Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 166 / 892 oldal |
Van itt a fórumon közöttünk vállalkozó festő?Ha igen, írj légyszi!Köszi
Keresek olyan pesti fórumost, aki sűrűn jár a Mammut 1-be. Segítséget szeretnék kérni, kérem írjon privibe. Köszönöm!
Köszönöm sada!
Nem tudom,csak azért írtam hátha van valaki köztünk aki töltött már fel.
Nem tudom,csak azért írtam hátha van valaki köztünk aki töltött már fel.
Nem lehet, hogy okulva a korábbi játékokból, késleltetve kerülnek fel a képek, csak azok, amik "képeryő képesek"?
Egy kis segítséget kérnék,a spár feltöltős játékkal kapcsolatban. Letöltöttem az alkalmazást, receptet választottam,fényképeztem elküldtem,és utána megit azt írja mit kell tennem ha nyerni akarok,és nem látom feltöltve a képem.Mit nem csináltam jól? Köszi ha segítesz.
Kinga, egyszer voltam ilyenen. Autó ügy volt, szerencsére nem voltam benne érintett, csak a szomszédét árverezték, és átmentem mert érdekelt. Nem akarlak elkeseríteni, de " hiénáké" lesz. Akik ilyennel foglalkoznak alapból tudnak az árverésekről. Itt is így volt. Utána beszélgettünk eggyel. Többnyire előre eldől kié lesz a szajré. Összejátszanak, azért, hogy minél lejjebb menjenek az árral.
25kinga25
http://www.infoarveres.com/index.php?t=tartalom&i
d=hogyanzajlikegyarveres
http://www.infoarveres.com/index.php?t=tartalom&i
d=hogyanzajlikegyarveres
Coop milyen számról telózott? Van 2 nemf. hívásom a játszós telómon...
Köszönöm, hogy segítettetek! :-) Nagyon jólesett!
mi vevők lennénk.
Sajna azt nem tudom,nem voltam még érintett egyik oldalról sem.Adós oldalról nyilván nem is szeretnék,de vevőként jó üzlet lehet,ha volna az embernek annyi pénze.Szerintem kérdezd meg az önkormányzattól!
köszi , és azt tudod esetleg ez hogy működik?
Nálunk például ki van írva az önkormányzati hirdetőtáblára,illetve a helyi újságba minden ilyen infó.
Valaki segítsen! ha árvereznek egy házat banki hitel miatt. azt ki árverezni? Hol lehetne érdeklődni?
Most, ki, merre hová? A technikával, lassan haladok, letöltöm, a spar aplikációját, utána feltöltök receptet, és akkor mi lesz? Hova töltöm, a telefonomra?
Sziasztok! Foglalkozik valaki cafeteriával (étkezési jegyek egyéb juttatások a dolgozóknak, változások 2012-ben) valamilyen cégnél? Szeretnék néhány dolgot megkérdezni. SOS. Köszönöm!
Miskolci segítségét kérném!A Szent István utca 2.szám hol van,mihez van közel?Köszi!
Susa
Nem kaptam meg, de írtam neked, hogy a gmailes címemre írj légy szíves!
Kérlek oda ismét küld el, én is küldök Neked
" alt="
">
Nem kaptam meg, de írtam neked, hogy a gmailes címemre írj légy szíves!
Kérlek oda ismét küld el, én is küldök Neked
" alt="
">Moncsi2
A Malév járatain lehet. Amennyiben az adott méretek és a papírok rendben vannak és még nem kaptál segítséget írj!
www.malev.com/travelinformation/baggage-informati
on/animal-transportation
A Malév járatain lehet. Amennyiben az adott méretek és a papírok rendben vannak és még nem kaptál segítséget írj!
www.malev.com/travelinformation/baggage-informati
on/animal-transportation
Sajnos a fapados is csak vakvezető kutyát enged!