savika
Az elején mondta a nő, hogy változás van, és 3-ig húznak. Ha abból valaki ott van, az kapja, ha nincs, akkor a harmadik.
Ezek után nekem azt mondta, hogy a körülményekre való tekintettel változtattak. Csakhogy előtte nem tudhatta, hogy hányan játszottak a jelenlévők közül, ugyanis csak a vége fele kérte, hogy "jelentkezzünk".
Most akkor hogy is van ?
Elég érdekes ....
Köszi az infót!
Hát ez számunkra is tapasztala-szerzés volt.. azt hiszem, csütörtökön én is fel fogom hívni..
Gomblyuk, Uomo.
Ott voltam én is tegnap este a Francia Intézetben. A szervező hölgy közvetlen telefonszáma 483-8816. Ma beszéltem vele, de csupán azt mondta, hogy tapasztalatszerzés (!) volt számukra a tegnap este. Egyébként kb. 150-en regisztráltak. A főnyereményt az utolsónak kihúzott nyertes (!) - ha jól emlékszem Novik Tamás - kapja, amiről e-mail-ben értesítik. Én ennyit tudok...
Juno!
Köszi az infot.

Így már el lehet indulni talán

Uomo
Légyszi dobj egy mail-t ! (nem publikus az email címed) Köszi !
bocs, Alimenti Kft. 1182 Bp. Péterhalmi u. 8.
vw, Bakoma- a kiírás szerint a forgalmazó: Alimienti Kft. Bp, tel: 06 1 347 0741
Teljesen felszívodtak a Bakomások nem lehet elérni őket a telefonszámuk meg titkos.
Nekem is lógnak két Bakoma persellyel

, de már nem hiszek benne hogy megérkezik.
De lehetnek még csodák... múlt héten két olyan dolgot is megkaptam amiről már lemondtam, mert hát decemberben nyertem őket.
Én már február elején megkaptam a bakoma boci perselyemet, futár hozta.
Semmi hír a 3 Bakoma bocis perselyről...
A Completás futár sem jelentkezett még egyik ajándékkal sem...
Érdemes ezek után reklamálni? Ha igen, milyen számon?
Nem tudom, mire lehetne menni a Francia Intézettel. Mert azok is durva dolgokat művelnek rendszeresen. Ha válaszra is méltatnának, úgyis azt írnák, hogy semmi közük hozzá, mivel ez az Air France játéka volt.
Egyébként a nő már a húzás előtt azt mondta, hogy változnak a szabályok. Utána pedig azt, hogy muszáj volt tekintettel lenni a körülményekre, mert szerinte túlságosan megvárokoztatta volna az előadás miatt ott lévő talán 20 embert. Mivel én megmondtam neki a magamét (persze csak udvarias keretek között, pedig lett volna hozzá pár kedves szavam ...), de csak a vállát vonogatta, hogy ez szerencsejáték. Hát nekem a szerencsejáték fogalma nem egyezik a csalással ....
Volt ott egyáltalán közjegyző ?
Szerintem ezek hazamentek a nyereményekkel .... különben tök mindegy lett volna nekik, hogy kit húznak ki ...
Szerintem nem, mivel én ott senkivel nem beszéltem..
A játék honlapján nem adtak meg elérhetőséget.. ezért a Francia Intézetnek írtam egy felháborodott levelet.. de ki tudja, mire lesz az jó..
Uomo
Én is ott voltam és fel vagyok háborodva ...
Off: Csak nem veled beszéltem ?

Megpróbálkoztam a Francia intézet játékával, ahol elvileg azt hírdették, hogy csak az nyerhet, aki a helyszínen van.
Nos, a két kisebb díjnál ezt be is tartották.. ám a fődíj, az utazás sorsolásánál a szervező megunta, hogy oly kevés a jelen lévők közül az, aki játszott (tán 6-8 ember), ahhoz képest, ahány megfejtés érkezett (kb. 300? ), hogy nem érdekli, ott van-e valaki, vagy nincs, a következő kihúzott játékosé a fődíj..
Kettős csalás (nincs rá jobb szóm..):
- ha a kiírás szerint csak jelenlévő viheti el a díjat, akkor miért kaphatja olyan, aki nincs ott?
- ha már olyan kapja, aki nincs ott, akkor miért nem az elsőnek kihúzott ilyen, hanem éppen az, akinél megunta a huzogatást??
Szerintetek ilyet meg lehet "óvni"?
A Tisza-tó játéknál már mind a három pénteki,de egyik ua.mind a csütörtöki./fesztivál/
szamimami
Offtopic, sőt off-site - társalgó
Tery Hozzászólás - 2006. március 09. :: 12:44
Napok óta nem tudom megnézni a citromos leveleimet

A Tisza-tó játéknál nem naponta vannak új jelszavak?
Tegnap délben még nem voltak fenn a csütörtöki jelszavak, ezért le sem tudtam adni, mert délután nem jutottam net-közelbe.
Most 13.13 van és 2 pénteki és 1 csütörtöki jelszó van fenn.
Mit kezdjek vele?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások