Jófogás, Tesz-Vesz, Vatera, aukció, aukciózás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 166 / 249 oldal |
teszveszen lévő cuccaimat eladnám,vagy étkezési utalványokra cserélném el. pl. Spar,Auchan,Tesco,Cora utalvány vagy meleg étkezési jegyekre(manocska131)
Sziasztok!
Vaterán hebrencske néven keressetek.
" alt="
"> Utalvány, vagy csere is érdekel!
Vaterán hebrencske néven keressetek.
" alt="
"> Utalvány, vagy csere is érdekel!Sziasztok!
Teszveszre tettem fel jópár dolgot.
Nézzetek szét,ha van időtök.
Csere is szóba jöhet.
evelyn3 a felhasználónevem.
Köszi.
Teszveszre tettem fel jópár dolgot.
Nézzetek szét,ha van időtök.
Csere is szóba jöhet.
evelyn3 a felhasználónevem.
Köszi.
teszvesz - baloghalma
hamarosan lejáró sok babaruha (uniszex és kisfiú) 1ft-ról, van olyan termék, ami még 1ft-n áll és megfigyelő sincs
" alt="
">
hamarosan lejáró sok babaruha (uniszex és kisfiú) 1ft-ról, van olyan termék, ami még 1ft-n áll és megfigyelő sincs
" alt="
">Ha van időtök nézzetek körül nálam a teszveszen:
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid
=10656202
(találtok nálam: Milka táskát, Vichy Homme csomagot, Kinder takarót, Adidas labdát stb.)
=10656202
(találtok nálam: Milka táskát, Vichy Homme csomagot, Kinder takarót, Adidas labdát stb.)
hali
" alt="
">
Nézelődjetek ha van kedvetek vaterán.vannak uj dolgaim.ruha alkatrész ékszer stb.
frugirl néven.
" alt="
">
további szép napot.
" alt="
">
Nézelődjetek ha van kedvetek vaterán.vannak uj dolgaim.ruha alkatrész ékszer stb.
frugirl néven.
" alt="
">
további szép napot.
cappucci82
tesz-vesz-en 1 óra múlva lejárnak az aukcióim, lessétek meg, hátha...
" alt="
">
tesz-vesz-en 1 óra múlva lejárnak az aukcióim, lessétek meg, hátha...
" alt="
">Ajánlom figyelmetekbe:
http://www.metrom.hu/?itemid=10316
http://www.metrom.hu/?itemid=10316
Sziasztok!
KIÁRUSÍTÁS, teszvesz: Maya1978
Mindennek levittem az árát, mert március 30 után, a listázási díj bevezetése miatt, nem tudok majd árulni.
KIÁRUSÍTÁS, teszvesz: Maya1978
Mindennek levittem az árát, mert március 30 után, a listázási díj bevezetése miatt, nem tudok majd árulni.
pmjudit - teszvesz - lányka szabadidők is
tesz-veszre új dolgokat tettem fel.
liliom761 néven.
liliom761 néven.
Ha van időtök nézzetek körül nálam a teszveszen (nivea cd tartó, balaton hátizsák, vadiúj márkás ruhák...)
rushcica néven vagyok
rushcica néven vagyok
Lag
én úgy gondolom, hogy ha az elsőt nagyon érdekeli, akkor csapjon a licit nélkülire és kész, övé a szőnyeg. Ha nem tettél licit nélkülit, akkor várnia kell, ha nem találtad meg a licit végét. De miért kell lezárnod hamarabb? Ő kérte? Hát tudjon várni, vagy ha nem, akkor licit nélküli. Ha meg érkezett még egy licit rá, akkor majd 20 40-kor azé, aki legutoljára licitált. Most már úgyis mindegy, biztos le is ment az aukció, én is jókor írok...
én úgy gondolom, hogy ha az elsőt nagyon érdekeli, akkor csapjon a licit nélkülire és kész, övé a szőnyeg. Ha nem tettél licit nélkülit, akkor várnia kell, ha nem találtad meg a licit végét. De miért kell lezárnod hamarabb? Ő kérte? Hát tudjon várni, vagy ha nem, akkor licit nélküli. Ha meg érkezett még egy licit rá, akkor majd 20 40-kor azé, aki legutoljára licitált. Most már úgyis mindegy, biztos le is ment az aukció, én is jókor írok...
Vaterán aki tud segítsen légyszíves: Van két eladó szőnyegem, meghirdettem külön külön. Akadt egy vevő, aki mindnkettőt megvenné, (persze engedtem az árból) de nem tudtam aukciót zárni, mert nem tudtam hogyan kell.. Gondoltam úgyis ma 20.40-kor lejár az egész.. ezért nem csinálo ksemmit... De érkezett licit... most mit csináljak.. ???? (Odaadnám annak, aki elviszi mindkettőt... )
én még megvárom a teszvesz végét, aztán megyek én is a zsibvásárra. krysztasz a teszveszen. Most háromnapozok, hátha így gyorsabb.
" alt="
">
" alt="
">Viki
szerintem a listázási díj bevezetése után is lesz ennyi sz...
ugyanis az 1 Ft-ról induló, minimálár nélküli aukciók után nem kell fizetni
akkor majd onnan fogják indítani a használt bugyikat meg a többi hasonlókat
amúgy én ma kaptam a 118-ik pozitív értékelésemet,de valhogy nem tudok örvendeni neki, már kezdtem átpakolni a Zsibvásárra
akit érdekel a teszen kolika1 vagyok, a Zsibvásáron pedig kolika
szerintem a listázási díj bevezetése után is lesz ennyi sz...
ugyanis az 1 Ft-ról induló, minimálár nélküli aukciók után nem kell fizetni
akkor majd onnan fogják indítani a használt bugyikat meg a többi hasonlókat
amúgy én ma kaptam a 118-ik pozitív értékelésemet,de valhogy nem tudok örvendeni neki, már kezdtem átpakolni a Zsibvásárra
akit érdekel a teszen kolika1 vagyok, a Zsibvásáron pedig kolika
cappucci82
2-3 nap múlva lejáró aukcióim vannak. Lessétek meg őket, hátha érdekel valami
" alt="
">
2-3 nap múlva lejáró aukcióim vannak. Lessétek meg őket, hátha érdekel valami
" alt="
">Na az ilyenektől hányni tudnék. Az ilyeneknek nem árt a istázási díj!
" alt="
"> Még kevés is az 5 Ft. Legalább nem lesz annyi szir szar fent, meg használt bugyi, stb ...
De most komolyan mondom. Az egész kupac kupont megkapom ha megveszem 375 Ft-ért a Joyt Ő meg szétdarabolta és egyesével árulja 200ért.
" alt="
">
=10413543&gr_id=48082&p=1&p=0
" alt="
"> Még kevés is az 5 Ft. Legalább nem lesz annyi szir szar fent, meg használt bugyi, stb ...
De most komolyan mondom. Az egész kupac kupont megkapom ha megveszem 375 Ft-ért a Joyt Ő meg szétdarabolta és egyesével árulja 200ért.
" alt="
">
=10413543&gr_id=48082&p=1&p=0
teszvesz: nori88
" alt="
"> ha van időtök, nézzétek meg
" alt="
">
" alt="
"> ha van időtök, nézzétek meg
" alt="
">Ezt olvastam az egyik oladlon.
Nem tudom..., de azért bemásolom:
Sziasztok!
1 ismerősöm nyitotta fel a szemem erre az új oldalra. Ahol a vaterával és a teszvesszel szemben nincs listázásí díjként 5Ft felszámolva.
Nekem az lenne az ötletem hogy mindenki regeljen a teszes felhasználó nevével ide. És ha ismersz teszvesz, és vatera felhasználókat küldj nekik kör-mailt.
A topikot is dob előre.
Köszi
www. auxx. hu
másik
www. zsibvasar. hu
Nem tudom..., de azért bemásolom:
Sziasztok!
1 ismerősöm nyitotta fel a szemem erre az új oldalra. Ahol a vaterával és a teszvesszel szemben nincs listázásí díjként 5Ft felszámolva.
Nekem az lenne az ötletem hogy mindenki regeljen a teszes felhasználó nevével ide. És ha ismersz teszvesz, és vatera felhasználókat küldj nekik kör-mailt.
A topikot is dob előre.
Köszi
www. auxx. hu
másik
www. zsibvasar. hu