neked részemről rendben a kitkat és a pöttyös de se kép se hang. Küldj egy címet ha még aktuális....
Szerencsesütis florás mágneseket keresek. Sokmindenem van cserére.
Vagyis 5 perccel azután írtam miután ide beírtad.
Marcsi: én is írtam, de képet nem kaptam.
Marcsi
írtam

Sziasztok !
Nagyon sokan írtatok a vilmosos mágnesre . Az első három jelentkezőnek küldtem róla képet . Övék az elsőbbség , ha lehet én is pöttyös csomagolást kérnék . Írjatok ,ha nektem megfelel , ha nem akkor tovább hírdetem . 5 db van azt hiszem ,és öt embernek szeretnék vele örömet szerezni . ( volt aki több darabot szeretne ). Küldök képet szívesen .
Marcsi
Az újfajta Szerencsejáték Rt-s lehet, amelyiken van 2 rugószáron 2 db négylevelű lóhere, és a bal sarkában felirat, hogy Játék

Van: KitKates, Nők Lapja Konyhás, SZDSZ-es és Lufthansa-s hűtőmágnes!
15 db óriás pöttyöst kérnék darabjáért!
Pl. ha valakinek 3 db kellene, akkor azt 35 db óriás csomiért odaadom!!!
2 fajta posta csomagos mágnesemet,és kinder paradiso mágneseimet más hűtőmágnesre cserélném.Képet tudok küldeni
bertollis hütőmágnes(bontatlan) cserére vár,
írd meg mit adnál.(mágnes nem érdekel)
Van pár bontalan csomagos Vilmoskörte hűtőmágnesem . (vilmoskörte üveg alakja van ) . Mit adnál érte cserébe ?
Marcsi
Van mágnes cserére:
Coca cola hűtőmágnes, Coop új hűtőmágnes új márkanevekkel, Verdák hűtőmágnesek többféle (nem parmalatos), Katica hűtőmágnes(claritin), Szerencsejáték 50. éves hűtőmágnes, Berényi Zsuzsa hűtőmágnes Barátok közt, Don Pepe hűtőmágnes, áramvonal mágnes, Micimackós mágnesek, Malacka lepkét kerget hűtőmágnes, Malacka lepkét kerget hűtőmágnes, Malacka virágcsokra hűtőmágnes, Bombi hűtőmágnes, Danonino A, Bbetű hűtőmágnes-régi széria, Merry Christmas hűtőmágnes, Budapest Bank hűtőmágnes, Koleszterin hűtőmágnes, Trilak hűtőmágnes, Erste hitelcentrum hűtőmágnes új, Foszfátkötő hűtőmágnes, Budapest Bank hűtőmágnes új, Pickwick hűtőmágnes, szerelmes pár hűtőmágnes
Fornetti sarkot vagy ezüst/kék kártyát szertnék cserébe!!
Egy barátnőm készlete, tudok fotót küldeni!!
Köszi: Réka
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások