Látod, hogy biztonságos!

" alt="

"> Még te sem tudtad kivenni!

" alt="

">
Az egészben az az érdekes, hogy a borítékot nem tudta bedobni a postaládába, a fele kilógott, én is kívülről tudtam csak kirángatni, mert beljebb nem ment.

" alt="

">
Ha a postás úgy ítéli, hogy a postaládája biztonságos, más nem férhet hozzá, akkor bedobhatja. Végül is nem saját kezéhez van címezve.
Ha ilyenkor keresteted, akkor azt írják: ekkor és ekkor postaládába kézbesítve.
Az ajánlásnak 2 funkciója van:
1.) Papírod van róla, hogy feladtad.
2.) A ragszámnak köszönhetően nyomon követhető az útja.
Ilyenkor mindkét funkció teljesül.
Ajánottról jut eszembe... Nagynéném kapott a múltkor ajánlott levelet, de be volt dobva neki. És most megkérdezte erről a postást. Kiderült van olyan ajánlot(!) ami postaládába dobható. No akkor annak mi értelme van?
el kell fogadják faxolva!
nekem is elfogadták több nyereményátvételnél is!
Ma megkaptam a Mannertől a 2 hiányzó ajándékomat is. Miután telefonon megkerestem őket, választhattam is, hogy miből kérek. Most már ajánlottan adták fel, az már más dolog, hogy a helyettesítő postás úgy gyűrte be a levélszekrénybe, hogy alig tudtam kivenni. Papírt nem is láttam, amit alá kellett volna írnom.
a legtöbb esetben elfogadják
az eredeti aláírást arra értettem, hogy nem gépelt
A faxolt aláírás az Nem eredeti aláírás.
De végszükség esetén esetleg elfogadhatják.
jelica
küldd el szkennelve vagy faxon
el kell fogadniuk, a lényeg az eredeti aláírás és a két tanú
Nagyon nagy pozitív az Unilever!!!
Tegnap előtt felhívtam őket, hogy ha lehet egy rokonom átvenné a Vidámpark belépőt meg a Mol kártyát, mert szombaton felmegyünk a dán meccs miatt és akkor elintéznénk a Vidámparkot is (azért nekem mégsem mindegy mikor utazom Pécsről Pestre, na meg hogy hányszor, még akkor sem, ha van hozzá benzinutalvány, azért 4 gyerekkel mégsem olyan egyserű az élet

" alt="

"> ).
Szóval egyből belementek, hivatalos meghatalmazás ellenében!
Más kérdés, hogy a meghatalmazás elsőbbséggel feladva még nem ért oda.....

" alt="

">
Tegnap kaptam az alábbi levelet a Baba Magazintól, miután előfizetőként írtam egy e-mailt nekik, hogy miért nem kaptam meg az ajándék tejpépet:
Kedves Én!
Megkeresésére Önnek, mint a Baba Magazin előfizetőjének, mellékelten küldjük az ajándék tejpépet. Kérem ehhez írjon egy postázási címet.
Szóval: reklamálni kell :-)
Hétfőn e-mailbe beolvastam a Pall MALL-nak miután, olyan levelet kaptam tőlük, hogy az adataim nem egyeznek vagyis inkább az életkorom. Most kaptam tőlük mail-t ezt írták: "Az adatainak és életkorának valódiságát az említett Hivatal visszaigazolta, így részt tud venni legújabb
nyereményjátékunkban."
úgytűnik mégse kellett az ellenőrzéshez 3 hónap

" alt="

">
Hétfőn beírtam, hogy a Podravka játékon nyertem Kiskegyedelőfizetést, de nem értesítettek, és hétfőn 2 volt a postaládámban, hisz amúgy is előfizető vagyok.
Telefonon nem jutottunk dűlőre, de reklamáltam mail-ben.
Sikerült elrendezni.
Ha valaki járt még így, írjon privit, segítek!
A szegedi cora kölyökklub pályázatára mindössze 9 pályázat érkezett, az 5 felajánlott társasra.
Nem sorsoltak, mindenki nyert!

" alt="

">
Átvettük a Kindertől nyert plüss pingvint, örülnek a gyerekek, mert jó nagy.

" alt="

">
A hűtőtáska viszont kicsi.
Aug. 31-én délután Fehérváron váltottuk be a fagyikuponokat. Nagyon kedvesek voltak. Veszprémben ugyanis, akármikor mentem, nem volt nyitva. Így járt tesóm is, aki szombaton délután szeretett volna ingyen fagyizni, de nem volt nyitva a bódé (bár ez inkább negatív...)
Postásunk mondta,hogy holnaptól hozza a Kiskegyed újságot ,akkor ezek szerint én is nyertem a Vegetával

" alt="

">
Talán még a Hölgyvilág is sikerült?

" alt="

">
Tegnap írtam a dörminek én is.
Ma felhívtak telefonon!
Sajna igaz a levelemet egyenlőre még nem találják

" alt="

">
Egerben váltottuk be a hétvégén a fagyikuponokat! Nagyon rendesek voltak, pedig 9 gombócnyi kuponnal állítottunk be! Még ők kértek elnézést azért, hogy a 8 gombóc után amit kértünk a 9.-et nem tudják visszafizetni!

" alt="

">
Meske
Tatabányán simán beváltják.Tök normálisak az biztos.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások