Tényleg baba-főnyeremény topic lettünk. Valóban nem számít más, csak ők.
Tiszta ideg vagyok, mert a pici lázas. Az előbb jöttünk meg doktor nénitől - csak mi miattunk kinyitotta a rendelőjét, kapott antibiotikumot, most alszik, én meg izgulok, hogy minél előbb túl legyen rajta.
Csatlakozom, különösen az utolsó mondathoz.
A férjem most vitte el itthonról a két kisebbet a nagyihoz, ritka pillanat, évente 1-2 ilyen szabadnapom van, végre nyugodtan tudok takarítani, füvet nyírni. Mert igaz, hogy a legszebb dolog anyának lenni, de egy-egy ilyen nap sem hátrány

. Bár már kezdenek hiányozni...
Látom átalakítottam a topicot Babás nfőnyeremény topicca
Dundibongo az én kisfiam is úgy fogant, hogy elvileg abban a hónapban nem volt peteérésem
Judit szerintem az ilyen dolgok jobban összehozzák az embert. Legalább is nálunk így volt.
A legszebb dolog a földön anyának lenni!! Ennél nagyobb főnyeremény nem létezik!
Paintuci
Mert audusztustól nőgyógyászati problémáim voltak, szeptemberben kizárta a terhességet az orvos és azt mondta, ha 1 hónap múlva is gondjaim vannak menjek vissza és kapok hormon kezelést.
1 hónap múlva vissza mentem, másik orvoshoz aki menotesztre küldött, majd uh-ra, és közölték, hogy 16-17 hetes terhes vagyok.............
se köpni se nyelni nem tudtam hirtelen. Pár hét múlva kiderült, hogy gond van a gyerekkel, így korházba kellett feküdnöm- sote I - mert nem tudták életképes lesz-e a gyerek ha megszületik. 37 hétre született a fiam.
Dundibongo nem értem, szülés előtt 5 perccel mondták terhes vagy?

Pontzosan. ha sírt az volt a bajom, ha nem az. Ha aludt az, ha nem akkor meg az.
szóval, sosem egyszerű, lényeg, hogy vannak!!!
igen, meg miért sír, csak nincs vmi baj?; beteg?; fáj valamilye?

Ja, igen! De akkor meg azon idegeskedtünk, hogy eleget evett-e.
Én arra az időre gondoltam, mikor 4 óránként eszik, közben alszik

Dudibongo!
Nálunk a kicsi még csak 13 hós, de úgy szétpakol, hogy csak na..
Imádom őket!
Marcsi
Addig jó, amíg nem érted!
Az enyémek sokszor olyanokat mondanak, hogy nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek

Paintuci ,nem volt !
Dundubogyó : Már most sem tudok leülni a géphez napközben
koszt most is csinálnak
és szerintem vissza is beszélnek,,csak még nem értem meg

))))))
Ma egész nap a Pöttyösbabzsákon viháncoltak , pedig nekik is van kicsiben.
ez annyira szomorú
én meg, hogy sírtam, mikor metudtam, hogy terhes vagyok, bár igaz engem sokkolt, hogy "szülés elött 5 perccel" nyögte be a 3.-ik orvos, hogy terhes vagyok................

De ez nem is ebbe a topicba tartozik.
Hiszen a Főnyereményeinkről írunk!
Nálunk nem volt. Csak reménykedés, majd lelombozódás. Aztán újra..
Majd volt olyan periódus, amikor már nem is hittünk benne, hogy sikerülhet..ismét remény, orovs, másik orvos, majd AZ ORVOS!!!
Én azért visszasírom azt az időt, mikor még picik voltak, 3 okból.
1. nem csináltak koszt és rendetlenséget.
2. nem beszéltek vissza
3. nem zavartak el a szgép elől

...és ilyenkor a párkapcsolatban nincs újjal mutogatás? Speckó évekig...
Hogy ki a hibás...

) Judit egyx mi is sorra kerülünk a nyereményeknél is

Ha erre gondolok nem is érdekel
a Coccolino 20:0
Adidas 12:0
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások