Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 166 / 9365 oldal |
Miért, te próbáltad beváltani?
Tesco Mastercard 10 e Ft-os e-utalványt be tudta már váltani valaki?
A Sport szelet gyártása az első évtizedekben kézműves jelleggel, úgynevezett keretbe kenéssel zajlott: az elsimított, lehűtött lapokat csokoládéval vonták be, a darabolást húros vágóval végezték.
Tejszín fondant felhasználásával gyártották, vagyis tejzsiradékokkal tették lágyabbá az eredetileg ropogós, kemény alapfondant-t. A csokoládémassza kakaópor helyett magasabb kakaóvaj-tartalmú kakaópogácsából (pörkölt, hántolt kakaóbab-belső) készült.
Tejszín fondant felhasználásával gyártották, vagyis tejzsiradékokkal tették lágyabbá az eredetileg ropogós, kemény alapfondant-t. A csokoládémassza kakaópor helyett magasabb kakaóvaj-tartalmú kakaópogácsából (pörkölt, hántolt kakaóbab-belső) készült.
2013-ban 46 millió darabot adtak el belőle.
" alt="
">
Na, innen szép nyerni.
" alt="
">
" alt="
">
Na, innen szép nyerni.
" alt="
">2023-ban 2x is volt kódos játék, a 2024-es viszont tényleg blokkos volt, ez kevert meg.
anyoka
Egy rakás blokkot végig nyálazni nem ugyanaz, mint pár karton csokit újra kicsomagolni meg vissza.
Bár a fődíjért szívesen megtenném.
" alt="
">
Egy rakás blokkot végig nyálazni nem ugyanaz, mint pár karton csokit újra kicsomagolni meg vissza.
Bár a fődíjért szívesen megtenném.
" alt="
">Weber, visszavonom, igazad van...
Blokkot is elő kell keresni, szokszor nem 1-2 darabból álló kupacból...
Weber, ebben tévedsz! 2x volt játék...
Sada, te nem ?
Sada, te nem ?
De.
https://imprex.hu/sport-szelet-nyeremenyjatek-202
4-renovation-legyel-bajnok/
https://imprex.hu/sport-szelet-nyeremenyjatek-202
4-renovation-legyel-bajnok/
Nem.
Tavaly blokkos volt sada.
Ha megnyernéd az utazást Hawaiira, újra kicsomagolnád az összeset?
" alt="
">
" alt="
">
Azért kell, hogy egyetértsek, mert megszűntették a 25 grammos "hagyományos" kiszerelést.
(Akárki akármit mond, te teljesen más íze volt a 25 grammos szeletnek mint a teljesen mártott 30-asnak.)
De, a lényeg, hogy én abból szoktam venni a kódosat és valóban van, hogy hónapok múlva is volt belőle, én 1 darab tixo-val mindig vissza is "zártam" ha szétnyílott, de általában a zöld papírt a kóddal is vissza csúsztattam rá a beküldés után.
Abban is egyetértek, hogy evvel így kevesebb a macera nekik.
(Akárki akármit mond, te teljesen más íze volt a 25 grammos szeletnek mint a teljesen mártott 30-asnak.)
De, a lényeg, hogy én abból szoktam venni a kódosat és valóban van, hogy hónapok múlva is volt belőle, én 1 darab tixo-val mindig vissza is "zártam" ha szétnyílott, de általában a zöld papírt a kóddal is vissza csúsztattam rá a beküldés után.
Abban is egyetértek, hogy evvel így kevesebb a macera nekik.
Hogy-hogy változás?
A Sport szelettel sok játék szokott lenni, de a februári országos játék mindig is kódos volt: tavaly is, előtte is, 2012-ben is.
Forgalom? Így sokkal egyszerűbb. Nem kell blokkokkal szórakozni. Egyszerre megvehetsz akár egy v. több egész kartonnal is.
Tárolás? Csomagold fóliába és tedd a mélyhűtőbe.
A klasszikus, alufóliás-papíros csomagolás sajnos megszűnt.
Ott elég volt csak a papírt levenni róla.
A Sport szelettel sok játék szokott lenni, de a februári országos játék mindig is kódos volt: tavaly is, előtte is, 2012-ben is.
Forgalom? Így sokkal egyszerűbb. Nem kell blokkokkal szórakozni. Egyszerre megvehetsz akár egy v. több egész kartonnal is.
Tárolás? Csomagold fóliába és tedd a mélyhűtőbe.
A klasszikus, alufóliás-papíros csomagolás sajnos megszűnt.
Ott elég volt csak a papírt levenni róla.
Nem írom a negatívba, mert van akinek pozitív változás, de én nem örülök annak, hogy újra kódos a Sport szelet játék.
1 évben 1x van játék, eleszegetjük egész éven a csokit, még karácsonykor is volt a februári játékból, de nem volt gond, hiszen csomagolt. Lényegesen többet vásároltam így. Eláll. De csomagolás nélkül, vagy visszaragasztott csomagolásba már nem szívesen, sajnos nem olyan, mint bontatlanul. Arról nem beszélve, hogy hányszor volt elmosódva a kód.
És szerintem nagyobb forgalmat is generált a blokkos játék, de lehet pont ez volt a baj. Sokkal egyszerűbb számukra a menete annak, hogy valaki megveszi a csokit, beküldi a kódot és slussz, mint hogy ellenőrizgessék a blokkokat, meg pótnyerteseket értesítgessenek, stb.
Persze, tudom, lehetett így akár vásárlás nélkül is játszani, ha ügyes blokkgyűjtő voltál, de ismétlem, saját tapasztalat, sokkal többet vettem, mint amikor kódos volt.
1 évben 1x van játék, eleszegetjük egész éven a csokit, még karácsonykor is volt a februári játékból, de nem volt gond, hiszen csomagolt. Lényegesen többet vásároltam így. Eláll. De csomagolás nélkül, vagy visszaragasztott csomagolásba már nem szívesen, sajnos nem olyan, mint bontatlanul. Arról nem beszélve, hogy hányszor volt elmosódva a kód.
És szerintem nagyobb forgalmat is generált a blokkos játék, de lehet pont ez volt a baj. Sokkal egyszerűbb számukra a menete annak, hogy valaki megveszi a csokit, beküldi a kódot és slussz, mint hogy ellenőrizgessék a blokkokat, meg pótnyerteseket értesítgessenek, stb.
Persze, tudom, lehetett így akár vásárlás nélkül is játszani, ha ügyes blokkgyűjtő voltál, de ismétlem, saját tapasztalat, sokkal többet vettem, mint amikor kódos volt.
milán74
Gratulálok!
Gratulálok!
Az Orbiton mi nyertünk egy fődíjat már meg is kaptuk ami eladó.
projector és hangszóró
projector és hangszóró
"A főnyereményt a játék lezárultát követő 10 munkanapon belül sorsolják ki."
Vagyis már kisorsolták.
Valószínű az ellenőrzést követően írják ki a nyertest.
Vagyis már kisorsolták.
Valószínű az ellenőrzést követően írják ki a nyertest.
Tesco Mastercard, itt mikor sorsolják a fődíjat?
https://jatek.tesco.hu/mastercard#winners
https://jatek.tesco.hu/mastercard#winners