Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 166 / 284 oldal |
Olvass vissza, nem neked szólt.
vaz93
Dehogy is. Lejjebb volt szó gyerekekről.
Dehogy is. Lejjebb volt szó gyerekekről.
Nem vagyok gyerek ha nekem írtad!Már 17 vagyok!
Nem illik gyerekeket belekeverni a felnőttek mocskába, szerintem. Itt meg már ki is borult a moslék.
Köszi! Hogyha neten küldöm be a kódot akkor ugyan olyan esélyem van nyerni minta az sms-en ???
Szia!
Még májusban elég hamar, volt hogy aznap.
Most nem lehet tudni...
Még májusban elég hamar, volt hogy aznap.
Most nem lehet tudni...
Én ma 3 kódot küldtem be 1egyet smsen,2 neten remélem sikerül nyerni egy telót! KB MIKOR ÉRTESÍTENEK RÓLA HOGY TE NYERTÉL????
Viki!
Nem jó kifogás! Amit én nyertem azt is az én férjem nyúlta le. Vagyis le fogja...
Nem jó kifogás! Amit én nyertem azt is az én férjem nyúlta le. Vagyis le fogja...
Paint: mondd azt Neki hogy ez igazából úgyis egy női telefon.
A színei alapján is. 
A színei alapján is. 
Én is ismerek olyanokat, akik ismerték a módszert, és örültek az igy nyert 1 telefonjuknak, nem törekedtek többre, és most igy nem fogják megkapni, és van még pár emberre tippem, akik igy nyerhették a telefonjukat, egyet, kettőt, nem többet, és megálltak, és örültek, és most nem kapják meg... Őket sajnálom

No most megyek....
Hát ez az. Én nem is foglalkoztam, és nem is fogok szavazásos játékokkal. Egyszer volt, hogy beneveztem egy hajszépségversenyre aztán olyan vezetett akinek nem is volt haja.
Gondoltam nem fogom magam fárasztani, meg másokat sem nem csinálok magamnak 200 email címet, hogy szavazhassak magamra napi egyszer.
De telko ha itt vagy örűlsz? Te nagyon szeretted nézni a gyermekeid arcát, amikor megkaptad a dvd-t. Tudod én nem szeretném látni barátom csalódott arcát, hogy mégsem lesz ilyen szupi telója. Ezért ezért vmit ki kell találnom.....lehet azt, hogy beküldök kupakot.
Csak van egy érzésem a "taktikázó" telefonszámokból, már direkt nem fognak sorsolni.
" alt="
">
Gondoltam nem fogom magam fárasztani, meg másokat sem nem csinálok magamnak 200 email címet, hogy szavazhassak magamra napi egyszer.
De telko ha itt vagy örűlsz? Te nagyon szeretted nézni a gyermekeid arcát, amikor megkaptad a dvd-t. Tudod én nem szeretném látni barátom csalódott arcát, hogy mégsem lesz ilyen szupi telója. Ezért ezért vmit ki kell találnom.....lehet azt, hogy beküldök kupakot.
Csak van egy érzésem a "taktikázó" telefonszámokból, már direkt nem fognak sorsolni.
" alt="
">Paint!
Erre a szavazásos dologba pont beletrafáltál
A Fanta szavazós játék első hetén telko nyert, és cseppet sem tisztán. Folyamatosan leszavazta az előtte, mögötte lévő képeket, és erre biztatott itt mindenkit a fórumon. Hogy ez igy működik, csak igy lehet nyerni. Meg is nyerte! Hiába irtam pl. akkor, hogy ez nem egy tisztességes dolog, de akkor ez nem számitott. Nem úgy mint itt a pepsinél! Mert itt fájt neki, hogy mások nyernek ő pedig nem... muszáj volt felnyomni a nyerőket a pepsinek...
Furcsa egy gondolkodásmód!
Erre a szavazásos dologba pont beletrafáltál
A Fanta szavazós játék első hetén telko nyert, és cseppet sem tisztán. Folyamatosan leszavazta az előtte, mögötte lévő képeket, és erre biztatott itt mindenkit a fórumon. Hogy ez igy működik, csak igy lehet nyerni. Meg is nyerte! Hiába irtam pl. akkor, hogy ez nem egy tisztességes dolog, de akkor ez nem számitott. Nem úgy mint itt a pepsinél! Mert itt fájt neki, hogy mások nyernek ő pedig nem... muszáj volt felnyomni a nyerőket a pepsinek...
Furcsa egy gondolkodásmód!
Akkor Ritta mi, illetve ki fájt? A 10 db telósok? Most meg jó mert egy ember 10 telóját szétszórják 10 felé, és annak a játékosnak is aki bement a sűrűbe, és azt mondta ha csak így lehet nyerni akkor nosza.
Annyi bundát nem láttam még soha, amennyi itt megy, ment egyes játékoknál, és tudtam nyertek is vele,szavazásos...stb.... és kussoltam semmi közöm hozzá.
Most ez így jó? Tegye fel a mellső lábát akinek jó.....
Annyi bundát nem láttam még soha, amennyi itt megy, ment egyes játékoknál, és tudtam nyertek is vele,szavazásos...stb.... és kussoltam semmi közöm hozzá.
Most ez így jó? Tegye fel a mellső lábát akinek jó.....
No, paint, azt hiszem, örülhetsz! A Te telefonjaid nem fájtak senkinek! Legalább ennek örülhetsz, ha a telefonjaidnak nem is! 

Paint, a te telód nem fájt senkinek eddig se. Whiskis persze hogy bement a bankba, és kirabolta, utána meg megbánta, taktikázott mint itt jónéhányan, mint tudjuk.
Akkor 1 "becsületes kódköldés"
1 tartalék, akkor a statisztika áll egyenlőre pótnyertesek eddig csak 1 telót nyertek. Vagy nem?
Tegye fel a mellső lábát aki nyert többször pótnyertesként. ( csak viccőtem...mellső láb)
1 tartalék, akkor a statisztika áll egyenlőre pótnyertesek eddig csak 1 telót nyertek. Vagy nem?
Tegye fel a mellső lábát aki nyert többször pótnyertesként. ( csak viccőtem...mellső láb)

1+1
2-szer voltál tartaléknyertes?
Paint: nekem nem fájt.