Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 166 / 1052 oldal |
A barátnőm is tegnap kapta meg a Garnier csomagot, amit 11. 22-én adtak fel. Tehát a 2 héttel ezelőtti zárásnál nyertem neki.
Na,mindegy,mindenesetre múlt hét szombaton kaptam elsőbbségiset.
Meg régebben is szoktam kapni szombaton is, simát is.
Csak pont most nem jött,amikor vártam, és fontos lett volna a pöttyös miatt.
Meg régebben is szoktam kapni szombaton is, simát is.
Csak pont most nem jött,amikor vártam, és fontos lett volna a pöttyös miatt.

Másként mondva:
Hivatalosan NINCS kézbesítés szombaton, csak akkor kapsz levelet, ha a postás be akarja hozni lemaradását.
Hivatalosan NINCS kézbesítés szombaton, csak akkor kapsz levelet, ha a postás be akarja hozni lemaradását.
A postafiókat szombaton is meg lehet nézni, de új leveleket szombaton már nem tesznek bele, csak az van ott, amit hétközben nem vittél el.
A leveles postásunk meg csinált már olyat, amikor dupla körzetet vitt, hogy csak a fontos cuccokat (ajánlott, utalvány, stb) vitte ki hétközben és szombaton hordta ki a dm leveleket.
A leveles postásunk meg csinált már olyat, amikor dupla körzetet vitt, hogy csak a fontos cuccokat (ajánlott, utalvány, stb) vitte ki hétközben és szombaton hordta ki a dm leveleket.
Minya!
Nem akarok vitatkozni,de van!
Ha, már kaptam szombaton is leveleket,nem is 1x,akkor szerintem van!
Nem akarok vitatkozni,de van!
Ha, már kaptam szombaton is leveleket,nem is 1x,akkor szerintem van!

Minya
Van, nekem pf-om van, és ha nagy ritkán szombaton is arra járok be vannak téve a levelek. Bár utalvány, vagy ajánlott még nem volt ott szombaton.
Ez a posta egyébként minden nap nyitva van. Vasárnap is ,de akkor csak fel lehet adni a levelet.
Van, nekem pf-om van, és ha nagy ritkán szombaton is arra járok be vannak téve a levelek. Bár utalvány, vagy ajánlott még nem volt ott szombaton.
Ez a posta egyébként minden nap nyitva van. Vasárnap is ,de akkor csak fel lehet adni a levelet.
Szerintem szombaton nincs kézbesítés.
Szoktam kapni leveleket,szombaton is,elsőbbségit meg pláne!
Csak most vmi gubanc lehet megint náluk a héten nem álltak a helyzet magaslatán,mondom 1 nap jött kb. 1 heti termés cserém ,pénteken kb. 20 levél,elsőbbségik,sima vegyesen.
Csak most vmi gubanc lehet megint náluk a héten nem álltak a helyzet magaslatán,mondom 1 nap jött kb. 1 heti termés cserém ,pénteken kb. 20 levél,elsőbbségik,sima vegyesen.

Fáreo, nálatok kiviszik szombaton a leveleket ? Valószínüleg ott vannak az elsőbbségi leveleid a postán.
Sajnos tegnap semi cserém nem jött,hiába az elsőbbségi sem elsőbbségi már.
Tegnap multi hátizsák!
Tegnap multi hátizsák!
ma nekem is megjöttek az októberi és novemberi tányérok!
Megérkeztek végre az októberi és novemberi tányérjaim!
Mind a 12X2 db.!!!
Mind a 12X2 db.!!!

megérkezett a 2db knorr tányérom a játék alatt most ért be először időbe a boriték
Fáreó cseréje,
Delikat8 szakácskönyv, Globuss receptkártyák, Fornetti kártya és STP kisautó (ami már egyszer itt volt a postán csak visszaküldték a "címzett nem kereste" megjelöléssel -pedig hozzánk semmiféle értesítő nem volt bedobva, hogy csomagom érkezett-, szerencsére kaptam egy e-mailt, ahol kérdezték hová küldhetik, igy szerencsére meg is érkezett)
Delikat8 szakácskönyv, Globuss receptkártyák, Fornetti kártya és STP kisautó (ami már egyszer itt volt a postán csak visszaküldték a "címzett nem kereste" megjelöléssel -pedig hozzánk semmiféle értesítő nem volt bedobva, hogy csomagom érkezett-, szerencsére kaptam egy e-mailt, ahol kérdezték hová küldhetik, igy szerencsére meg is érkezett)
a 7en megjött a Mi világunk magazinom! Ennek is már ideje volt! 

Delikat szakácsköny, 2 nappal előtte Knorr tányér, csak nem tudom melyik havi!

Multi hátizsák.
Kormos csomija. Nagyon szépen köszönöm.
Fáreó, megérkezett a cseréd, köszi
Delikát szakácskönyv, Globus receptkártyák.
Delikát szakácskönyv, Globus receptkártyák.
Nem semmi,ha jól számoltam 17-18 levelem érkezet ma!
Ja,és még 1 Delikát8 könyv is,kár,hogy ugynaz,mint a tavaszi.
Valamint Barilla újság előfizetés értesítők.
Ja,és még 1 Delikát8 könyv is,kár,hogy ugynaz,mint a tavaszi.
Valamint Barilla újság előfizetés értesítők.