Soproni sörnyítót keresek.
Nyereménytárgyakért v. vk-ért.
2 db pompom-kesztyűt (macskáknak) cserélnék Spar szivecskékre

Régebben küldött ajándékba a Mayo Chix sötétbarna hajgumit, ha valakinek még van akkor én azt nagyon szeretném, mert az enyém elveszett és nagyon hozzám nőtt. Nyereménytárgyat is adok érte.
fcoco!Pamperst ajánlottam,de azt írtad elfogyott a Fa-Vademecum v.kódod,

Most meg azt kínálod

????
NILS
már megkaptad a pepsis mp3 lejátszót? elcseréled, vagy eladod?
fcoco-ról infó a keresőben és Bedi Georgina néven.
Keresek: állatos könyveket (nagyon jó állapotút szeretnék), más nyereménytárgyakért.... kérésre listát küldök. és Walmark-ot is keresek, és van egy whiskas száraz mintacsomagom és egy bontott száraz whiskas kaja (de vk nélkül).
Pampers vonalkódokat, Spar szívecskéket keresek
Amit tudok adni: focis könyveket, posztereket, Knorr vk-at, Fa/vademecum vk-at, Darling "pontokat", Milka vk-at. Írj mit keresel!
Vejedre ütök c. film rajongóinak: a filmben szereplő kutya kék! kivitelben keresi szerető gazdiját.
Delma Manó Szuperman-nek öltözve szintén gazdát keres.
Fotót küldök.
Cserére várnak:
-nyakbaakasztók
-majomfejes plüss hűtőmágnes
-Las Bandidas fehér poló XL-es
-Cápamese Kék poló M-es, cápamese baseballsapka és kártya
-NGC leckefüzet iskolásoknak
-DVD: Memento , Wicked Park, Nagy foci, nagy dohány, Traffic,Rekviem egy álomért, P-Box (Sziget koncert felvétel), Sara K. Live( Nautilus Tour 2002)
-egyszemélyes kávéskészlet (csésze , alátét és kávékiöntő)
-filmes írószerek(ceruza, radír, hegyező, vonalzó, tolltartó)
- filmes sminktáska kislányoknak
-K&H kisrádió
-piros alapon keleties hímzésű telefonszűtyő
-CD: Hajnal Kata , Free Stlye Chamber Orchestra ,Roma Jilo ,Capuccino ,V-tech:Merre jár a boldogság, Sid:Nap felé maxi,Sophie Ellis-Bextor:Shoot from the hip
-Kazetta:Tomboy kazetta,Dukai Regina első kazettája
- Könyv: Ethan Hawke:Hamvazószerda,Arturo Pérez-Reverte: A dél királynőja, Resident Evil film könyve, Pedro Almadóvár: Patty Diphusa
Főleg Spar pontokat kérek értük!
Mindenről tudok fényképet küldeni!
Bocsi, hogy megint beírtam, de mindig kifelejtek valamit!Előnyben vannak , akik több dolgot cserélnének vagy akikkel a személyes csere is megoldható!
Valamilyen ébresztőórát keresnék cserére. Amit kinéztem a Teszveszen, sajnos nem nyertem meg az aukción, túllicitáltak.

Lehet felhúzós, vagy elemes is, mindegy, csak felébredjek rá.

Új gazdát keresnek :
Válogatás cd-k
Persiles hátizsák
Kerti metszőolló
Elektromos fogkefe
Mini csocsó
Champions of Europe matricás album
Lakáskultúra szept. szám
Cosmopolitan+Maxima ajándékok
Readers Digest Válogatott Könyvek
Sony MP3 lejátszó
Baba bögit, és esit keresek ha vkinek lesz cserére, nem saját részre.
Nem az a baj, hogy kifogyott, hanem elkopott, tönkrement stb.
Minya, ez a fajta öngyuszi nem újratölthető? Még akad sztem ahol foglalkoznak töltéssel. De ez csak egy tipp.
mel6, köszi, de csak ez az egy fajta érdekel. Ebbe szerelmesedett bele az öcsém és már kb 3-at elhasznált belőle.
Minya
ha esetleg ilyet nem találnál és érdekelne az utolsó elötti marlbis játékon nyert öngyújtó szólj.Az a fekete-piros díszdobozos.
Érdekelne, ha lenne valakinek még elfekvőben Marlboro futam játékán nyert öngyújtó. Az öngyújtó ezüst színű, henger alakú. Egy dugattyút formáz.
20 DB Nívea kódomat elcserélem valamire ami neked felesleges

Darling kutyajátékot elcserélném PAMPERS vonalkódra. Kis- vagy középtermetű kutya számára való; egy huzi-voni, egy gumikacsa és egy sípoló ugráló figura.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások