Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 166 / 232 oldal |
nézzétek a szgép saját és a honlap óráját.amelyik előbb vált, ahhoz igazodjatok.nekem így sikerült nyerni ma.amúgy elég gagyi játékok voltak eddig ebben az évben.mindegyiknek van valami szépséghibája.kitartás és sok szerencsét mindenkinek!
ügyes gratula
9:6
de egyáltalán akkor kell figyelni a számlálókat vagy nem, mert a nő nem azt mondta hogy egyáltalán nem azt kell figyelni, hanem a belső szerver órája szerint megy minden.
nem jött be, próbáltam az előző utalányhoz mérni az 1 percet, és akkor küldtem el.
de csak 1,5 percre rá vette le a köv. utalványt
hát, így jártam
de csak 1,5 percre rá vette le a köv. utalványt
hát, így jártam
Szerintem mostmár ki kell fogni amikor kevesen játszanak,máskülönben esély=0
Háát és sajna nem tudok tippeket adni mert már beküldtem lassan mindenhogy, ahogy csak lehetett és egyse nyert! Sok sikert!!
sziasztok, nekem van egy kódom. mondjátok meg, mikor küldjem, kb. 3/4-ig leszek, aztán etetnem kell a picit.
j=h
tjiefman! és pontosan mikor ha lehetne tudni. Figyelted az oldalon a számlákókat? Ha igen akkor ahhoz képest hogy küldtedbe???
Gondolom szerencséd volt és nem játszott senki 

Nekem most három összejött 5-ből
Különböző időbe küldtem el
Különböző időbe küldtem el
laszlo0515: az nem jó, minden másodpercben kellene kódot küldeni, és még így sem 100% hogy bárki is első lesz a nyerő másodpercben. Ha már összejönne 10-12 ember, akkor csak 5-6 kód esne egy emberre, ezt meg lehetne szervezni.
Valahogy kikéne találni a szerver belső óráját hogy hogy megy. Mert már ma is beküldtem 3at és semmi! Mi lenne ha úgy csinálnánk, hogy a pontos időt használva 10 mp-enként bekülünk kódokat, és akkor talán kilehetne találni, csak ehhez több ember kéne!! 

Nyert már úgy valaki, hogy a pontos időt használta és percváltáskor küldte el?
ninike egyáltalán nem volt könnyű nyerni, én pl egyszer sem nyertem amit vásárolni tudtam ahoz segítség útján jutottam, más küldte be az én számomra, és kb. 50 db bekültem és semmi, és attól mert ha valakinek elmondod nem biztos, hogy játszani fog. Ezzel az erővel megszüntethetnénk a nyertesek topikot.
Ma nem játszottam,ma elköltöttük az eddigit,bevásároltunk,férfidolgok elég jók voltak,nőiek szinte semmi.2 kódomat visszadobta a rendszer,hogy ezt már levásárolták,gondolom akkor ketten kaphattuk ugyanazt a kódot.Még majd megyünk mert apu telefonján is van pár sms.Amúgy a csokik a CBA-ban megint akciósak,így bevásároltam reggel.
mai eredmény: 5:0
kár, hogy nem múlt héten játszottam
kár, hogy nem múlt héten játszottam
de ninike ennek a forumnak PONT AZ a lenyege, h egymast segitsuk, nem azt h jomagyar modjara beleburkolozzunk a nyeremenyek kodjebe. engem is irigyelnek ha nyerek, en is irigyelem azt aki nyer. de tudom, mert en is ezt mondom masoknak, h aki nem jatszik nem nyer, aki jatszik, annak neha neha csurran cseppen.
szal nem hiszem h a forumozok baxtak volna el...
szal nem hiszem h a forumozok baxtak volna el...
Bocs mindenkitől, de ezt a jó szériát a fórunosok szúrták el és nem az óra van megbuherálva. Azzal, hogy folyamatosan a sikereiteket írtátok be ezzel arra ösztönöztétek azokat az embereket akik csak rendszeres olvasói az oldalnak/ de sohasem írnak/ hogy minnél nagyobb elánnal próbálkozzanak. Gondoljatok bele ha minden ember csak két másiknak montdta el, hogy milyen könnyű nyerni akkor már hányan próbálkoznak..
Nem kellene túlságosan részletezni hogy miből mennyit nyer valaki..
Sajna nagyon sok az irigy és rossz akaró akinek böki a szemét mások nyereménye. Én lassan ott tartok , hogy saját környezetemben sem mondom el mindenkinek a nyererményeimet pedig lenne mit. Talán még a fórumon is sokaknak leesne az álla . bocs mindenkitől a hosszú litániám miatt
Nem kellene túlságosan részletezni hogy miből mennyit nyer valaki..
Sajna nagyon sok az irigy és rossz akaró akinek böki a szemét mások nyereménye. Én lassan ott tartok , hogy saját környezetemben sem mondom el mindenkinek a nyererményeimet pedig lenne mit. Talán még a fórumon is sokaknak leesne az álla . bocs mindenkitől a hosszú litániám miatt