Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 166 / 182 oldal |
Amúgy Délink hiába kérkedik, így is elronotta a wellnesst!
azaz javítottam:-)
ma nem tudok írni az az igazság
ma nem tudok írni az az igazság

De ám én rontottam el a wellnesst és magamat javítottem 

Na,ugye mondtam én,hogy rámfér már egy kis wellness...
Bocsi az elírásért. ( na,most hogy magyarázzam meg,hogy le tudom írni...:/)Megvan!
wellness wellness wellness wellness welness...
Bocsi az elírásért. ( na,most hogy magyarázzam meg,hogy le tudom írni...:/)Megvan!
wellness wellness wellness wellness welness...
A polár takaró, melyik cég felajánlása?
Wodehouse
Köszi, megnézem
Köszi, megnézem
és a wellens az = wellness :-)))
délink
Az az igazság, hogy a pasim nyert a danubiuson egy wellens hétvégét szoboszlóra és most voltunk 1hónapja kb:-)
Úgyhogy inkább most pénzé tehető dolgokat szeretnék, vagy hasznosat.
Hogyha esetleg még nem lesz meló 1-2hónapig, tudjam miből fizetni a hitelt és a rezsit:-)
Aza a baj az ilen utazásoknál, hogy kell költőpénz is hozzá, nekem meg az most nincs!
Jöhetnek a felajánlások a következő bankszámlaszámra: ....:-))))))))))))
Az az igazság, hogy a pasim nyert a danubiuson egy wellens hétvégét szoboszlóra és most voltunk 1hónapja kb:-)
Úgyhogy inkább most pénzé tehető dolgokat szeretnék, vagy hasznosat.
Hogyha esetleg még nem lesz meló 1-2hónapig, tudjam miből fizetni a hitelt és a rezsit:-)
Aza a baj az ilen utazásoknál, hogy kell költőpénz is hozzá, nekem meg az most nincs!
Jöhetnek a felajánlások a következő bankszámlaszámra: ....:-))))))))))))
Edebede! Van 1 jó ötletem,magadnak nyerj egy szupi kis wellness-t,légy egy kicsit önző! Én erre hajtok,2 kis gyerkőcöm van, asszem Boboország nevelőit lefárasztanák. Szóval szupi lenne!
Mindenkinek jó kapirgálást!
Mindenkinek jó kapirgálást!
edebede,
a Vigyori Help topikban meg tudod nézni, hogy kell smiley-t csinálni. Menj a legaljára, ott a lényeg.
a Vigyori Help topikban meg tudod nézni, hogy kell smiley-t csinálni. Menj a legaljára, ott a lényeg.
www.vandorfesto.com
Készít egy képet a művész, felrakja és aki a legtalálóbb címet küldi el neki, Övé a kép.
Havi játék!
Készít egy képet a művész, felrakja és aki a legtalálóbb címet küldi el neki, Övé a kép.
Havi játék!
Hol van festményes játék?
Beindultam, mert semmi pénzem, ajándékot meg illik adni a családnak. Úgyhogy éjjel nappal a gép előtt, úgyis ráérek, legalább ennyi haszna legyen az internetemnek.
Azzal a festményessel már vagy 1éve játszok és pont most sikerült! Hihetetlen:-))
Anyu kapja karácsonyra:-)
Azzal a festményessel már vagy 1éve játszok és pont most sikerült! Hihetetlen:-))
Anyu kapja karácsonyra:-)
Amúgy rájöttem! Majd hetedikén fogok nyerni,mert akkor van a szülinapom
És tizedikén,mert akkor meg a névnapom
Azt hiszem halálrakacagnám magam, ha tényleg így lenne...
És tizedikén,mert akkor meg a névnapom
Azt hiszem halálrakacagnám magam, ha tényleg így lenne...Igen,elég érthetetlen voltam. Ha vki nem érti,szóljon,megint próbálom. Ugye gyorsan megy így? Már csak az a kérdés,hogy siker lesz-e. Festményt is nyertél? Most olvastam. Te aztán rendezed a lakást rendesen! Gratula!
tudja vki hogy miért nem változik a smiley-m olyanná mint a tiétek?
Csak ez megy
Csak ez megy

bocs:
gyűlik:-)
gyűlik:-)
délink
első olvasásra teljes káosz a fejemben, de aztán újra és értem:-)
És tényleg! Még észre sem vettem hogy ilyenkor kettőt ad:-) Fura is volt hogy olyan hamar gyúlik:
)
első olvasásra teljes káosz a fejemben, de aztán újra és értem:-)
És tényleg! Még észre sem vettem hogy ilyenkor kettőt ad:-) Fura is volt hogy olyan hamar gyúlik:
)
Sziasztok!
Én csak kaparok és kaparok de még semmit sem nyertem.
Gratulálok a nyerteseknek!
Akik nem nyertek azoknak üzenem,hogy kaparjunk tovább hátha mi is nyerünk valamit
Sok szerencsét mindenkinek!
Én csak kaparok és kaparok de még semmit sem nyertem.
Gratulálok a nyerteseknek!
Akik nem nyertek azoknak üzenem,hogy kaparjunk tovább hátha mi is nyerünk valamit
Sok szerencsét mindenkinek!
Honnan tudom hány pontnál tartok? ...és emailben küldik a sorjegyet úgye?