Akik még nem nyertek....., azoknak (is ) ajánlom a BTM Aquincumi Múzeum kiállítását (Bp. 1031. Szentendrei út 135 ) gyönyörű Fortuna szobor található, lehet hozzá imádkozni, hátha meghallgat!
Tényleg baba-főnyeremény topic lettünk. Valóban nem számít más, csak ők.
Tiszta ideg vagyok, mert a pici lázas. Az előbb jöttünk meg doktor nénitől - csak mi miattunk kinyitotta a rendelőjét, kapott antibiotikumot, most alszik, én meg izgulok, hogy minél előbb túl legyen rajta.
Csatlakozom, különösen az utolsó mondathoz.
A férjem most vitte el itthonról a két kisebbet a nagyihoz, ritka pillanat, évente 1-2 ilyen szabadnapom van, végre nyugodtan tudok takarítani, füvet nyírni. Mert igaz, hogy a legszebb dolog anyának lenni, de egy-egy ilyen nap sem hátrány . Bár már kezdenek hiányozni...
Mert audusztustól nőgyógyászati problémáim voltak, szeptemberben kizárta a terhességet az orvos és azt mondta, ha 1 hónap múlva is gondjaim vannak menjek vissza és kapok hormon kezelést.
1 hónap múlva vissza mentem, másik orvoshoz aki menotesztre küldött, majd uh-ra, és közölték, hogy 16-17 hetes terhes vagyok.............
se köpni se nyelni nem tudtam hirtelen. Pár hét múlva kiderült, hogy gond van a gyerekkel, így korházba kellett feküdnöm- sote I - mert nem tudták életképes lesz-e a gyerek ha megszületik. 37 hétre született a fiam.
Paintuci ,nem volt ! Dundubogyó : Már most sem tudok leülni a géphez napközben
koszt most is csinálnak és szerintem vissza is beszélnek,,csak még nem értem meg ))))))
Ma egész nap a Pöttyösbabzsákon viháncoltak , pedig nekik is van kicsiben.
én meg, hogy sírtam, mikor metudtam, hogy terhes vagyok, bár igaz engem sokkolt, hogy "szülés elött 5 perccel" nyögte be a 3.-ik orvos, hogy terhes vagyok................